2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bel daha konforlu oluyor. Ben ilki de öyleydi bunda da belden istiyorum bakalım teşekkür ederim canım

Aslında normal kontrol tarihi vermiş. Bak benim ağrılarım olduğu halde ve şu an erken doğum riskim var üç hafta sonraya çağırdı

Çok teşekkür ederim Bende bu sefer öyle istiyorum nasip olur inşaAllah
Bel daha konforlu oluyor. Ben ilki de öyleydi bunda da belden istiyorum bakalım teşekkür ederim canım
Valla arkadaşı canlı canlı görünce baya korkum geçti aklımda daha perişan bir senaryo vardı hepsi uçtu gitti az umudum geldi resmen

Bu arada şeker yüklemesi için geldim kızlar ilk açlık 75gr da 95,5 çıkmış sonuç bakalım neler olacak şuan 3. Kanı vermeye 40 dk kaldı ama artık son enerjim ile bekliyorum

Ben pek anlamıyorum bu şeker değerlerinden bende ilk gebeliğimde de yoktu bu gebeliğimde de yokmuş ama bende açlık 82 çıkmıştı seninki de çok yüksek değil herhalde Dilyy daha iyi bilir :) inşaAllah güzel sonuçlar alırsın

Sağlıkla dogursak bı yeterdi valla

Ben de hiç anlamıyorım ama az yüksek çıkacak korkusu var çünkü şekerli ne yesem bi rahatsız ediyordu bakalım bir umut inşallah yüksek çıkmaz şu son kanı da verip bişey yesem Allahım

Evet doğru Pittik doğru söylüyor benim ilk gebeliğimde çalıştığım için gelemiyorum dedim mail attılar bana bende işyerine çıktı alıp vermiştim böyle de yapabilirsin.

Çok yüksek değil ama sinir da. Aklimtrakyadanin da öyleydi belki bir süre Ha-ri şekere ve hamur işine dikkat et diyebilirler

Aslında normal kontrol tarihi vermiş. Bak benim ağrılarım olduğu halde ve şu an erken doğum riskim var üç hafta sonraya çağırdı
Merhaba, iyi o zaman cok hamile tanimiyorum nasil oluyor surecler pek fazla bilgim yok. Sabir edecegiz, agrilari/kanamasi olanlara daha da uzun geliyordur bu surec . Birde sordum bebegin hayata kalma sansi ne zaman basliyor : 28. haftasindan sonra dedi doktor, sizler de yazmistiniz burdan okumustum, insan sormak istiyor ne olur ne olmaz diye..
InsAllah sag saglim kucagimiza aliriz hepimiz ve uzun zaman kalsinlar anne karninda :)

Çok yüksek değil ama sinir da. Aklimtrakyadanin da öyleydi belki bir süre Ha-ri şekere ve hamur işine dikkat et diyebilirler
Değil mi bende öyle düşündüm çünkü çok da aşağıda rahat bir değerde de değil, Allahım babam baklava börek ne varsa gömer göbekli o adamın bile açlık 84 çıkmıştı bide ona seni bu yediğin şekerli şeyler bitirir diye kızarken

Benimde burnum değişik hic nefes alamıyorum gece sürekli su icmeye kalkıyorum. Ya ici kuruyor kimi zaman kanamis disari akmamis ama kuruyor ici hep dolu dolu affedersnz temizleyemiyorm.

Amin canım inşallah. Bir iki kiloyu görseydik bebeklerimiz de hayırlısıyla

Sen bir süre biraz dikkat edersen bir şey olmaz. Bir gece önceden yediğin tatlı bile yüksek çıkarabiliyor

Benimde burnum değişik hic nefes alamıyorum gece sürekli su icmeye kalkıyorum. Ya ici kuruyor kimi zaman kanamis disari akmamis ama kuruyor ici hep dolu dolu affedersnz temizleyemiyorm.

Aynen öyle çok iyi anlıyorum seni tuzlu izotonik su damlatıyorum oda işe yaramıyor, fısfıslar falanda kâr etmiyor ayaktayken hadi bir nevi katlanıyorum da uyumak için başımı yastığa koyunca her şey berbatlaşıyor çok zor gerçekten ilk hamileliğimde de çok yaşadım Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ağrı ve stresten kendimi örgüye verdim. Evden çıkamadığım için düğme alamadım. İnşallah ağrım hafifler de gidebilirsem bir gün düğme alacağım
Cok tatlis olmus bu
Benim kaynanam sag olsun patikler, yelekler ordu ve ormeye devam ediyor 10 gun sonra ziyaretimize geliyor valiz sirf bebek icin hediyelerle dolu olucak ben bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…