- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #14.041
Ya şurda beni değil arkadaşımı alacaklar bugün ben gece uyuyamadım kendimde ne olacak ben bilmiyorumİns canim. Valla insan uyuyamaz bile o saate kadar bence su saatte gel deseler daha mantikli
Ay gerçekten ya seninki de benimkiyle eşdeğer. İşine gelince de biz abi kardeşiz diyorBen ilk hamileliğimde çalışırken 37 ye kadar çalışamayacağım 35 de ayrılıcam izne dedim patron bana neden sırtında taş mı taşıyorsun demişti firmanın yeni fiyat listesi için 485 tane excell tablosu yaptırıp tansiyonumu 16-10 oynatması taş taşımaya eş değer değildi sanırım ona göre ama beni zorluyordu. Bu patronlara yaranılmaz yani anlayış 0 maalesef.
Bilmiyorum ki canım öyle bir şey demedi, yapısal olarak rahmin kaldırmıyor bebek büyük Rahime göre dedi ama benim kanamam bir kere oldu sadece o da yolculukta dikkat etmediğimden dolayı başka herhangi bir durumum olmadı.Seninki de mi kalp seklide rahim canim .
Benim bi yerde toplanıyor bazen o zmn hareket etmekte zorlaniyorum,neden sordun o da mi erken doğuma isaret
Görüştük canım, magnezyumu değiştirdi 1 hafta sonra yine ağrıların devam ederse hastaneye yatış yapacağız dedi. Heyet raporu verdi daha çalışmayacağım, aynı şekilde dinlenerek geçirmeye devam. Bebeğim 1300 gram, 39 cm çok şükür iyi
Bende uykuya doyamıyorum gebelikten beri vücut hep uyku istiyor vallaBu uyku nereye kaçıyor böyle anlamadım artık erkenden ayağa dikiliyorum
İnşallah canımKesinlikle anlatırım o da zaten her detayı aklımda tutacağım senin için dedi biliyor benim doktor değiştirme sürecimin zor olduğunu o da son dk geçti Mehmet hocadan ona bakalım inşallah iyi şeyler duyarız, Mehmet hoca bir sorun olunca direk alttan bakıyor bu konuda çok net artık bünyem alışmıştı 2 yıl o çatala daha net belli oluyor diye
Sevindim canım artık bebeklerimiz de sabrederse inşallah zamanında geleceklerAy gerçekten ya seninki de benimkiyle eşdeğer. İşine gelince de biz abi kardeşiz diyor
Bilmiyorum ki canım öyle bir şey demedi, yapısal olarak rahmin kaldırmıyor bebek büyük Rahime göre dedi ama benim kanamam bir kere oldu sadece o da yolculukta dikkat etmediğimden dolayı başka herhangi bir durumum olmadı.
Görüştük canım, magnezyumu değiştirdi 1 hafta sonra yine ağrıların devam ederse hastaneye yatış yapacağız dedi. Heyet raporu verdi daha çalışmayacağım, aynı şekilde dinlenerek geçirmeye devam. Bebeğim 1300 gram, 39 cm çok şükür iyirahmin yapısı bu diyor bebeğin rahimde sıkışıyor diyor rahme göre büyük dedi. Yani ikiz vs olsa napıcaktım acaba doğmak istiyor bu diyor ne kadar tutarsak kar tabi
Kanamanin onun ike ilgisi yok canim bence cunku ilk hamileligim de bir damla kanamam olmadi benimde nedense bu hamileligim de boyle olduAy gerçekten ya seninki de benimkiyle eşdeğer. İşine gelince de biz abi kardeşiz diyor
Bilmiyorum ki canım öyle bir şey demedi, yapısal olarak rahmin kaldırmıyor bebek büyük Rahime göre dedi ama benim kanamam bir kere oldu sadece o da yolculukta dikkat etmediğimden dolayı başka herhangi bir durumum olmadı.
Görüştük canım, magnezyumu değiştirdi 1 hafta sonra yine ağrıların devam ederse hastaneye yatış yapacağız dedi. Heyet raporu verdi daha çalışmayacağım, aynı şekilde dinlenerek geçirmeye devam. Bebeğim 1300 gram, 39 cm çok şükür iyirahmin yapısı bu diyor bebeğin rahimde sıkışıyor diyor rahme göre büyük dedi. Yani ikiz vs olsa napıcaktım acaba doğmak istiyor bu diyor ne kadar tutarsak kar tabi
0-3 çok giydirilmiyo 3-6 ay al canimKizlar bebise patikli tulumlardan kaçta olmalı evde 0-3 ay mesela . 3-6 alsam bahara denk gelecek giyer mi ? Patikli tulumları var ama gördükçe alasım geliyor
Canım ben 3 tane 0-3 ay alsam hastane çıkışları kçük gelince dönüşümlü giyer 3-6 aylığı daha çok alırım diye düşünüyorum, emzik yenidoğunca mı vereceğiz hanımlar tutmadı oğlum bir kaç ay sonra vermiştim ben emxik de alayım diyorum ama bir türlü almıyorumKizlar bebise patikli tulumlardan kaçta olmalı evde 0-3 ay mesela . 3-6 alsam bahara denk gelecek giyer mi ? Patikli tulumları var ama gördükçe alasım geliyor
İnşallah canımSevindim canım artık bebeklerimiz de sabrederse inşallah zamanında gelecekler
Aa o zaman belki de öyledir canım, belki doğumda vs belli olur çünkü hiç öyle bir şey demedi.Kanamanin onun ike ilgisi yok canim bence cunku ilk hamileligim de bir damla kanamam olmadi benimde nedense bu hamileligim de boyle oldu
kendim ettim kendim buldum
Benim kızım aventi de kabul etmedi. Etmeyince etmiyor deyip bu kez wee aldim onunla başlıcam denemeyeAvent birçok bebeğin kabul ettiği bir emzik benim oğlum da onu sevmişti iyi yapmışsın avent almakla
Arkadaşın yanına gittim bizzat gördüm odadan alış aşağı götürme vs benim içime sindi çıkınca anlatma şekilleri de iyiydi belden uyuşturmuşlar şimdi sonda ile vs yatacak galiba karnına da iki tane kum torbası koydular en çok o dikkatimi çekti doktor ile ilgili konuşamadık minik ile ilgileniliyordu malum ama ameliyathaneden keyifli çıktı maşallahHa-ri ne yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?