- 20 Ocak 2015
- 9.578
- 13.986
- 448
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.281
Simdi gordum canim guzel haberler ver bize bekliyoruzSık sık sertlesiyor yakalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
Valla benim de aklım onda kaldı inşallah gece boyu yorulunca şuan uyku yada kahvaltı modundadırA Aklimtrakyada kuzu şimdi gördüm ne yaptın? Çok merak ettim inşallah her şey iyidir
Nasil oldunuz?Sık sık sertlesiyor yakalktim geldim acile . Ebe cagirdilar evden nst ve açılmaya bakicaklarmis. Nobetci felan da olmuyor demekki acil durumlar icin gercekten ilginc
Kasilma mi 180 cikti. Neyse dinlen hastanede daha iyi olur heran kontrolde olmak. Tabi ki doğum olmasin sanirim sende 28 hafta başı 27 sonlardasn benimle bikac gün vardi gibi insallah hersey guzel olurKizlar sagolun merak etmissiniz aksam yatış verdiler hastanede yim halen doktor gelmedi bekliyorum.nst bakildi 180 cikti ,210 un üstü dogum sancisi oluyormus. Alttan muayene ettiler ,cihazla ederler diye dusunmustum ama elle gercekten zormusaçıklık yok çok şükür.
Nedense ciger gelistirici igne yaptılar,proluton ve iki rahimden progestan verdiler.
Sabah nst sirasinda yine arka arkaya sertlesti karnim ama sanci cikmadi
Simdi doktoru bekliyorum gelince bakacağız.
Soran arkadaslar icin kalp seklinde rahim benimki bir de benim şöyle bir korkum var ,oglum 32. Haftada dogdugunda asla nst de sancim cikmadi defalarca yapildigi halde,bir gun sonra acilma olup doguma almislardi,o yuzden güvenemiyorum nst ye,ama ilkinde adet sancisi gibi sancim olmustu şükür oyle birsey olmadi sadece sertlesme oluyor.Doktor bilgi versin sizinle de paylaşırım.
Bu arada acile geldigimde ebe karnini uyarma dedi dogum yapacaklarin sancisi gelmeyince karnini oksariz biz dedi ilginc geldi bana yani bugun oksamadim yine sertlesti. Birde bol bol temas kurup konusmamiz iyi degilmiydi.
Iyıkı gitmişsin canım Allah yardımcın olsun doktorun insallah güzel seyler soyler. Sen stres yapma simdi emin ellerdesin durdurabilirler sancılarını.Kizlar sagolun merak etmissiniz aksam yatış verdiler hastanede yim halen doktor gelmedi bekliyorum.nst bakildi 180 cikti ,210 un üstü dogum sancisi oluyormus. Alttan muayene ettiler ,cihazla ederler diye dusunmustum ama elle gercekten zormusaçıklık yok çok şükür.
Nedense ciger gelistirici igne yaptılar,proluton ve iki rahimden progestan verdiler.
Soran arkadaslar icin kalp seklinde rahim benimki bir de benim şöyle bir korkum var ,oglum 32. Haftada dogdugunda asla nst de sancim cikmadi defalarca yapildigi halde,bir gun sonra acilma olup doguma almislardi,o yuzden güvenemiyorum nst ye,ama ilkinde adet sancisi gibi sancim olmustu şükür oyle birsey olmadi sadece sertlesme oluyor.Doktor bilgi versin sizinle de paylaşırım.
Bu arada acile geldigimde ebe karnini uyarma dedi dogum yapacaklarin sancisi gelmeyince karnini oksariz biz dedi ilginc geldi bana yani bugun oksamadim yine sertlesti. Birde bol bol temas kurup konusmamiz iyi degilmiydi.
