- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.381
Günaydın biz eşimle kahvaltıya gidiyoruz bugün. Ve ben biraz kaçamak yapicam bu kadar diyet yaptım bı kereden bişey olmaz hamişim ben canım çekiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay beeeGünaydın biz eşimle kahvaltıya gidiyoruz bugün. Ve ben biraz kaçamak yapicam bu kadar diyet yaptım bı kereden bişey olmaz hamişim ben canım çekiyor![]()
Neyse sen uzun süre direndin azcık ye benim daha dün bir bugün ikiHari açım aç bana da günah ve![]()
Çok kaçırmadan ye kuzum ya afiyet bal şeker olsunGünaydın biz eşimle kahvaltıya gidiyoruz bugün. Ve ben biraz kaçamak yapicam bu kadar diyet yaptım bı kereden bişey olmaz hamişim ben canım çekiyor![]()
Yedim valla oh darısı herkesin başına Allah kimseyi aç bırakmasınÇok kaçırmadan ye kuzum ya afiyet bal şeker olsun![]()
Ben de bu sabah diyete baslayanlardanim ama kotu bir supriz ile basladim resmen modum düştüBir günlük diyetimin sabahından selamlargerçekten o kadar keyifsiz uyandım ki eski kahvaltıya ne hazırlasam neşem kaçtı resmen
bu kadar emeğe inşallah düzelir şu minnoşun kilosu hayır korkuyorum da ufacık tefecik bişeyim tosun gibi doğsa kaldır kopar zor
![]()
Canim ben o bekleme hatasini yaptim acil doktorlari dogum degil dedigi icin,ve komsum uyarmisti o da şöyle olmus bu da böyle olmus diye anlattigi halde. Sen agrin oldukca git sakin bekleme,bak acilman da varmis onun artmasina sebep olur ağrı.birak ilk hamileligi naz yapiyor desinler hic onemli degil ,ben ondan geri durmustum.Sadece serum yapıldı ağrı kesici niyetine eve gonderildik ama ben sabaha kadar sancidan duramadim hem bebek asagida o vuruyoe hemde hareket ettikçe ağrı giriyor bakalım 2 gündür zateb çok hareket etmiyordum şimdi sadece tuvalete izin var birde oyle denicem az daha sabretse iyi olacak benim ilk gebeliğim geçer diye bekledim sancilari ama iyiki de gitmişim dayanamayip da doktora
Bana diyet yap diyet diyen çağnim arkadasim ilk diyet günümde bu yapılır miGünaydın biz eşimle kahvaltıya gidiyoruz bugün. Ve ben biraz kaçamak yapicam bu kadar diyet yaptım bı kereden bişey olmaz hamişim ben canım çekiyor![]()
Acaba bir yerde yanlış mı yaptık ki şeker yüklemesinden sonraBen de bu sabah diyete baslayanlardanim ama kotu bir supriz ile basladim resmen modum düştü
Şekerim bugun ilginc sekilde yuksek cikti ya normalde ac karnina 95-100 arasi tok 118-140 arasindaydi
Bugün ac 136 tok 176 cikti. insallah basladigim diyetle yarina duzelir çünkü Yarin randevum var doğumu merkezde yapacağım yeni baslicam bu doktora bakalim ne dicek.
Canim en azindan farkinda olmus olduk.Acaba bir yerde yanlış mı yaptık ki şeker yüklemesinden sonrakabul ben cidden tutmadım kendimi canım ne çekti ise onu yedim meyveyi zaten abarttım, sütlü tatlı da öyle
neyse inşallah diyet ile yoluna girecek öyle düşünelim biz
Dikkatli gideriz o hiç sıkıntı değil ben sadece merak ediyorum şimdi karnı 2 hafta ileri cidden düzgün beslenince gününe mi dönecek yoksa hep böyle büyük mü devam edecek artık diyeCanim en azindan farkinda olmus olduk.
