2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Arkadaşın yanına gittim bizzat gördüm odadan alış aşağı götürme vs benim içime sindi çıkınca anlatma şekilleri de iyiydi belden uyuşturmuşlar şimdi sonda ile vs yatacak galiba karnına da iki tane kum torbası koydular en çok o dikkatimi çekti doktor ile ilgili konuşamadık minik ile ilgileniliyordu malum ama ameliyathaneden keyifli çıktı maşallah
Ay içim rahatladı... İnşallah bizler de güzel keyifli çıkarız

Ay içim rahatladı... İnşallah bizler de güzel keyifli çıkarız
Akşam eşine vs çay götürcez eşim ile bide o zaman bakarım ne durumda diye ama çevresinde olan ebe vs hoşuma gitti çok sevecen anlattı içerde de çok rahatlatmışlar tansiyonu çıkmış hatta o halde bile rahatlatmışlar hemen, miniş kakasını yapmış doğmuş bu arada

Akşam eşine vs çay götürcez eşim ile bide o zaman bakarım ne durumda diye ama çevresinde olan ebe vs hoşuma gitti çok sevecen anlattı içerde de çok rahatlatmışlar tansiyonu çıkmış hatta o halde bile rahatlatmışlar hemen, miniş kakasını yapmış doğmuş bu arada
Anladım canım inşallah biz de böyle gülerek eğlenerek cikariz 🙂

Anladım canım inşallah biz de böyle gülerek eğlenerek cikariz 🙂
İnşallah inşallah onları öyle görünce nasıl bir his olacak acaba dedim ha küçücük bi şeyi al bu senin diye veriyorlar çok değişik 🥺🥰sesi bile ne güzeldi eh bide sakın susturmayın ağlasın dediler 🥺

İnşallah inşallah onları öyle görünce nasıl bir his olacak acaba dedim ha küçücük bi şeyi al bu senin diye veriyorlar çok değişik 🥺🥰sesi bile ne güzeldi eh bide sakın susturmayın ağlasın dediler 🥺
Yaa çok güzel bir duygu daha önce yaşadım ama ilk olunca biraz acemiyim bir de kanım çok düşmüştü yarı baygın gibiydim. Bakalım ben senden önce doğuracağım sana bilgi veririm 😃

Yaa çok güzel bir duygu daha önce yaşadım ama ilk olunca biraz acemiyim bir de kanım çok düşmüştü yarı baygın gibiydim. Bakalım ben senden önce doğuracağım sana bilgi veririm 😃
İnşallah senin de çok güzel geçer de hepimiz mutlu döneriz 🥰ben uzun kalmadım ne işimiz var kalabalık yapmaya o özel anda diye ama ilk başında bile çok değişikti garibim annesinin üstünde uyuyakalıyor zorla kaldırdılar küçücük eh 🥺eldivenleri bile elinde tutmuyor dedim ya eve gelince ev çok sessiz geldi 🙈😅

Kizlar bebise patikli tulumlardan kaçta olmalı evde 0-3 ay mesela . 3-6 alsam bahara denk gelecek giyer mi ? Patikli tulumları var ama gördükçe alasım geliyor 🙃🙃🙃
Valla bugün canlı canlı arkadaşın yenidoğan bebeyi gördüm üstüne tam oturmuş hastahane çıkışı oradan pay biçersek çok uzun kalmayacak galiba üstünde 🙈

İnşallah senin de çok güzel geçer de hepimiz mutlu döneriz 🥰ben uzun kalmadım ne işimiz var kalabalık yapmaya o özel anda diye ama ilk başında bile çok değişikti garibim annesinin üstünde uyuyakalıyor zorla kaldırdılar küçücük eh 🥺eldivenleri bile elinde tutmuyor dedim ya eve gelince ev çok sessiz geldi 🙈😅
Öyle oluyor canım... İnsan onu izlemekten uyuyamıyor bile 😄

Kızlar oğluma prime premium care almıştık bez bunda karar vermedim sleppy mi alsam toplu almak mantıklı gelmiyor belki cildine iyi gelmez vs sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz

Kızlar doktorumun çalışabilir raporu vermek için beni çağırdığı muayene tarihinde 32+1 haftalık olmuş oluyorum şimdi fark ettim geç kalmış olur muyum?

Back
X