2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bir günlük diyetimin sabahından selamlar 😂gerçekten o kadar keyifsiz uyandım ki eski kahvaltıya ne hazırlasam neşem kaçtı resmen 😅 bu kadar emeğe inşallah düzelir şu minnoşun kilosu hayır korkuyorum da ufacık tefecik bişeyim tosun gibi doğsa kaldır kopar zor 🤦‍♀️😅
Ben de bu sabah diyete baslayanlardanim ama kotu bir supriz ile basladim resmen modum düştü 😭
Şekerim bugun ilginc sekilde yuksek cikti ya normalde ac karnina 95-100 arasi tok 118-140 arasindaydi
Bugün ac 136 tok 176 cikti. insallah basladigim diyetle yarina duzelir çünkü Yarin randevum var doğumu merkezde yapacağım yeni baslicam bu doktora bakalim ne dicek.

Sadece serum yapıldı ağrı kesici niyetine eve gonderildik ama ben sabaha kadar sancidan duramadim hem bebek asagida o vuruyoe hemde hareket ettikçe ağrı giriyor bakalım 2 gündür zateb çok hareket etmiyordum şimdi sadece tuvalete izin var birde oyle denicem az daha sabretse iyi olacak benim ilk gebeliğim geçer diye bekledim sancilari ama iyiki de gitmişim dayanamayip da doktora
Canim ben o bekleme hatasini yaptim acil doktorlari dogum degil dedigi icin,ve komsum uyarmisti o da şöyle olmus bu da böyle olmus diye anlattigi halde. Sen agrin oldukca git sakin bekleme,bak acilman da varmis onun artmasina sebep olur ağrı.birak ilk hamileligi naz yapiyor desinler hic onemli degil ,ben ondan geri durmustum.
En azindan dogum olsada ben elimden geleni yaptim nasip dersin 😊

Ben de bu sabah diyete baslayanlardanim ama kotu bir supriz ile basladim resmen modum düştü 😭
Şekerim bugun ilginc sekilde yuksek cikti ya normalde ac karnina 95-100 arasi tok 118-140 arasindaydi
Bugün ac 136 tok 176 cikti. insallah basladigim diyetle yarina duzelir çünkü Yarin randevum var doğumu merkezde yapacağım yeni baslicam bu doktora bakalim ne dicek.
Acaba bir yerde yanlış mı yaptık ki şeker yüklemesinden sonra🤷‍♀️kabul ben cidden tutmadım kendimi canım ne çekti ise onu yedim meyveyi zaten abarttım, sütlü tatlı da öyle 🤦‍♀️neyse inşallah diyet ile yoluna girecek öyle düşünelim biz

Acaba bir yerde yanlış mı yaptık ki şeker yüklemesinden sonra🤷‍♀️kabul ben cidden tutmadım kendimi canım ne çekti ise onu yedim meyveyi zaten abarttım, sütlü tatlı da öyle 🤦‍♀️neyse inşallah diyet ile yoluna girecek öyle düşünelim biz
Canim en azindan farkinda olmus olduk.
Benim ilkinde seker ciktiginda iki haftalik diyetle olcumler iyi cikti sonra normal devam ettim hayatima belki o zamanda böyle sonradan yukseldi ve erken doguma tetikledi. En azindan dikkatli gideriz artik 🤭

Gune resmen kotu haberler silsilesi ile basladim yaa 😭 seker yuksek çıktı birde bankanin bana dogum icin ayırdığı limitten sadece 3600 tl gibi bi limit kalmis ben dogumu limitsiz saniyordum ilk dogumumda boyle limit bitmesi gibi bir durumla karsilasmamistim.
Bu hamilelikte kanamada hastanede cok yatinca limiti bitirmisiz demekki. Hic arastirmadim da ben bütçe ayirmam lazim simdi kalan anca muayenelere yeter .
A Asya2022 ben de dogumu mujde de yapicam nasip olursa doğum fiyati ne dediler?
Ha-ri Ha-ri mehmet bey de fiyat nasil?
Dilyy Dilyy medikum fiyati nasil?

