• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
[
Betanizda dustumu bu arada cnku bn kanama yasadim betam dustu sonra tekrar yukseldi
Betaya bakmak istemiştim. Kese göründükten sonra beta hcg nin bir anlamı yok dedi. Dr baktırmamıştı. İkili testte bakılıyor düşmesi gerekiyor sanırım. Benim yüksek çıktı. Fetal dna yaptırdım. Sonuçlar haftaya çıkacak inşallah

[
Betaya bakmak istemiştim. Kese göründükten sonra beta hcg nin bir anlamı yok dedi. Dr baktırmamıştı. İkili testte bakılıyor düşmesi gerekiyor sanırım. Benim yüksek çıktı. Fetal dna yaptırdım. Sonuçlar haftaya çıkacak inşallah
Daha kese asamasina gelemedim cunku benim 600lerde gozukmez dedi

Merhabalar gaz yapacak herhangi bişey yemedigim halde karnım aşırı şiş ve çok gergin öyle ki göbek çevremde ağrı hissediyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor aranızda benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı merak ediyorum
Benim de öyleydi sabah akşam bio-oil yağ kullanmaya başladığımdan beri o gerginlik geçti

Merhabalar gaz yapacak herhangi bişey yemedigim halde karnım aşırı şiş ve çok gergin öyle ki göbek çevremde ağrı hissediyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor aranızda benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı merak ediyorum
Ahh ahh gaz bendede buyuk sorun. Sabah kalktigimda ve aksam yemegi sonrasi bende öyle oluyorum asiri şiş ve gergin gazlı oluyorum🙄

Kızlar fena halde boğaz ağrısı yaşıyorum yutkunamuyorum tavsiyeniz var mı
Cok gecmis olsun ateste varsa mutlaka doktora git. Sirke ile gargara iyi gelir hafif sulandir gargara yap. Bal zencefil limon macun gibi yap bikac kasik ye gun icinde.
Pekmezi isit icine tereyag erit ilik ye bikac kasik. Gecici tavsiyelerim bunlar

Özellikle akşam olunca karnım çok şişiyor gaz yapıyor sormaa...

Hanimlar bu mevsimde balık ne yiyorsunuz? Doktor balik ye diye vurguluyor surekli canim hic cekmiyor ama yicem mecbur kışin severim ben balik yazın hic hoşlanmam ve gebelikten dolayi da hic canim çekmiyor

Hanimlar bu mevsimde balık ne yiyorsunuz? Doktor balik ye diye vurguluyor surekli canim hic cekmiyor ama yicem mecbur kışin severim ben balik yazın hic hoşlanmam ve gebelikten dolayi da hic canim çekmiyor
Balik eylül de yiyebilirim sanirim. Zaten sevdiğim birkaç balik var. Somon alinabilir ama pek sevmiyorum.

Yazın mevsimi değil canım ben de sordum hatta ne yiyim mevsim değil ton balığı yesem olur mu dedim doktor o da olur ama onun yerine günde 2 ceviz yersen ve semizotu tüketirsen zaten yeterli omega 3 alırsın dedi rahatladım sürekli ceviz yiyorum günde 4 tane falan

Yazın mevsimi değil canım ben de sordum hatta ne yiyim mevsim değil ton balığı yesem olur mu dedim doktor o da olur ama onun yerine günde 2 ceviz yersen ve semizotu tüketirsen zaten yeterli omega 3 alırsın dedi rahatladım sürekli ceviz yiyorum günde 4 tane falan
Mevsimi degil evet ama donuk en kotu ton balık ye dedi.levrek seviyorum levrek aldirdim bakalim. Hem evdeki herkeste yemis oluyor eve girince cocukta varya 4 yaşında

Back
X