2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay kızlar Dilyy Dilyy A Aklimtrakyada dün deprem olayından bilmeden etkilendi mi yoksa denk mi geldi ne oldu ise eşimin gece bana yaptıkları 😂😂😂gece beni bir telaş kaldırdı kalk kalk doğum başladı diye uyku sersemi Allahım suyum geldi de fark mı etti dedim aklım oynadı baktım boş valiz ile elimden tutarak kapıya gidiyor kendime gelince anladım uykuda daha 😂😂durdurup uyandırdım bu kez ne oldu bişeyin mi var neden koridordayız diye bir daha panik gece gece bana prova oldu resmen bu adam ile sonumuz hayrolsun 😂😂
Kiz adam uyur gezer mi ilk defa mi yapıyor şaşırsam mi gulsem mi bilemedim 🙄 yani seni de korkutacak karnin burnunda

Lierac sürüyorum jelini, sonra bio-oil ve youtubedan buldugum kadinin catlamadigi bi yag karisimi, bunlari günde üc kere sürüyorum simdi vazelinle mi desteklesem düsünüyorum..birden kilo almadim toplamdaki 5 kiloyu yavas yavas ama sirf karin bölgemden aldim..niye böyle oldu bilmiyorum

Bide size pis bi detay olarak gelebilir ama ben hergün dus almiyorum cünkü sicak suyla yikanan biriyim ve oda cildimi kurtuyor 2-3günde bi yikaniyorum, tabi.ic camasirlarimi hergün degistirirm orasi ayri :KK70: ama cildim genel olarak kuru oldugu icin böyle bi önlem aldim kendimce
Çatlama olayına neden bu kadar taktin kizarma falan mi var belkide catlamayacaksin genetik bu çatlayacaksan her türlü catlar gibi bence.
Bu kadar kasma 5 kilocuk almışsın zaten rahat birak göbüşünü canım her duş sonrasi yaglandim kremlendim ben ikisindede çatlağım hic yoktu ilkinde bundada yok simdilik oylr grnuyor. Gunde 3 falan yorma kendini olacağı varsa olur

Yok kiz ne büyük goguslerin sütü olmuyor, ne küçük göğüsler dolup taşıyor. Hic ebatiyla alakasi yok 🤭
Aha bu örnek benim minicik memelerle 2 yıl emzirdim doya doya😁 herkes aa göğüslerin küçücük nasil emziriyorsun nasil doyuyor cocuk derdi 😬.. bende bize yetiyor derdim 🤪.işlev önemli gercekten ebattan ziyade 🤭

Benimde oğlan gece altına isemis bıde benim yanımda yatmış ti sıpa gece uyandım eşim noldu dedi isemis her yer batmış kalk nevresimi degisicem dedim olan olmuş cocuguda boşa uykusundan etme kuru yerde uyumaya devam et dedi 🥴yani ona kalsa çocuk o cisle islaklikla sabaha kadar uykusuna devam edecekti bizde cisli yatakta yatacaktik 🤣
Hey Allahim bu erkeklerin rahatligi ne olacak ya gece gece cok guldum hepinizin eşlerinin tepkisine😂 bitane rahat ta bende var.

Kızlar hamilelikte boğaz ağrısında pastil kullandınız mı? Kullandıysanız hangisinden kullandınız?
Ben kullandim doktorumun onayi da vardi. Strepsils balli zencefilli ama günde 1.
Tedavi etmez ama rahatlatır bir sure yatıştırır acıyı agriyi.
Bikac kere kullandim ama ardarda değil.

Gunaydin,kismetse mart annesi olacagim fakat sormak istedigim bir sey vardi,aranizda gebelige bagli tansiyon sorunu yasayan var mi? Varsa ne tur tedavi uygulandi,bebek gelisimi nasil? Lutfen bu problemi yasayan varsa yazarlarsa cok sevinirim.

Kızlar günaydın. Bi süredir uğrayamadım mesajları şimdi okudum bitirdim. Diyet davamıza yeni katılanlar olmuş Hoşgeldiniz 😂😂
A Aklimtrakyada nın oğluşu minik bir heyecan yaratmış geçmiş olsun kuzum. İyi olmana sevindim.
Beni sorarsanız son Bi kaç gündür davamıza ihanet ettim ama doğum günümdü. Bir dilim pasta ve dün de bir dilim çikolatalı bir tatlı yedim. Çarşamba randevum var. Doktorum dan korkuyorum. Bi de eşim yanımda gelicek kesin ispiyonlar beni. 🙈

