Kızlar selam.benim bugün kara günüm (((dün gittim korona aşı yaptırdım. Hersey iyidi . Bugün özel hastanede kontrol vardı, eşimle beraber gittik tekrar bakmak cinsiyeti falan . Oraya geldik ve bir anda kanama başladı

tam muayene olacam doktor acil doğuma gidiyor. Biz acile koştuk onlar tekrar doktor odaya götürdüler beni .odada uzan bekle dediler.doktor geldi baktı birsey yoktu

bebek iyi. Tekrar söyledi kız olacak. Progestan igne yazdırdı acilde vurduk.kalkınca kan çıkıyor ped istedim. Tuvalete gittim bir süre et parçası düştü

tekrar doktora söyledim. Dedi yani tedavi yok git eve uzan falan. Eve geldik tuvalette gittim tekrar çok büyük parça düştü. Eşime dedim haydi devlet hastanesi gidelim.bu hiç iyi değil. Daha ince kanama vardı ama böyle ilk defa . Neyse gittik oraya .bakmışlar düşük tehlikesi var yada düşer yada kanama biter .onlar da dediler hiç birsey yapamayız. Yatış vermediler .acilden çıktım tüm elbise şort tişört kanda

eve geldim uzanıyorum.kizlar lütfen dua edin bebiş için onu kaybetmek istemiyorum