2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Panik atak var zaten bende ama onu tetiklendi bugünlerde bilmiyorum dün gece uykuya dalamadim uyuyunca nefes alamayakmisim gibi bir his çok kotuydu
Canim muhtemelen oyle olmuş seni ne sakinlestirip rahatlatiyorsa onu dene. Yasadiklariniz kolay sey degildi cunku. Muhtemelen kendini o bayanin yerinde falan dusunup panik atağını tetikliyorsun

Mesaj attim gece parol icip dinlen gecmezse gel dedi. Ilac Icmedim ama sabaha karsi uyusmus ağrılarım biraz bobreklerimde var. Ishal olmusum gerçi bi kere ciktim. Ondan mi agridi nedir
Bebegin pozisyonuyla da alakali olabilir. İshal de yapabilir. Enfeksiyon olma olasiligi da var. Doktorun dedigini yapip bir iki gun takip et, gecmezse tahlil de ver bence. Ama olumsuz bir sey oldugunu hiic sanmiyorum. Gemis gecmis olsun canim.

Ha-ri Ha-ri konuşabildin mi? Ameliyatta nasılmış doktor?
Dün konuştum doktor ile çok konuşmamış bi geldiğini göstermiş işini yapmış gitmiş 😳bide son üst dikiş dediği neyse son dikişleri başkası atıyormuş ama bir sıkıntı yaşamamış yanındaki ebe vs iyi olup onunla konuşunca

Arkadaşın yanına gittim bizzat gördüm odadan alış aşağı götürme vs benim içime sindi çıkınca anlatma şekilleri de iyiydi belden uyuşturmuşlar şimdi sonda ile vs yatacak galiba karnına da iki tane kum torbası koydular en çok o dikkatimi çekti doktor ile ilgili konuşamadık minik ile ilgileniliyordu malum ama ameliyathaneden keyifli çıktı maşallah

Yaaa o kum torbası olayını bende yaşadım işte ama genel anestezi olduğum için uyuşukluk ameliyat sonrası hemen gidince o kum torbasının ağrısını 2 saat çektim öyle kötü ki korkuyorum tekrar aynısını yaşayacağım diye :olamaz: ama arkadaşın belden uyuşturulmuş o zaman uyuşukluk hissi daha geç gidiyormuş ya belki o hissetmiyordur pek acısını o kum torbası ile ilgili deneyimini sorabilirsen sorar mısın canım benim için çok merak ediyorum çünkü bende bu sefer belden uyuşturulmayı isteyeceğim :/

Dün konuştum doktor ile çok konuşmamış bi geldiğini göstermiş işini yapmış gitmiş 😳bide son üst dikiş dediği neyse son dikişleri başkası atıyormuş ama bir sıkıntı yaşamamış yanındaki ebe vs iyi olup onunla konuşunca
Evet son dikişler bende de başkası artmıştı ağrı durumu nasıldı

Kızlar oğluma prime premium care almıştık bez bunda karar vermedim sleppy mi alsam toplu almak mantıklı gelmiyor belki cildine iyi gelmez vs sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz

Ben oğlumda 400 tane yenidoğan sleepy almıştım hepsini kullanmıştık 3 tane artmıştı onu da arkadaşıma vermiştim şimdi kızıma da öyle yapacağım.

Cok güzel hayrli olsun ben sezeryan olacağım gecelik mi alsam

Benim ilk doğumum sezeryandı bana elbise tarzı gecelik al sezeryan dikişinle alt-üst pijama giyemezsin zor olur dediler bende öyle yaptım ama tam tersi gecelikle hiç rahat edemedim Allahtan yedek alt-üst pijamada almıştım da o geceliği çıkartıp direk pijamalarımı giydim şimdi o yüzden gecelik almayacağım 2 çift alt-üst alacağım

Bebişin kıyafetleri yıkamak için şok marketten duru granül sabun aldım. 1 kg 25 yıkamalık. 100 TL. Başka bir marketten 85 e buldun aldım. Çarşamba günü şokta 70 TL.. Tekrar alacağım 🥴😅

Oğluma hep bunu kullanıyorum bende çok memnunum oğlum ilk doğduğu zamanlar 40 TL'ydi yıl 2021 şuan 100 TL dediğiniz gibi ama yine bunu alıyorum yapacak bir şey yok. Her şey uçtu artık