Kızlar günaydın. Bi süredir uğrayamadım mesajları şimdi okudum bitirdim. Diyet davamıza yeni katılanlar olmuş Hoşgeldiniz 😂😂
A Aklimtrakyada nın oğluşu minik bir heyecan yaratmış geçmiş olsun kuzum. İyi olmana sevindim.
Beni sorarsanız son Bi kaç gündür davamıza ihanet ettim ama doğum günümdü. Bir dilim pasta ve dün de bir dilim çikolatalı bir tatlı yedim. Çarşamba randevum var. Doktorum dan korkuyorum. Bi de eşim yanımda gelicek kesin ispiyonlar beni. 🙈
gunaydin canim 😊Benim de pazartesi randevu dun 8 den sonra bir şey yemedim cok mutsuzdum 🤭
Evde tatli vardi onlari da bugun imha edicem gözümün önünden gitsinler.esime de soyledim lutfen iki ay destek ol bana ne yiyorsan gizli ye diye. Cunku ben cok istahliyim çok,annem ablamda hamileyken doymak bilmezmis 🙈

Gunaydin,kismetse mart annesi olacagim fakat sormak istedigim bir sey vardi,aranizda gebelige bagli tansiyon sorunu yasayan var mi? Varsa ne tur tedavi uygulandi,bebek gelisimi nasil? Lutfen bu problemi yasayan varsa yazarlarsa cok sevinirim.
Günaydın canım malesef benim bir bilgim yok

gunaydin canim 😊Benim de pazartesi randevu dun 8 den sonra bir şey yemedim cok mutsuzdum 🤭
Evde tatli vardi onlari da bugun imha edicem gözümün önünden gitsinler.esime de soyledim lutfen iki ay destek ol bana ne yiyorsan gizli ye diye. Cunku ben cok istahliyim çok,annem ablamda hamileyken doymak bilmezmis 🙈
Bir günlük diyetimin sabahından selamlar 😂gerçekten o kadar keyifsiz uyandım ki eski kahvaltıya ne hazırlasam neşem kaçtı resmen 😅 bu kadar emeğe inşallah düzelir şu minnoşun kilosu hayır korkuyorum da ufacık tefecik bişeyim tosun gibi doğsa kaldır kopar zor 🤦‍♀️😅

Günaydın benim hiç bir bilgim yok grupta da net konuştuğunu bilip hatırladığım biri olsa etiketlerdim ama o da aklımda değil, inşallah sorunsuz geçer süreciniz

Merhaba şimdi yok ama önceki hamileligimde vardi. Ilk olarak 24 saatlik idrar toplama yapildi. Protein kaçağı var mi yok mu anlamadik için, benim duzenli yükselmelerim olmadi. Hergun yükselen bir tansiyon yoktu ilac başlamadım. Ama sizin tansiyon hergun yukseliyorsa ilaca başlatılabilir. Tansiyon kontrolü icin düzenli ölçüm. En önemlisi 14/10 olduğunda hemen hastaneye gitmem gerektiğini söylediler geçmiş olsun

Merhaba şimdi yok ama önceki hamileligimde vardi. Ilk olarak 24 saatlik idrar toplama yapildi. Protein kaçağı var mi yok mu anlamadik için, benim duzenli yükselmelerim olmadi. Hergun yükselen bir tansiyon yoktu ilac başlamadım. Ama sizin tansiyon hergun yukseliyorsa ilaca başlatılabilir. Tansiyon kontrolü icin düzenli ölçüm. En önemlisi 14/10 olduğunda hemen hastaneye gitmem gerektiğini söylediler geçmiş olsun
Peki tansiyonunuz kacti? Saglicakla bebeginizi kucaginiza alin insallah☺️

Simdi nasılsın canım, sancın için bir müdahale ettiler mi?benim doğum sancısı degil deyip mudahale etmemislerdi o sıra acilmam da olmamisti sancim gecmedikce oldu ilk once 2.5 cm acilma var doguma alınacak siniz doktorunuza gidin dediler ,gece doktora haber verildi serum felan anca o zmn yapildi ama is isten geçmişti ilk sancılarım varken yapilmaliydi mudehale ,doktor sabah geldi 4 cm olmuştu acilma.tam benim dogum yaptigim araliktasin 31-32 arasi olmustu,ama insallah 34 e kadar dayanirsin canim. Cunku 34 den sonra doganlar pek yogun bakımda kalmiyor.veya kilosu 2 kilo üstünde olanlarin da saglik sorunu pek yoksa cok durdurmuyorlar.
Ama o agri nasıldir ki ben bir yerden sonra karnimi yumruklamaya başlamıştım acimdan 😔o yuzden dogursam kurtulsam demeni anliyorum.😔
İnsallah benim gibi olmasin ,umarim sancin geçmiştir
Sadece serum yapıldı ağrı kesici niyetine eve gonderildik ama ben sabaha kadar sancidan duramadim hem bebek asagida o vuruyoe hemde hareket ettikçe ağrı giriyor bakalım 2 gündür zateb çok hareket etmiyordum şimdi sadece tuvalete izin var birde oyle denicem az daha sabretse iyi olacak benim ilk gebeliğim geçer diye bekledim sancilari ama iyiki de gitmişim dayanamayip da doktora

Back
X