- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.761
günaydın arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek annesi olacağım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurafe ama banada annem dedi bir sey yersen asla ellerini bir yerine sürme yıkamadan diye genel temizlik kuralları dedim bendeHurafe deme annem yemiş ama eli bizzat ciğere değmiş sonra çenesinin yan tarafına dokunmuş bilmeden bana hamileyken orada leke var, millet ciğer yemiş dokunmuşsun demiş inanmamış böyle saçmalık mı olur diye kız kardeşimde yemiş bilinçli eli ile gözükmez bir yerine parmak basmış aynı yerde parmak basma gibi iz var![]()
Hurafe deme annem yemiş ama eli bizzat ciğere değmiş sonra çenesinin yan tarafına dokunmuş bilmeden bana hamileyken orada leke var, millet ciğer yemiş dokunmuşsun demiş inanmamış böyle saçmalık mı olur diye kız kardeşimde yemiş bilinçli eli ile gözükmez bir yerine parmak basmış aynı yerde parmak basma gibi iz var![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahgünaydın arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek annesi olacağım :))
Amin canım hepimiz inş sağlıkla huzurla bebeklerimize kavuşalım.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim deneyen akrabam var ciğer ekledikten sonra görünmesin diye ayağının altını elledi. Ve çocuğun ayağının altında leke varHurafe ama banada annem dedi bir sey yersen asla ellerini bir yerine sürme yıkamadan diye genel temizlik kuralları dedim bendeama aklima hep geliyor direk yıkamaya gidiyorum
Ben bulanti yasamaya basladigim ilk zamanalrda doktorum arada bi cola zero ic sekersiz demisti.Bugün canım çok fanta istedi asitli diye korkumdan içmedim ya.Siz iciyo musunuz?
Yok hurafelere göre değilÖyle şeylerden hiç sakinmiyorum kendimi ciğerin bebeğe ne zararı olabilir ki tabi leke çıkar hurafelerine inanmiyosak![]()
Valla geçen sene bende öyle olmuştum şişti her yerim sivri sinek ısırığı yüzünden kolonyayla anca indirmiştim işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersenKızlar Günaydın..
Ben tatildeyim, alerjik bir bünyem var.
Sivrisinek vücudum da tepki yaptı büyük bir ihtimalle geçen sene de olmuştu enfeksiyon kapmıştım.
Hamilelikte kortizonlu iğne kullanan olmuş muydu ya da bu konu hakkında acil yardımcı olabilecek var mı?
Stelix jel sürüyorum ama faydası yok..
Yedikçe yediler, kimyasal losyon da sürmek istemedim vücuduma..
Aa çok şaşırdım Zero da aspartam var tatlandırıcı ve çok zararlı çocuklara da normal kola içmen daha iyi bence canım bi araştır istersenBen bulanti yasamaya basladigim ilk zamanalrda doktorum arada bi cola zero ic sekersiz demisti.
Bence suyunu cikarmadiktan sonra arada icilebilir. Birkac yudum icseniz yetecek belki de zaten. Kendinizi o kadar strese sokmayin.
Çok şükür canım prilam içmeyi unuttuğum halde güne güzel başladım sanırım bulantılarda azalıyorKizlar günaydın nasılsınız? Ay cinsiyet ogrenenlere çok sevindimmalum ben bir ay daha öğrenemeyecegim doktorum sağolsun
![]()
Canim cigeri bende sordum iyi pismisse yiyebilirsin demisti. Ben de bayramı bekliyorum yemek içinAynen canım valla doğru neyi kısıtlarsam gün geçtikçe onu daha çok canım istiyorburda adıyaman ciğer kavurması meşhur ya onu sordum doktora yiyebilirsin dedi ama ben yinede sadece nefsimi köreltmek için az yedim ama yedşm yani sonuçta yemesem içimde kalırdı
![]()
Kizlar günaydın nasılsınız? Ay cinsiyet ogrenenlere çok sevindimmalum ben bir ay daha öğrenemeyecegim doktorum sağolsun
![]()
Bende pek beklemiyordum cinsyetin belli olacağını açıkcası sürpriz oldu ...Sizde öğrenirsiniz yeter ki sağlık olsunKizlar günaydın nasılsınız? Ay cinsiyet ogrenenlere çok sevindimmalum ben bir ay daha öğrenemeyecegim doktorum sağolsun
![]()
Bendeee evde yemek yapamıyorum persembe annemlerin yanina afyona gidiyoruz orada annem doyurur artık biziCanim cigeri bende sordum iyi pismisse yiyebilirsin demisti. Ben de bayramı bekliyorum yemek için![]()
Yok o gibi şeyler fayda etmiyor bana kolonya, limon krem bile etmiyor kortizonlu krem ya da iğne gerekliValla geçen sene bende öyle olmuştum şişti her yerim sivri sinek ısırığı yüzünden kolonyayla anca indirmiştim işe yarar mı bilmiyorum ama dene istersen
Randevu bulamadımÇok şükür canım prilam içmeyi unuttuğum halde güne güzel başladım sanırım bulantılarda azalıyorsen nasılsın? Senin doktor da geç söylüyor yaa sen kendi hastanene gidecektin gittin mi?
Öyle hayirlisiyla inşallah ama insan merak ediyor işteBende pek beklemiyordum cinsyetin belli olacağını açıkcası sürpriz oldu ...Sizde öğrenirsiniz yeter ki sağlık olsun
Doktordan doktora değişiyor Yaa. Sakatat yemeyin diyorlar ama bıraksalar kokoreç yiyeceğimCanim cigeri bende sordum iyi pismisse yiyebilirsin demisti. Ben de bayramı bekliyorum yemek için![]()
Kızlar hamileyken diş cektiren var mi 20lik dişim zonklamaya başladı![]()