Selam kızlar

işe geri döndüm ve hiç iyi gelmedi.. yarım gün ofiste, yarım gün dış görevde çalışıyoruz. Dış göreve doblo tipi araçlarla gidiyoruz ve arka koltuklar resmen kamyon kasası gibi, sağa sola sallanmaktan mahvoldum, öne geçtim orası da at arabası gibi hopluyor sürekli. İki gündür bu araç görevi yüzünden bitik haldeyim. Karnımda kasılmalar oluyor arabada ve hamileliğimin başından bu yana ilk defa bulantı yaşıyorum.. amirimiz de anlayışlı biri değil. Başka şoförle çıkmayı dene falan dedi ama şoförle alakası yok araba yüzünden oluyor, yine söyledim geçiştiriyor.. ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım. Kaç saat oldu görevden döneli hala kendime tam gelemedim başım çatlıyor.
Kamuda çalışıyorum gidip rapor alıp gitmemezlik yapmak istemiyorum 18+4’üm zaten çalışabildiğim kadar inşallah elimden geleni yapmak istiyorum, ofis içinde yaparım ve yapıyorum da ama dış görev daha şimdiden böyle yaptıysa günlerim ilerledikçe ne olacak bu kadar sallantı sarsıntı zıplama yani bebiş dayanır mı

doktora söylesem acaba araçla göreve çıkmama mani olacak bir evrak verebilir mi bana ne dersiniz? Normalde gerek bile kalmaması lazım ama halden ve laftan anlamayan bir müdürümüz var maalesef ona kızıp milletin hakkına da girmek istemiyorum