2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dilyy Ha-ri medikum acil nst bağlıyor mu .Benim karnim surekli sertlesiyor ya devam ederse gitsem mi dedim.cocugun okuluna gitmistim yarim saatlik bir yürüyüşi ile.
Canım ben oğlumda gittiğim de acilen giriş alıp kadın doğum servisine çıkarıyorlar orada nst bağlıyorlar bence git kendini riske atma senin durumun çok farklı beni de haberdar et

Canım sen 18 kere kasılmam oldu demistin kontrolde soracaktin ne dedi doktor
Canım doktor yorgunluğa bağlı yalancı kasılmalar olduğunu düşündü, sayısından ziyade iki kasılma arasındaki süreyi önemsiyormuş. Bu süre düzenli olursa ne yapıyorsan hemen bırakıp hastaneye geliyorsun dedi. Benim düzenli değil. Mesela şimdi, yarım saat sonra, 10 dk sonra, 1 buçuk saat sonra, yarım saat sonra, 5 dk sonra gibi oluyor. Sabit değil araları o yüzden dinleneceksin zorlamayacaksın kendini dedi. Not alıyorum günde kaç kez oluyor saat kaçta oluyor

Evlat nöbetine kalktım oglum kulagım agrıyor diye aglayarak uyandırdı bizi. Ay valla bıktım orta kulak enfeksiyonundan

Kilolar konusulmus doktor kontrolum carsamba gunu ama beni gören herkes yuh 1 haftada karnın cok buyumus dıyorlar. Ki yeni bir catlağım var haklılar. Napcam bilmiyom diyet yolları bana da gelebilir

Sık sık sertlesiyor ya kalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
Canım geçmiş olsun inşaAllah ciddi bir sıkıntı yoktur senin zaten korkuların vardı ters rahim di dimi, Allah korktuğuna uğratmasın canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…