2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Mehmet bey zaten hep çok anlatır. Benim oğlana da iri bebek dedi son hafta 3750 doğar dedi çocuk 3150 doğdu

Kızlar bugün bi aksilik olmazsa son iş günümdü kalan yıllık izinlerimi aldım sonra da çalışamaz raporu alacağım inşallah o kadar yoruldum ki aylarca belki yıllarca uyurum gibi geliyor, şöyle bir yatsam kimse ellemese.. doğuma kadar evde geçireceğim her ana şükretmeyi planlıyorum

Benim oğlan da müezzin olur

Ay çok şükür canım çok sevindim benimkiler de pazartesi gelecek misin diye soruyorlar pazar son raporda pazartesi de 32 haftalık oluyorum çalışamaz alacağım

Ay çok şükür canım çok sevindim benimkiler de pazartesi gelecek misin diye soruyorlar pazar son raporda pazartesi de 32 haftalık oluyorum çalışamaz alacağım
Oh ne güzel gözün aydın canım senin de
Çok şükür çalışma kısmını kazasız belasız atlattık şimdi artık bebeğe hazırlık yapmaya başlayabilirim Allahtan ufaklık gündüzleri kreşe gidiyor, biraz ev işi biraz bebek hazırlığı derken kalan vakti huzurla geçiririm inşallah
Senin hırkalar çok minnoş bu arada ellerine sağlık

Yaa bi de bu nedir ama sen pazartesi gitmezsen hastane patlıyor mu ne yani bir kişi eksik olursa olmuyor mu iş yapmayan, yaptırılamayan, dengesiz, yarı çatlak personeller var ya hani, onlardan değiliz diye oluyor böyle valla…

Neee bomba patladı mı sanmış Allahım daha neler duyacağız

Teşekkür ederim canım valla ben kreşe vermediğime pişman oldum babaannesi bakıyor diye şimdi yapışık ikiz gibiyiz tuvalete bile peşimden geliyor uyku zaten yalan oldu en azından kreşe gitseydi biraz uyurdum o olmadığında

Kesinlikle canım valla umurumda değil benim hamileligim zaten riskli bu haftaları bile zor gördüm.

Al işte bana da saldı korkuyu bıraktı hoş yüzüme de diyor böyle demezsem dikkat etmezsin diye
Sen dikkat et de ufak tefek kacaklardan bir şey olmaz on kere hamile kalmıyoruz sonuçta ben şu an kendimi öyle kandırıyorum. İlkinde canım hiçbir şey istemiyordu bunda maşallah iştahım açıldı

Sen dikkat et de ufak tefek kacaklardan bir şey olmaz on kere hamile kalmıyoruz sonuçta ben şu an kendimi öyle kandırıyorum. İlkinde canım hiçbir şey istemiyordu bunda maşallah iştahım açıldı
Bakalım belki bir ay sonra özgür bırakır

Mehmet bey mi soyledi canim, o kilolu bebek istemiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…