Benim ilkinde seker ciktiginda iki haftalik diyetle olcumler iyi cikti sonra normal devam ettim hayatima belki o zamanda böyle sonradan yukseldi ve erken doguma tetikledi. En azindan dikkatli gideriz artik![]()
Sen benden gizli gizli yediklerine sayBana diyet yap diyet diyen çağnim arkadasim ilk diyet günümde bu yapılır mi![]()
Bende abartmistim o dönem gece 3 lerde kalkıp gömdüm tatlıları valla ah böyle olduAcaba bir yerde yanlış mı yaptık ki şeker yüklemesinden sonrakabul ben cidden tutmadım kendimi canım ne çekti ise onu yedim meyveyi zaten abarttım, sütlü tatlı da öyle
neyse inşallah diyet ile yoluna girecek öyle düşünelim biz
Biz o kritik soruyu henüz sormaya cesaret edemedik nasipse 32. Hafta gidince soracağız doğum parasınıGune resmen kotu haberler silsilesi ile basladim yaaseker yuksek çıktı birde bankanin bana dogum icin ayırdığı limitten sadece 3600 tl gibi bi limit kalmis ben dogumu limitsiz saniyordum ilk dogumumda boyle limit bitmesi gibi bir durumla karsilasmamistim.
Bu hamilelikte kanamada hastanede cok yatinca limiti bitirmisiz demekki. Hic arastirmadim da ben bütçe ayirmam lazim simdi kalan anca muayenelere yeter .
A Asya2022 ben de dogumu mujde de yapicam nasip olursa doğum fiyati ne dediler?
Ha-ri mehmet bey de fiyat nasil?
Dilyy medikum fiyati nasil?
Ben cidden ne tatlı ne hamur işi çok kilo almadım nede olsa şeker de çıkmadı diye ne öncesi ne sonrası hiç dikkat etmedim hele son bir ay zaten ne oldu ise son bir ayda oldu önce bir ilerilik yoktu çünkü, bu son bir ay duydum ya şeker yok neler yedim meyveye zaten porsiyon şu bu gibi bir kısıtlamam yoktu onu şekerden saymadımSen benden gizli gizli yediklerine say
Bende abartmistim o dönem gece 3 lerde kalkıp gömdüm tatlıları valla ah böyle oldu
Oyle yapicam zatenDikkatli gideriz o hiç sıkıntı değil ben sadece merak ediyorum şimdi karnı 2 hafta ileri cidden düzgün beslenince gününe mi dönecek yoksa hep böyle büyük mü devam edecek artık diye
Bak dikkatli yiyeceğiz diye tam aç hissedip yemek yemek de kan şekerine sıkıntıymış üç saat ara ile kendimizi kontrol etmemiz lazımmış ana öğüne vakit varken çok aç hissediyorsak bir bardak ayran içebiliyoruz ona izin var mideyi şişiriyor ya![]()
Yokkkk artik 350 ile baslamistik 450 olmustu yani bu kadar kisa zamanda bu kadar hizli gevis abartmislar . Gecen ay medstar gittigimizde 360 dedilerde esim sasirdi medikumdan uygun oluncaBiz o kritik soruyu henüz sormaya cesaret edemedik nasipse 32. Hafta gidince soracağız doğum parasınıama gidince şok kontrol 600 TL olmuş sekreter değişmiş
![]()
Sorunca haber et bana daBiz o kritik soruyu henüz sormaya cesaret edemedik nasipse 32. Hafta gidince soracağız doğum parasınıama gidince şok kontrol 600 TL olmuş sekreter değişmiş
![]()
Belki ben de o konuda çok hata yaptım bak bazen çok gözüm dönerek oturdumOyle yapicam zatenyoksa göz dönüyor kontrol edemiyirsun ki kendini badem ayran yaparim ara öğünde
![]()
Yokkkk artik 350 ile baslamistik 450 olmustu yani bu kadar kisa zamanda bu kadar hizli gevis abartmislar . Gecen ay medstar gittigimizde 360 dedilerde esim sasirdi medikumdan uygun olunca![]()
Biz kaçla başlamıştık onu bile unuttum o kadar eski kiSorunca haber et bana da![]()