- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #9.221
Ya ben de öyle 3 hafta zor dayandım.
Eşim iyi yüzün gülüyor 2 gün sonra yine başlarsın kafaya takmaya diyor 
Ha-ri
alıntı eklemeyi unutmuşum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam 20. Haftada gittim hatta 19+7 dediler ultrasonda 20+2 çıktıBende 21-24 biliyorum ilk hamileliğimde doktorum 21-24 en ideal haftalar demişti bana da 21. haftamda yaptırtmıştı. Ama bu arada bir arkadaşımız detaylı bilgi paylaşmıştı burada birkaç paylaşım öncesine bakabilirseniz bulursunuz sanırım :)
Gelsin gelsin kız bize kızlar lazım![]()
Valla haftaya kadar benim daha teoriler devam eder sonra bir süre rahat ederim nasipseYa ben de öyle 3 hafta zor dayandım.Eşim iyi yüzün gülüyor 2 gün sonra yine başlarsın kafaya takmaya diyor
![]()
Bende hep kız istedim ama tabiki o kadar bekledik 6 sene olacak ve sonra artık düşünüyorsun fatketmez kim en az 1 tane olsun da . Ama gerçekten hep kız istiyorum erkekler biraz farklı yaaaYa sağlıklı olsun da ama içimizden de kız geçiyordu ne yalan söyliyim![]()
Şartlar uygun olursa bende normal istiyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek. Normal diyorum ama tabi ki epidural normal doğum düşünüyorum :))Benim mide bulantılarım hala devam ediyor hatta dün sanki kendi kusuyormuş gibi eşim doktora bu eziyet bitmeyecek mi dedi bir de ben kilo akmak yerine çok kilo verdim bebek 336 gram çıktı normalde 300-350 arası dedi ama sorun yok zaten annenin kilo almasını değil bebeğin kilo almasını istiyoruz dedi detaylıdaki uzman bazen 8. Ayda bazen de doğuma kadar devam eder bulantılar dedi bir de normal doğum düşün bebeğin yeri suyu falan çok uygun dedi eşim hemen ben normal istiyorum zaten dedi sanki o doğuracakhemen peş peşe çocuk istiyor ona kolay da bana hiç de kolay değil
![]()
Ben kullanıyorum dodex ayda 1 vuruyorum bir kaç gün 3cu vurucamMerhaba kızlar kan vermiştim b612 vitaminim ve demir düşük çıkmış.. Dr iğne yazmış yani kullanma talimatina göre ve İnternette gebeler ve emzirenler kullanmamalı diyor eşim de sağlıkçı onlara aldırma dedi iğne de yaptı ama ben yinede tedirgin oldum aranızda bu b612 iğnesini kullanan var mi
Listede 18e 17e erkek üstünlüğü var. Bakalım hangisi fazla olacak :))Gelsin gelsin kız bize kızlar lazım![]()
Yani bana herkes normal yap diyor ama benim belimde bel kayması var bir de bel kaslarımda yırtıklık var tedavi görüyordum da şimdi ne der doktorum bilemiyorum keşke normal olsa ama :)Şartlar uygun olursa bende normal istiyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek. Normal diyorum ama tabi ki epidural normal doğum düşünüyorum :))
Tabiki erkekler ama kizlar için iyi )))seçeceğizListede 18e 17e erkek üstünlüğü var. Bakalım hangisi fazla olacak :))
Vallah ben direk sezaryen istiyorum. Normal doğuma asla girmemYani bana herkes normal yap diyor ama benim belimde bel kayması var bir de bel kaslarımda yırtıklık var tedavi görüyordum da şimdi ne der doktorum bilemiyorum keşke normal olsa ama :)
Tamamdir canım teşekkür ederim rahatladım.. ya bilemedim ben de internette öyle yazıyor da.Ben ilk gebeliğimde 2 hafta B12 iğnesi her gün 1 tane kalçadan olarak kullanmıştım zararlı diye bir şeyde hiç duymadım ama öyle deniyorsa da araştırmak gerek tabii bana bir zararı olmadı.
Tamamdir canımBen kullanıyorum dodex ayda 1 vuruyorum bir kaç gün 3cu vurucam
Aynen canım bilemedim bendeİğne kullanmadım ama b12 nin hamileyken bizim için de bebek için de önemli olduğunu söylemişti genetik doktoru, iğneyi ne için hamileler kullanamaz dediler acaba![]()
Bende öyle yaptım 2 çift hastane çıkışı aldım şimdilikBana da zamanına göre kilosu biraz fazla gibi geldi. Ben daha hiç yeni doğan almadım. Hep 0-3 ay aldım. Yenidoğan sadece hastane çıkışı alırım onun dışında almayı pek düşünmüyorum. Çünkü çok çabuk büyüyorlar :))
Merhaba kizlar, konu acilmisken icimde olani paylasmak istedim : bana yakinlarimdaki anneler ben epidural yaptirmadim sende yaptirma falan diye yada sezaryen yaptirma diye.. Tabi ilk once tercih meselesi zaten Dr sorucak bu soruyu : normal dogum/sezaryen ama su varki bazen planlandigi gibi gitmeyebilir. Yavrularimiz sag saglim dunyaya gelsinde en onemlisi. Bu kadinlarin "baski" meselesi beni uzuyor keske boyle olmasa ve keske iyi niyetle yaklassalar. Bu konuyu detayli doktorumla daha konusmadim, simdiden ben o kadar heycanliyimkiŞartlar uygun olursa bende normal istiyorum ama bakalım şartlar ne gösterecek. Normal diyorum ama tabi ki epidural normal doğum düşünüyorum :))
Ben hamilelikten önce 5 kere kullandım canımMerhaba kızlar kan vermiştim b612 vitaminim ve demir düşük çıkmış.. Dr iğne yazmış yani kullanma talimatina göre ve İnternette gebeler ve emzirenler kullanmamalı diyor eşim de sağlıkçı onlara aldırma dedi iğne de yaptı ama ben yinede tedirgin oldum aranızda bu b612 iğnesini kullanan var mi
Tamamdir canım teşekkür ederim rahatladım.. ya bilemedim ben de internette öyle yazıyor da.