2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İns canim. Valla insan uyuyamaz bile o saate kadar bence su saatte gel deseler daha mantikli
Ya şurda beni değil arkadaşımı alacaklar bugün ben gece uyuyamadım kendimde ne olacak ben bilmiyorum eşim desen şimdi akşam onları 3 kişi mi göreceğiz diye gözü dolarak okula gitti biz kendimizde ne oluruz ki

Ay gerçekten ya seninki de benimkiyle eşdeğer. İşine gelince de biz abi kardeşiz diyor
Seninki de mi kalp seklide rahim canim .
Benim bi yerde toplanıyor bazen o zmn hareket etmekte zorlaniyorum,neden sordun o da mi erken doğuma isaret
Bilmiyorum ki canım öyle bir şey demedi, yapısal olarak rahmin kaldırmıyor bebek büyük Rahime göre dedi ama benim kanamam bir kere oldu sadece o da yolculukta dikkat etmediğimden dolayı başka herhangi bir durumum olmadı.
Z zeliko naptin canım doktorla görüştün mü?
Görüştük canım, magnezyumu değiştirdi 1 hafta sonra yine ağrıların devam ederse hastaneye yatış yapacağız dedi. Heyet raporu verdi daha çalışmayacağım, aynı şekilde dinlenerek geçirmeye devam. Bebeğim 1300 gram, 39 cm çok şükür iyi rahmin yapısı bu diyor bebeğin rahimde sıkışıyor diyor rahme göre büyük dedi. Yani ikiz vs olsa napıcaktım acaba doğmak istiyor bu diyor ne kadar tutarsak kar tabi

İnşallah canım

Sevindim canım artık bebeklerimiz de sabrederse inşallah zamanında gelecekler

Kanamanin onun ike ilgisi yok canim bence cunku ilk hamileligim de bir damla kanamam olmadi benimde nedense bu hamileligim de boyle oldu

Kizlar bebise patikli tulumlardan kaçta olmalı evde 0-3 ay mesela . 3-6 alsam bahara denk gelecek giyer mi ? Patikli tulumları var ama gördükçe alasım geliyor

Kizlar bebise patikli tulumlardan kaçta olmalı evde 0-3 ay mesela . 3-6 alsam bahara denk gelecek giyer mi ? Patikli tulumları var ama gördükçe alasım geliyor
Canım ben 3 tane 0-3 ay alsam hastane çıkışları kçük gelince dönüşümlü giyer 3-6 aylığı daha çok alırım diye düşünüyorum, emzik yenidoğunca mı vereceğiz hanımlar tutmadı oğlum bir kaç ay sonra vermiştim ben emxik de alayım diyorum ama bir türlü almıyorumBakıp kapatıyorum telefonu

Sevindim canım artık bebeklerimiz de sabrederse inşallah zamanında gelecekler
İnşallah canım

Kanamanin onun ike ilgisi yok canim bence cunku ilk hamileligim de bir damla kanamam olmadi benimde nedense bu hamileligim de boyle oldu
Aa o zaman belki de öyledir canım, belki doğumda vs belli olur çünkü hiç öyle bir şey demedi.

Arkadaşın yanına gittim bizzat gördüm odadan alış aşağı götürme vs benim içime sindi çıkınca anlatma şekilleri de iyiydi belden uyuşturmuşlar şimdi sonda ile vs yatacak galiba karnına da iki tane kum torbası koydular en çok o dikkatimi çekti doktor ile ilgili konuşamadık minik ile ilgileniliyordu malum ama ameliyathaneden keyifli çıktı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…