Benim gibi nefes darlığı çeken varmı hiç nefes alamiyorum kalbimde sürekli bir çarpıntı ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum özellikle son günlerde böyle oldu çok kotuyum

Ben sanki ciğerlerim işlevsiz gibi, burnuma poşet tıkamışlar gibi, düz yolda yürürken bile beynim zonkluyor nefes alamadığım için hele bu yüzden geçirdiğim uykusuz geceleri hiç söylemiyorum zaten :( oğlumda da böyleydim ben ama hamilelikte zaten çok görülen bir şey bir de bende bronşit var ve orta derece nefes darlığı var 2-3 katı yaşıyorum bu olayı o yüzden

Çalışabilir raporunu işyerine 32+0 da sunmuş olmanız gerekiyor muhasebecinin onu sisteme girmesi gerekiyor diye biliyorum ama şimdi diğer kızlarda cevap verir zaten eğer öyle bir zorunluluk yoksa +1 günden bir şey olmaz stres yapmayın. 170'i de arayıp sorabilirsiniz bence ben çoğu şeyi oraya soruyorum bilgi veriyorlar sağolsunlar.

Yaaa o kum torbası olayını bende yaşadım işte ama genel anestezi olduğum için uyuşukluk ameliyat sonrası hemen gidince o kum torbasının ağrısını 2 saat çektim öyle kötü ki korkuyorum tekrar aynısını yaşayacağım diye :olamaz: ama arkadaşın belden uyuşturulmuş o zaman uyuşukluk hissi daha geç gidiyormuş ya belki o hissetmiyordur pek acısını o kum torbası ile ilgili deneyimini sorabilirsen sorar mısın canım benim için çok merak ediyorum çünkü bende bu sefer belden uyuşturulmayı isteyeceğim :/
Evet son dikişler bende de başkası artmıştı ağrı durumu nasıldı
İkinize de cevap vereyim 🥰belden uyuşmalı olunca kum torbası ile hiç sıkıntı yaşamamış üç saate almışlar ama anestezi etkisi ilk geçtiğinde bi üşüme titreme olmuş sonra ağrı kesici ile kendine gelmiş ben akşam ailesine çay vs götürdüğümde ilk yürüyüşünü vs yapmaya hemşireler de güzel ilgilendi kalktı yürüdü, valla benim anladığım belden olunca daha bir kendinde bilinçli oldu ağrısı illa olmuş ama yine de çok kendinde bebekle rahat ilgilendim diyor sondayı bile en son yürüyüş için gelince çıkardılar hiç sıkıntı yaşamadı

İkinize de cevap vereyim 🥰belden uyuşmalı olunca kum torbası ile hiç sıkıntı yaşamamış üç saate almışlar ama anestezi etkisi ilk geçtiğinde bi üşüme titreme olmuş sonra ağrı kesici ile kendine gelmiş ben akşam ailesine çay vs götürdüğümde ilk yürüyüşünü vs yapmaya hemşireler de güzel ilgilendi kalktı yürüdü, valla benim anladığım belden olunca daha bir kendinde bilinçli oldu ağrısı illa olmuş ama yine de çok kendinde bebekle rahat ilgilendim diyor sondayı bile en son yürüyüş için gelince çıkardılar hiç sıkıntı yaşamadı

Çok teşekkür ederim :KK68: Bende bu sefer öyle istiyorum nasip olur inşaAllah :dua:

Benim ilk doğumum sezeryandı bana elbise tarzı gecelik al sezeryan dikişinle alt-üst pijama giyemezsin zor olur dediler bende öyle yaptım ama tam tersi gecelikle hiç rahat edemedim Allahtan yedek alt-üst pijamada almıştım da o geceliği çıkartıp direk pijamalarımı giydim şimdi o yüzden gecelik almayacağım 2 çift alt-üst alacağım
Bende hem gecelik hem pijama almıştım, hastanede sadece gecelik giydim ..beni doğumdan ertesi gün kaldırdılar ayaga sonda hep takılıydı ondan belkide rahat ettim kalkmadigim icin☺

Back
X