2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben daha yeni öğrendim belki siz biliyorsunuzdur ama yine de söylim dedim.32. Hafta ile 37. hafta arası kadın doğumcu dışında başka doktor rapor alabiliyormuşuz izinden düşmüyormuş.bende 37ye kadar çalışcam ama aralarda sağlık ocağından bi kaç gün rapor alırım diyorum. Dilyy sen izne çıktın mı yoksa
40 gün tek hekim rapor hakkımız var. Ben şimdiye kadar 20 gün kullandım. Ama 32 den sonra düşmediğini bilmiyordum. 32 de Çalışabilir raporu alıp, o sırada sağlık ocağında çalışamaz raporu alınabilir ise iyiymiş, ben de arada kullanmak isterim 😄

40 gün tek hekim rapor hakkımız var. Ben şimdiye kadar 20 gün kullandım. Ama 32 den sonra düşmediğini bilmiyordum. 32 de Çalışabilir raporu alıp, o sırada sağlık ocağında çalışamaz raporu alınabilir ise iyiymiş, ben de arada kullanmak isterim 😄
O 40 günde yılbaşında yeniliyorsa rahat oluruz biraz daha 😊😊

Kızlar ben daha yeni öğrendim belki siz biliyorsunuzdur ama yine de söylim dedim.32. Hafta ile 37. hafta arası kadın doğumcu dışında başka doktor rapor alabiliyormuşuz izinden düşmüyormuş.bende 37ye kadar çalışcam ama aralarda sağlık ocağından bi kaç gün rapor alırım diyorum. Dilyy sen izne çıktın mı yoksa
Öyle olmadığını düşğnüyorum ama emin değilim yanlış yönlendirmeyeyim, 32 den sonra başka nedenlerle alınan raporlar analık izninden düşüyor diye biliyorum.

Ne yiyordu 😄 ben de bu akşam yemeğinde 3.tabağımı yiyorum. Doymadan bırakıyorum gibi hissediyorum. Fırında karnabahar brokoli. 3 tabak 🥴
Patates kızartmasını ekmek arası yapıyorlar ya icine tursu ve ketçap neydi adı ya kadına dedim adamın yediginden istiyorum diye çok utandım bugun hic canım cekmezdi böyle şeyler 🤦🏼‍♀️🤪

Canım ben şu an heyet raporluyum pazartesi 32 olacak ama doktor sana çalışabilir veremem erken doğum riskin var dedi

İyi akşamlar, konu ilgimi çekti, Güzel bir bilgi verdiniz, teşekkürler

Ara uykun varmış, o seni az da olsa rahatlatır. Buna da alışırız zamanla 🍀
30 haftalık olduk ama 37 e kadar devam edeceğim sağlığım el verirse. 4 ay rapor hakkımı doğum sonrası kullanmam gerekiyor.
Ben de hep öyle istiyordum 37ye kadar çalışayım diye. İnşallah sana nasip olur canım 🙏🏼
İyi uykuyla aran yoksa rahatsın ben uykuya aşık bir insanım ama uykular 3.5 yıldır haram 🤣
Bakalım o zaman da tam tersi uykuya düşkün oluyormuşum🤣 nasıl olacak ben de merak ediyorum

Anladım canım
Ozaman hiç stres yapma , şekerin normalse suyun fazlalığı çok fazla bir anlam ifade etmiyormuş aslında
Benim de şekerim sınır civarında seyrediyoe en fazla , bazen çok normal oluyor , ama yine de şeker ölçüm cihazıyla günde 3-4 kere ölçüyorum
Diyette cabası 🤪
Şeker ölçümünü yemek yedikten bir saat sonra yapmak gerekiyormuş gebelikte ve kesinlikle 140ı gecmemeliymis. Doktorum bu şekilde bilgi vermişti bana.

A Aklimtrakyada valla seni çok iyi anladım canim hep sancılar nasıl olur diyordum doğum korkum vardi dünden beri ağrım var nstde bir şey çıkmadı ama alttan muayene (Allah düşmanıma vermesin böyle ağrı olamaz ) 2 cm açılma ve yumusama var dedi kontrollu haftada bire düşürdü bir de kan sulandırıciyi biraktirdi Allah yardımcınız olsun ben artık dogursamda kurtulsam diyorum

A Aklimtrakyada valla seni çok iyi anladım canim hep sancılar nasıl olur diyordum doğum korkum vardi dünden beri ağrım var nstde bir şey çıkmadı ama alttan muayene (Allah düşmanıma vermesin böyle ağrı olamaz ) 2 cm açılma ve yumusama var dedi kontrollu haftada bire düşürdü bir de kan sulandırıciyi biraktirdi Allah yardımcınız olsun ben artık dogursamda kurtulsam diyorum
Simdi nasılsın canım, sancın için bir müdahale ettiler mi?benim doğum sancısı degil deyip mudahale etmemislerdi o sıra acilmam da olmamisti sancim gecmedikce oldu ilk once 2.5 cm acilma var doguma alınacak siniz doktorunuza gidin dediler ,gece doktora haber verildi serum felan anca o zmn yapildi ama is isten geçmişti ilk sancılarım varken yapilmaliydi mudehale ,doktor sabah geldi 4 cm olmuştu acilma.tam benim dogum yaptigim araliktasin 31-32 arasi olmustu,ama insallah 34 e kadar dayanirsin canim. Cunku 34 den sonra doganlar pek yogun bakımda kalmiyor.veya kilosu 2 kilo üstünde olanlarin da saglik sorunu pek yoksa cok durdurmuyorlar.
Ama o agri nasıldir ki ben bir yerden sonra karnimi yumruklamaya başlamıştım acimdan 😔o yuzden dogursam kurtulsam demeni anliyorum.😔
İnsallah benim gibi olmasin ,umarim sancin geçmiştir

Hanimlar giremedim bikac gunn neler oldu nasılsınız okuyamadim hepsini cok fazla yazisma vardi 🙈
Okumaya çalışacağım şimdi umarim herkes iyidir🤲

Back
X