Ben ilaci bırakayım dedim ama ilk gün sabah kusmaya gittim hemen herhalde doğuma kadar bırakmam artık bu ilaci Valla öyle gözüküyor. Aç karna ben şu dahi hiç birsey içemiyorum hemen kusuyorum bence seninde ondan dolayı olmustur. Merak ediyorum daha ne kadar çekeceğiz bu durumu

ama ablam 7 ay çektim dedi mide bulantilarini bence bende ona doğru gidiyorun
Canim benim yaa.. Kusma bulanti problemi yasiyanlarla cok iyi empati yapabildigim icin cidden uzuluyorum. Umarim herkesin gecer gider bir an evvel.
Benim cok sukur kusmalarim gecti. Ama hala korkumdan gunde bir tane aklima gelince bulanti ilacimi hala aliyorum.
Ama siskinligim cok oluyor. Gebelik oncesindeki kadar buyuk degil porsiyonlarim. Sisiyor midem ve iste o zaman zorlarsam rahatlamam icin kusmam gerekebiliyor.
Doktorum korkma, sabahalri nexium ve ogunlerden snra rennie ya da gaviscon al dedi. Gavisconun double effect tableti var, ogunlerimden sonra aliyorum ve cidden beni rahatlariyor, bulantiya da iyi geliyormus.
Demir ilacini doktorum yazdi ama bana bir sure daha kullanma sen, mideni yorucak ve bulanti yapicak dedi. Su an icin sadece ocean mommy kullaniyorum.
Ben sunu farkettim kizlar
Normalde tam bir sebze canavariyim, bayilirim her turlu sebze yemegine ancak ne zaman yesem midemi cidden rahatsiz ediyor.
Ben de daha cok malesef makarna, lavas, ekmek turevlerini tuketiyorum ama dedigim gibi cok fazla degil.
Su ana kadar iki kilo aldim. Bu karbonhidrat tuketimiyle neolir snrasi bilemiyorum.
Bulanti kusma yasayanlar az ama sık yemeyi deneyin.
Su cidden rahatlatiyor, su icmeye calisin fakat yemwkten hemen once ve hemen sonra icmeyin.
Yesil elmayi soyup tuketin bir de.
Allah sifa versin su esnada zorda olan herkese.
Dis kanamasi benim de oluyor. Doktor bu konuyla ilgili bisiy demisti ama aklimda kalmadi, yarin sorucam hatta napiyim diye.