2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar sagolun merak etmissiniz aksam yatış verdiler hastanede yim halen doktor gelmedi bekliyorum.nst bakildi 180 cikti ,210 un üstü dogum sancisi oluyormus. Alttan muayene ettiler ,cihazla ederler diye dusunmustum ama elle gercekten zormus açıklık yok çok şükür.
Nedense ciger gelistirici igne yaptılar,proluton ve iki rahimden progestan verdiler.
Sabah nst sirasinda yine arka arkaya sertlesti karnim ama sanci cikmadi
Simdi doktoru bekliyorum gelince bakacağız.
Soran arkadaslar icin kalp seklinde rahim benimki bir de benim şöyle bir korkum var ,oglum 32. Haftada dogdugunda asla nst de sancim cikmadi defalarca yapildigi halde,bir gun sonra acilma olup doguma almislardi,o yuzden güvenemiyorum nst ye,ama ilkinde adet sancisi gibi sancim olmustu şükür oyle birsey olmadi sadece sertlesme oluyor.Doktor bilgi versin sizinle de paylaşırım.
Bu arada acile geldigimde ebe karnini uyarma dedi dogum yapacaklarin sancisi gelmeyince karnini oksariz biz dedi ilginc geldi bana yani bugun oksamadim yine sertlesti. Birde bol bol temas kurup konusmamiz iyi degilmiydi.

Kasilma mi 180 cikti. Neyse dinlen hastanede daha iyi olur heran kontrolde olmak. Tabi ki doğum olmasin sanirim sende 28 hafta başı 27 sonlardasn benimle bikac gün vardi gibi insallah hersey guzel olur

Iyıkı gitmişsin canım Allah yardımcın olsun doktorun insallah güzel seyler soyler. Sen stres yapma simdi emin ellerdesin durdurabilirler sancılarını.

Canım inşallah bir sikintinolmayacak senin minik oğlan ufak bir heyecan yaşatmak ostedi bence
Şu an kaçıncı haftadasin?

Cidden küçük ilçede olmanın zararı başka yerde olsak anında doktor da görüyor burda valla şu sıkıntı beni sinir ediyor, inşallah bir sorun olmadan çıkarsın mutlaka bizi de haberdar et doktor gelince

Minik 36 yi geçse bi insllah sadece sana aksiyon yaratmak istemistir iyi düsünelim iyi olsun canım yinede hastanesin emin ellerdesin

Kasilma mi 180 cikti. Neyse dinlen hastanede daha iyi olur heran kontrolde olmak. Tabi ki doğum olmasin sanirim sende 28 hafta başı 27 sonlardasn benimle bikac gün vardi gibi insallah hersey guzel olur
Nst sonucu nasil dedim 210 üstü dogum sancisi oluyor dedi canim benimki 180 iyi dedi

Iyıkı gitmişsin canım Allah yardımcın olsun doktorun insallah güzel seyler soyler. Sen stres yapma simdi emin ellerdesin durdurabilirler sancılarını.
Sanci cikmadi olarak adlandiriyorlar canim 210 un altinda ciktigi icin. Erken dogum riskinden dolayi ciğer gelistirici igne vurdular

Canım inşallah bir sikintinolmayacak senin minik oğlan ufak bir heyecan yaşatmak ostedi bence
Şu an kaçıncı haftadasin?
27+4 canim kilosu fazla çıktı ama 1340 cikti. Onu da ertugrul demedi yani ben sordum fazla degilmi diye evet fazla sekerin mi vardi dedi. Seker cikamdi ama sinirda oldugu icin iki hafta ölçüm cizelgesi vermistiniz dedim . Eger seker cikmazsa problem degilmis ama seker varsa diyet uygulariz dedi.

Ciktim canim ikinci doz igne icin 9 da tekrar gidicem. Kilosu fazla cikti ama ya 28+4 1340 cikti

Hatırlamaz o iyi bari canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…