- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.121
Bende hem gecelik hem pijama almıştım, hastanede sadece gecelik giydim ..beni doğumdan ertesi gün kaldırdılar ayaga sonda hep takılıydı ondan belkide rahat ettim kalkmadigim icin☺
Bel daha konforlu oluyor. Ben ilki de öyleydi bunda da belden istiyorum bakalım teşekkür ederim canımİkinize de cevap vereyimbelden uyuşmalı olunca kum torbası ile hiç sıkıntı yaşamamış üç saate almışlar ama anestezi etkisi ilk geçtiğinde bi üşüme titreme olmuş sonra ağrı kesici ile kendine gelmiş ben akşam ailesine çay vs götürdüğümde ilk yürüyüşünü vs yapmaya hemşireler de güzel ilgilendi kalktı yürüdü, valla benim anladığım belden olunca daha bir kendinde bilinçli oldu ağrısı illa olmuş ama yine de çok kendinde bebekle rahat ilgilendim diyor sondayı bile en son yürüyüş için gelince çıkardılar hiç sıkıntı yaşamadı
Aslında normal kontrol tarihi vermiş. Bak benim ağrılarım olduğu halde ve şu an erken doğum riskim var üç hafta sonraya çağırdıGünaydin kizlar, dün kontrolum vardi. Bebegin tahminen kilosu 909 gr cikti
Pozisyon olarak başı aşağıdaydi
Cok sükür hersey yollunda, bir sonraki kontrol 1 ay sonra (uzak oldu) , ondan sonra her iki hafta da gorusucegiz dedi.
Çok teşekkür ederimBende bu sefer öyle istiyorum nasip olur inşaAllah
Valla arkadaşı canlı canlı görünce baya korkum geçti aklımda daha perişan bir senaryo vardı hepsi uçtu gitti az umudum geldi resmenBel daha konforlu oluyor. Ben ilki de öyleydi bunda da belden istiyorum bakalım teşekkür ederim canım
Valla arkadaşı canlı canlı görünce baya korkum geçti aklımda daha perişan bir senaryo vardı hepsi uçtu gitti az umudum geldi resmen
Bu arada şeker yüklemesi için geldim kızlar ilk açlık 75gr da 95,5 çıkmış sonuç bakalım neler olacak şuan 3. Kanı vermeye 40 dk kaldı ama artık son enerjim ile bekliyorum
Dr una mesaj atsan sen gitmeden de çalışabilir raporu yazar resmini gönderir. Ya da kontrol tarihini 2 gün öne çeksen aklında kalmamış olur. Çalışabilir raporu olmadan işe gitmek sakıncalı olabilir. Sisteme düşüyorlar.kızlaaar
Sağlıkla dogursak bı yeterdi vallaBen sanki ciğerlerim işlevsiz gibi, burnuma poşet tıkamışlar gibi, düz yolda yürürken bile beynim zonkluyor nefes alamadığım için hele bu yüzden geçirdiğim uykusuz geceleri hiç söylemiyorum zatenoğlumda da böyleydim ben ama hamilelikte zaten çok görülen bir şey bir de bende bronşit var ve orta derece nefes darlığı var 2-3 katı yaşıyorum bu olayı o yüzden
Ben de hiç anlamıyorım ama az yüksek çıkacak korkusu var çünkü şekerli ne yesem bi rahatsız ediyordu bakalım bir umut inşallah yüksek çıkmazBen pek anlamıyorum bu şeker değerlerinden bende ilk gebeliğimde de yoktu bu gebeliğimde de yokmuş o ama bende açlık 82 çıkmıştı seninki de çok yüksek değil herhaldeDilyy daha iyi bilir :) inşaAllah güzel sonuçlar alırsın
Dr una mesaj atsan sen gitmeden de çalışabilir raporu yazar resmini gönderir. Ya da kontrol tarihini 2 gün öne çeksen aklında kalmamış olur. Çalışabilir raporu olmadan işe gitmek sakıncalı olabilir. Sisteme düşüyorlar.
Çok yüksek değil ama sinir da. Aklimtrakyadanin da öyleydi belki bir süreBen pek anlamıyorum bu şeker değerlerinden bende ilk gebeliğimde de yoktu bu gebeliğimde de yokmuş ama bende açlık 82 çıkmıştı seninki de çok yüksek değil herhaldeDilyy daha iyi bilir :) inşaAllah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba, iyi o zaman cok hamile tanimiyorum nasil oluyor surecler pek fazla bilgim yok. Sabir edecegiz, agrilari/kanamasi olanlara daha da uzun geliyordur bu surecAslında normal kontrol tarihi vermiş. Bak benim ağrılarım olduğu halde ve şu an erken doğum riskim var üç hafta sonraya çağırdı
Değil mi bende öyle düşündüm çünkü çok da aşağıda rahat bir değerde de değil, Allahım babam baklava börek ne varsa gömer göbekli o adamın bile açlık 84 çıkmıştı bide ona seni bu yediğin şekerli şeyler bitirir diye kızarkenÇok yüksek değil ama sinir da. Aklimtrakyadanin da öyleydi belki bir süreHa-ri şekere ve hamur işine dikkat et diyebilirler
Benimde burnum değişik hic nefes alamıyorum gece sürekli su icmeye kalkıyorum. Ya ici kuruyor kimi zaman kanamis disari akmamis ama kuruyor ici hep dolu dolu affedersnz temizleyemiyorm.Ben sanki ciğerlerim işlevsiz gibi, burnuma poşet tıkamışlar gibi, düz yolda yürürken bile beynim zonkluyor nefes alamadığım için hele bu yüzden geçirdiğim uykusuz geceleri hiç söylemiyorum zatenoğlumda da böyleydim ben ama hamilelikte zaten çok görülen bir şey bir de bende bronşit var ve orta derece nefes darlığı var 2-3 katı yaşıyorum bu olayı o yüzden
Amin canım inşallah. Bir iki kiloyu görseydik bebeklerimiz de hayırlısıylaMerhaba, iyi o zaman cok hamile tanimiyorum nasil oluyor surecler pek fazla bilgim yok. Sabir edecegiz, agrilari/kanamasi olanlara daha da uzun geliyordur bu surec. Birde sordum bebegin hayata kalma sansi ne zaman basliyor : 28. haftasindan sonra dedi doktor, sizler de yazmistiniz burdan okumustum, insan sormak istiyor ne olur ne olmaz diye..
InsAllah sag saglim kucagimiza aliriz hepimiz ve uzun zaman kalsinlar anne karninda :)
Sen bir süre biraz dikkat edersen bir şey olmaz. Bir gece önceden yediğin tatlı bile yüksek çıkarabiliyorDeğil mi bende öyle düşündüm çünkü çok da aşağıda rahat bir değerde de değil, Allahım babam baklava börek ne varsa gömer göbekli o adamın bile açlık 84 çıkmıştı bide ona seni bu yediğin şekerli şeyler bitirir diye kızarken
Benimde burnum değişik hic nefes alamıyorum gece sürekli su icmeye kalkıyorum. Ya ici kuruyor kimi zaman kanamis disari akmamis ama kuruyor ici hep dolu dolu affedersnz temizleyemiyorm.
Cok tatlis olmus buKızlar ağrı ve stresten kendimi örgüye verdim. Evden çıkamadığım için düğme alamadım. İnşallah ağrım hafifler de gidebilirsem bir gün düğme alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?