- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #11.061
Kızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdım 
gayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopya

benim aynı foto var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdımgayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopya
benim aynı foto var
![]()

Ayy çok şükür bir kişi daha atlattı şu detaylıyı güzelce darısı başıma inşallahKızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdımgayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopya
benim aynı foto var
![]()
Tamam canım teşekkürlerBendede ağrı vb yapmadı 2 gün duş alma dediler almadım bir sorun da yaşamadım şükür
Yok ben o konuda çok şanssızımAy insallah ,benim ilki o konuda cok iyiydi ya akşam uykusuzluk cekmedim hatta ilk zaman 3 saatte bir emzirmeden dolayi alarm kuruyordum uyandirmiyor diye![]()
Hani foto haniiiiiKızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdımgayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopya
benim aynı foto var
![]()
Çok tsk ederimYaaa süpervalla kendim bebeğimi görmüş kadar sevindim adınıza darısı bizlerin başına, inşaAllah bende cumartesi günü böyle net görürüm bebeğimi
![]()
Ben 4 aylık burdaHani foto haniiiii![]()
Canım nasıl oldun sesin çıkmayınca merak ettim.Kizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum![]()
Herkese merhaba,
Bebek doğduktan sonra kontrollerini takip edecek çocuk doktorunuzu seçtiniz mi? Kontroller için ilk ne zaman gidiliyor?
Canım duymadım ama inşallah bir sıkıntı olmaz... İçini ferah tutmaya çalış. İnsanın içi sıkılıyor çok iyi anlıyorum seniKızlar az önce detaylidan çıktım. Kordonda 2 damar gözlemlendi 3 olması gerekirken, diğer tüm ölçümler normal dedi. Fakat bu eksik damar yüzünden bebekte genetik sıkıntı olabilirmiş. Daha önce böyle bir şey duydunuz mu ya da başınıza geldi mi ? Çok endişeli ve tedirginim. Genetik problem olmasa da ilerleyen aylarda gelişimde gerilik olabilir 7.ayda tekrar görüşelim dedi...
Yicemmm tipiniiBen 4 aylık burda
Renkli olan fotoda Asya gülüyor gibi, dudaklara bakBen 4 aylık burda
Umarım bir sıkıntı çıkmazCanım duymadım ama inşallah bir sıkıntı olmaz... İçini ferah tutmaya çalış. İnsanın içi sıkılıyor çok iyi anlıyorum seni![]()