- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.721
Oo ben kaç kere kola içtim vallaBugün canım çok fanta istedi asitli diye korkumdan içmedim ya.Siz iciyo musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo ben kaç kere kola içtim vallaBugün canım çok fanta istedi asitli diye korkumdan içmedim ya.Siz iciyo musunuz?
Maden suyunu her gün tansiyon problemi yoksa 2 taneye kadar tüketebilirsiniz dedi bana doktorMaden suyu o da her gün değil normalde de hiç sevmem ama yine soğuk iyi geliyor![]()
Meyve suyu ayran su kola ne bulursam sıcakta vallaYaa içecek olarak ne tüketiyorsunuz ben yıldım artık su ve ayran içmekten![]()
Portakal sıkıp içine buz atarak telafi ediyorum. İçine maden suyu da atarsan belki bastırırBugün canım çok fanta istedi asitli diye korkumdan içmedim ya.Siz iciyo musunuz?
Aynen benimde hiçbir arkadaşım sigarayı bırakmadı kısıtlayan oldu ama tamamen bırakan hiç olmadıPortakal sıkıp içine buz atarak telafi ediyorum. İçine maden suyu da atarsan belki bastırırSigara içip doğuran arkadaşlarım var. Onları düşününce ben abartıyorum diyordum ama burda çok kişi aynı durumdaymış.
Canım ben hamilelikte tuketmiyorum ama eşim içtiği zamanlarda canım çekerse iki yudum alıyorum. İki yudum dan bir şey olmaz canın çok cekdiyseBugün canım çok fanta istedi asitli diye korkumdan içmedim ya.Siz iciyo musunuz?
İlk üç ay önermiyor canim.disciler.3 aydan sonra müdahale ediyorlarKızlar hamileyken diş cektiren var mi 20lik dişim zonklamaya başladı![]()
Çıkar çıkar 3.olunca en rahat bu ufaklık büyür içerde zatenYaa artık yavaş yavaş çıkmaya başlar sanırsam![]()
Soğuk sütYaa içecek olarak ne tüketiyorsunuz ben yıldım artık su ve ayran içmekten![]()
4ay dolmadan rahat yok gibi zaten ya bu sıcaklarlaAa iyi bari canım çok sevindim inşallah bende alternatif tıpla hallolur
Sıcaklardan olabilir bence çünkü benimde öyle tansiyon yine düşmeye başladı evden çıkmamaya çalışıyorum yinede hep kötüleniyorum benim 14 bitti hala var bulantım
Hadi bakalım görür inşallah içinden ne geçiyor bu sefer kız mıEvet genelde erken öğrenenler erkek oluyor hep
Kesinlikle harika bir şey ama şimdide bi kere hissettim daha başka ne zaman hissederim Allah bilir biraz büyüselerde her gün hissetsek![]()
Maden suyunu bende pek sevmezdim şimdi daha da kötü acı geliyor tadı. Ağzımın tadı acı olunca hiçbir şey iyi gelmiyor ya. Su bile zorla içiyorum buaraMaden suyundanda nefret ediyorum ya .Aynı şekil meyve suyu ayran su döngüsü![]()
Şükür şimdilik tansiyon sıkıntım yok ama çok sevmeyince yine de fazla içmiyorumMaden suyunu her gün tansiyon problemi yoksa 2 taneye kadar tüketebilirsiniz dedi bana doktorbende günlük yarım yada 1 tane içiyorum
Kan ilaçlarını partakol suyu ile de içebilirsiniz…Hemen hemen tum doktorlar eczacilar kan ilaclarini ac oneriyor ama bende ac ilac icemem pek. Gerekte olmuyor sukur. Sen bunu doktoruna ilk gittiginde soyle ama belki baskq bisey yazar oneride bulunur
Ben bisey iceceksem salgam içiyorum. 9 senedir asitli içecek içmiyorum. Şalgam ya da ayran tercihimdir.Yaa içecek olarak ne tüketiyorsunuz ben yıldım artık su ve ayran içmekten![]()
Ben bıraktım sigara ve kahveyi, kafeinsiz kahve almıştik ama içemiyorum bazen kahve içiyorum. Kimi doktor günde bir fincandan bisey olmaz diyor kimisi içilmez diyor. Bende kahveyi içince sigara icenler var diyorumAynen benimde hiçbir arkadaşım sigarayı bırakmadı kısıtlayan oldu ama tamamen bırakan hiç olmadı