Canim en azindan farkinda olmus olduk.
Benim ilkinde seker ciktiginda iki haftalik diyetle olcumler iyi cikti sonra normal devam ettim hayatima belki o zamanda böyle sonradan yukseldi ve erken doguma tetikledi. En azindan dikkatli gideriz artik 🤭
Dikkatli gideriz o hiç sıkıntı değil ben sadece merak ediyorum şimdi karnı 2 hafta ileri cidden düzgün beslenince gününe mi dönecek yoksa hep böyle büyük mü devam edecek artık diye😅

Bak dikkatli yiyeceğiz diye tam aç hissedip yemek yemek de kan şekerine sıkıntıymış üç saat ara ile kendimizi kontrol etmemiz lazımmış ana öğüne vakit varken çok aç hissediyorsak bir bardak ayran içebiliyoruz ona izin var mideyi şişiriyor ya😅

Bana diyet yap diyet diyen çağnim arkadasim ilk diyet günümde bu yapılır mi 😭🤣
Sen benden gizli gizli yediklerine say😂😂😂
Bende abartmistim o dönem gece 3 lerde kalkıp gömdüm tatlıları valla ah böyle oldu

Gune resmen kotu haberler silsilesi ile basladim yaa 😭 seker yuksek çıktı birde bankanin bana dogum icin ayırdığı limitten sadece 3600 tl gibi bi limit kalmis ben dogumu limitsiz saniyordum ilk dogumumda boyle limit bitmesi gibi bir durumla karsilasmamistim.
Bu hamilelikte kanamada hastanede cok yatinca limiti bitirmisiz demekki. Hic arastirmadim da ben bütçe ayirmam lazim simdi kalan anca muayenelere yeter .
A Asya2022 ben de dogumu mujde de yapicam nasip olursa doğum fiyati ne dediler?
Ha-ri Ha-ri mehmet bey de fiyat nasil?
Dilyy Dilyy medikum fiyati nasil?
Biz o kritik soruyu henüz sormaya cesaret edemedik nasipse 32. Hafta gidince soracağız doğum parasını 😅ama gidince şok kontrol 600 TL olmuş sekreter değişmiş 🤦‍♀️😅

Sen benden gizli gizli yediklerine say😂😂😂

Bende abartmistim o dönem gece 3 lerde kalkıp gömdüm tatlıları valla ah böyle oldu
Ben cidden ne tatlı ne hamur işi çok kilo almadım nede olsa şeker de çıkmadı diye ne öncesi ne sonrası hiç dikkat etmedim hele son bir ay zaten ne oldu ise son bir ayda oldu önce bir ilerilik yoktu çünkü, bu son bir ay duydum ya şeker yok neler yedim meyveye zaten porsiyon şu bu gibi bir kısıtlamam yoktu onu şekerden saymadım 🤦‍♀️o yediğimiz hurmalar şimdi cidden tırmaladı üzüldüm de yalan yok boşa çocuğa yük bindirdim resmen🥺

Dikkatli gideriz o hiç sıkıntı değil ben sadece merak ediyorum şimdi karnı 2 hafta ileri cidden düzgün beslenince gününe mi dönecek yoksa hep böyle büyük mü devam edecek artık diye😅

Bak dikkatli yiyeceğiz diye tam aç hissedip yemek yemek de kan şekerine sıkıntıymış üç saat ara ile kendimizi kontrol etmemiz lazımmış ana öğüne vakit varken çok aç hissediyorsak bir bardak ayran içebiliyoruz ona izin var mideyi şişiriyor ya😅
Oyle yapicam zaten 🤭yoksa göz dönüyor kontrol edemiyirsun ki kendini badem ayran yaparim ara öğünde 🤭

Biz o kritik soruyu henüz sormaya cesaret edemedik nasipse 32. Hafta gidince soracağız doğum parasını 😅ama gidince şok kontrol 600 TL olmuş sekreter değişmiş 🤦‍♀️😅
Yokkkk artik 350 ile baslamistik 450 olmustu yani bu kadar kisa zamanda bu kadar hizli gevis abartmislar . Gecen ay medstar gittigimizde 360 dedilerde esim sasirdi medikumdan uygun olunca 🤭

Oyle yapicam zaten 🤭yoksa göz dönüyor kontrol edemiyirsun ki kendini badem ayran yaparim ara öğünde 🤭
Belki ben de o konuda çok hata yaptım bak bazen çok gözüm dönerek oturdum 😅
Yokkkk artik 350 ile baslamistik 450 olmustu yani bu kadar kisa zamanda bu kadar hizli gevis abartmislar . Gecen ay medstar gittigimizde 360 dedilerde esim sasirdi medikumdan uygun olunca 🤭
Sorunca haber et bana da 😁
Biz kaçla başlamıştık onu bile unuttum o kadar eski ki 😂😂 tamam haber ederim Ocağa kadar Allah bilir ne olur zaten fiyatlar 😅

Back
X