Canım inşallah bir sikintinolmayacak senin minik oğlan ufak bir heyecan yaşatmak ostedi benceKizlar sagolun merak etmissiniz aksam yatış verdiler hastanede yim halen doktor gelmedi bekliyorum.nst bakildi 180 cikti ,210 un üstü dogum sancisi oluyormus. Alttan muayene ettiler ,cihazla ederler diye dusunmustum ama elle gercekten zormusaçıklık yok çok şükür.
Cidden küçük ilçede olmanın zararı başka yerde olsak anında doktor da görüyor burda valla şu sıkıntı beni sinir ediyor, inşallah bir sorun olmadan çıkarsın mutlaka bizi de haberdar et doktor gelinceKizlar sagolun merak etmissiniz aksam yatış verdiler hastanede yim halen doktor gelmedi bekliyorum.nst bakildi 180 cikti ,210 un üstü dogum sancisi oluyormus. Alttan muayene ettiler ,cihazla ederler diye dusunmustum ama elle gercekten zormusaçıklık yok çok şükür.
Minik 36 yi geçse bi insllah sadece sana aksiyon yaratmak istemistir iyi düsünelim iyi olsun canım yinede hastanesin emin ellerdesinKizlar sagolun merak etmissiniz aksam yatış verdiler hastanede yim halen doktor gelmedi bekliyorum.nst bakildi 180 cikti ,210 un üstü dogum sancisi oluyormus. Alttan muayene ettiler ,cihazla ederler diye dusunmustum ama elle gercekten zormusaçıklık yok çok şükür.
Nst sonucu nasil dedim 210 üstü dogum sancisi oluyor dedi canim benimki 180 iyi dediKasilma mi 180 cikti. Neyse dinlen hastanede daha iyi olur heran kontrolde olmak. Tabi ki doğum olmasin sanirim sende 28 hafta başı 27 sonlardasn benimle bikac gün vardi gibi insallah hersey guzel olur
Sanci cikmadi olarak adlandiriyorlar canim 210 un altinda ciktigi icin. Erken dogum riskinden dolayi ciğer gelistirici igne vurdularIyıkı gitmişsin canım Allah yardımcın olsun doktorun insallah güzel seyler soyler. Sen stres yapma simdi emin ellerdesin durdurabilirler sancılarını.
27+4 canim kilosu fazla çıktı ama 1340 cikti. Onu da ertugrul demedi yaniCanım inşallah bir sikintinolmayacak senin minik oğlan ufak bir heyecan yaşatmak ostedi bence
Şu an kaçıncı haftadasin?
İnsallah canim doktorum 34 den sonra amuda bile kaldiririz merak etme sdemistiMinik 36 yi geçse bi insllah sadece sana aksiyon yaratmak istemistir iyi düsünelim iyi olsun canım yinede hastanesin emin ellerdesin
Taburcu ettiler canim aksam 9 da tekrar gidip ciger gelistiricinin ikinci dozunu olacakmışimA Aklimtrakyada hala hastanede misin? Ne yapılacak bir karar verildi mi?
Ciktim canim ikinci doz igne icin 9 da tekrar gidicem. Kilosu fazla cikti ama ya 28+4 1340 ciktiCidden küçük ilçede olmanın zararı başka yerde olsak anında doktor da görüyor burda valla şu sıkıntı beni sinir ediyor, inşallah bir sorun olmadan çıkarsın mutlaka bizi de haberdar et doktor gelince
Hatırlamaz o27+4 canim kilosu fazla çıktı ama 1340 cikti. Onu da ertugrul demedi yaniben sordum fazla degilmi diye evet fazla sekerin mi vardi dedi. Seker cikamdi ama sinirda oldugu icin iki hafta ölçüm cizelgesi vermistiniz dedim . Eger seker cikmazsa problem degilmis ama seker varsa diyet uygulariz dedi.
İyi bakalım canım minik soyle bir 8 hafta daha dayansa her şey güzel olur inşallahTaburcu ettiler canim aksam 9 da tekrar gidip ciger gelistiricinin ikinci dozunu olacakmışim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?