- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.201
Mahremiyet seviyor diyoruz kendimizi avutuyoruz.
Detaylıya bile 3 kere gittim. Kafatasını bile göstermiyordu
Ben özelde muayene boyunca telefondan video çekiyorum sonra güzel yerlerde durdurup ekran görüntüsü aliyorum
Goruntu verse ne olacak bizim kız yuzunu saklıyor her seferinde doktor renkli açıyor kuzum bir anda yuzunu dayiyor rahim duvarına goruntu yokBen devlet hastanesine gidiyorum maalesef ultrason çıktısı vermiyorlararada verirlerse onda da sayısal bilgiler yazıyor sadece bebeğimin görüntüsü yok hiç neye benziyor bilmiyorum bile detaylıya özele gittim ama orada da makinenin çıktısı kötüydü onda da bir şey belli olmuyor doğunca öğreneceğim bende bebeğimin nasıl bir yüzü olduğunu
Valla ilk defa kullanacagim lansinoh aldım canim onu önermislerdiKızlar göğüs ucu kremi aldınız mı? Lansinoh bakıyordum normalde 150 tlydi, dün %10 indirim vardı krem 170 tl olmuştu, bugün %30 indirim başlamış ama krem 200 tl olmuşsizler aldıysanız ne aldınız?
Benimkide baba eli koyunca hareketi bırakıyorBenim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyorzaten benim kız da babasının elini falan hissedince hiç hareket etmiyor
Ya benim kızda tam tersi babasının sesini duyunca çıldırıyor. Babası sarılıp karnıma eline koyduğu anda eli neredeyse oradan tekme atmaya başlıyor. Sanırım tam bir babacı olacak bizim ki. Bazen ben ona trip atıyorum hadi kızım sen konuyu biliyorsun başla diyor kız başlıyor tekme atmaya :)) Nasıl hissediyorlar gerçekten anlamıyorum.Benim ki öpmuyor da konuşmuyor da şu an bir şey hissetmiyorum doğduğunda hissedeceğim diyorzaten benim kız da babasının elini falan hissedince hiç hareket etmiyor
Bizimkide oyle bana diyor kızım simdiden babasimdan cekiniyor diyeBenimkide baba eli koyunca hareketi bırakıyorküstürduler cocuklari konusmaya konusmaya
Bak ya her turlu teselli ediyorlar kendileriniBizimkide oyle bana diyor kızım simdiden babasimdan cekiniyor diye
Lansinoh amazondan aldım ilk alisveris indirimi falan derken 132 gibi bı fiyata geldi 40 ml olanı.Amazonda yakında yine indirim var orayı kolla canimKızlar göğüs ucu kremi aldınız mı? Lansinoh bakıyordum normalde 150 tlydi, dün %10 indirim vardı krem 170 tl olmuştu, bugün %30 indirim başlamış ama krem 200 tl olmuşsizler aldıysanız ne aldınız?
Bence de öyleBenimkide baba eli koyunca hareketi bırakıyorküstürduler cocuklari konusmaya konusmaya
Benim oğlum da babasına tepki vermezdi ama babasına çok düşkünYa benim kızda tam tersi babasının sesini duyunca çıldırıyor. Babası sarılıp karnıma eline koyduğu anda eli neredeyse oradan tekme atmaya başlıyor. Sanırım tam bir babacı olacak bizim ki. Bazen ben ona trip atıyorum hadi kızım sen konuyu biliyorsun başla diyor kız başlıyor tekme atmaya :)) Nasıl hissediyorlar gerçekten anlamıyorum.
Cok sevindim canım gözün aydınKızlar ben geldimAsyam 1383 gram olmuş gayet iyi ve hareketli .Nst de gönderdiler sancı varsa yatış vereceğiz dediler şükür birsey çıkmadı. Şimdi 2 hafta sonra tekrar gidecem. Birsey olursa hemen acile gel dediler haberimiz bu kadar . Ben hep yatıyorum (((şuan 32 hafta kadar dayanmak lazım
Oh çok şükür valla sende az şey yaşamadın ama cidden şükürler olsun onca olaya rağmen Rusyadan buraya gelmek nasip oldu dediğin gibi bide 32 leri geçtin mi misssKızlar ben geldimAsyam 1383 gram olmuş gayet iyi ve hareketli .Nst de gönderdiler sancı varsa yatış vereceğiz dediler şükür birsey çıkmadı. Şimdi 2 hafta sonra tekrar gidecem. Birsey olursa hemen acile gel dediler haberimiz bu kadar . Ben hep yatıyorum (((şuan 32 hafta kadar dayanmak lazım
Tsk ederim aynen öyle hep yatıyorumOh çok şükür valla sende az şey yaşamadın ama cidden şükürler olsun onca olaya rağmen Rusyadan buraya gelmek nasip oldu dediğin gibi bide 32 leri geçtin mi missssakın kendini yoracak bişey yapma çok dikkat et rahim ağzın için bişey dedi mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?