- 27 Eylül 2020
- 7.627
- 11.138
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.261
Tamam aksatma tamam mı geçmedi ise direk git zatenTamam canim oturur vaziyetteydim.biraz uzanayim bakalim 10 ,11 e kadar devam ederse giderim
Ya deme öyleHala dişim ağrıyor dilek benim sana küsüm
Canım ben oğlumda gittiğim de acilen giriş alıp kadın doğum servisine çıkarıyorlar orada nst bağlıyorlar bence git kendini riske atma senin durumun çok farklı beni de haberdar et
Canım biz ilçedeyiz burada kadın doğum acılı yok. Büyük bir yerde olsak zaten sıkıntı olmaz daCanim acilde genelde nts bağlanıyor doktorum bana demisti istedigin zaman gel hastaneye diye
Tamam canim kizlarin dedigin gibi bir uzanayim devam ederse gideyim.Canım ben oğlumda gittiğim de acilen giriş alıp kadın doğum servisine çıkarıyorlar orada nst bağlıyorlar bence git kendini riske atma senin durumun çok farklı beni de haberdar et
Dogrudur kuzum olsa cok iyi olurmuş sizin içinCanım biz ilçedeyiz burada kadın doğum acılı yok. Büyük bir yerde olsak zaten sıkıntı olmaz da
Canim yatınca daha iyi oldu simdi de yataga gectim bir iki oldu gene ama önceki kadar sık degil.A Aklimtrakyada nasıl oldun canim geçti mi ?
Canım sen 18 kere kasılmam oldu demistin kontrolde soracaktin ne dedi doktorTamam canım yazarım kontrolden sonra. İçimde pek iyi hisler yok, inşallah evham yapıyorumdur sadece. En azından şu böbreklerle ilgili güzel haber duysam bu kez
Bak iyice takip et gerekirse git aklımız rahat olsun tamCanım sen 18 kere kasılmam oldu demistin kontrolde soracaktin ne dedi doktor
Masallah karnimda hareketleri iyi.ama yattigim halde devam ederse sertlesme giderim cnm .Bak iyice takip et gerekirse git aklımız rahat olsun tam
Hadi bakalım inşallah geçer deMasallah karnimda hareketleri iyi.ama yattigim halde devam ederse sertlesme giderim cnm .
Canım doktor yorgunluğa bağlı yalancı kasılmalar olduğunu düşündü, sayısından ziyade iki kasılma arasındaki süreyi önemsiyormuş. Bu süre düzenli olursa ne yapıyorsan hemen bırakıp hastaneye geliyorsun dedi. Benim düzenli değil. Mesela şimdi, yarım saat sonra, 10 dk sonra, 1 buçuk saat sonra, yarım saat sonra, 5 dk sonra gibi oluyor. Sabit değil araları o yüzden dinleneceksin zorlamayacaksın kendini dedi. Not alıyorum günde kaç kez oluyor saat kaçta oluyorCanım sen 18 kere kasılmam oldu demistin kontrolde soracaktin ne dedi doktor
İyi sevindim canımCanim yatınca daha iyi oldu simdi de yataga gectim bir iki oldu gene ama önceki kadar sık degil.
Canım geçmiş olsun inşaAllah ciddi bir sıkıntı yoktur senin zaten korkuların vardı ters rahim di dimi, Allah korktuğuna uğratmasın canım dualarım seninleSık sık sertlesiyor yakalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
Nasıl oldun canımm ???Sık sık sertlesiyor yakalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
Nasılsın şimdi canım?Sık sık sertlesiyor yakalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
Şimdi gördüm nasılsın peki şimdiSık sık sertlesiyor yakalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?