2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bende işaretli olan renkten alt-üst takım pijama aldım, dün geldi çok güzel yumuşacık ve çok rahat. Polarlı almadım çünkü çok sıcak olur zaten hastane de sıcak evde sıcak olacak normal kumaş alırsam da üşüyebilirim diye düşündüm o yüzden ikisinin ortası fitil kumaş aldım 1 takım daha alıcam size de fikir olsun.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-10-19 at 12.24.06.webp
    WhatsApp Image 2022-10-19 at 12.24.06.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 76
Bende de 17 haftalıkken 2 gün boyunca geçmeyen, hareketlerimi kısıtlayan şiddetli ağrı vardı bende kistte var acile gitmiştim doktor direk vajinal muayene ile rahim ağzı kısalığına bakmıştı bir de rahim içerisine bakmıştı her şey normal ağrıların büyüyen rahmin kiste yaptığı baskıdan dolayı oluyor demişti yani direk vajinal bakmıştı canım bence sana da vajinal bakmalıydı çünkü karından bakmakla vajinal bakmak arasında çok fark var ve vajinal bakması daha sağlıklı bilgiler edinmesini sağlıyor diye biliyorum inşaAllah kötü bir şey çıkmaz canım Allah yardımcın olsun :dua:
Merhaba, ben pazartesi sordum doktoruma sayenizde burada görüp bu konuyu : rahim ağzı ölçümü.
Doktorum dedi rutin kontroller arasina girmiyor (sorun yoksa vs bakmiyoruz dedi, sasirdim biraz bence hamilelik surecinde herkes baktirmali bir tane vajinal muayene ile), sadece sen istersen yapabiliriz dedi ve vajinadan teklif etti. Ben o gün istemedim, bir dahaki kontrolde baktirmayi dusunuyorum.

Kızlar bende işaretli olan renkten alt-üst takım pijama aldım, dün geldi çok güzel yumuşacık ve çok rahat. Polarlı almadım çünkü çok sıcak olur zaten hastane de sıcak evde sıcak olacak normal kumaş alırsam da üşüyebilirim diye düşündüm o yüzden ikisinin ortası fitil kumaş aldım 1 takım daha alıcam size de fikir olsun.
Kac.beden aldın?

Kızlar bende ultrasondan çıktım. Asyam gayet iyi hiç bir sorun yoktu. Enfeksiyon da yok. Şuan 27-28 hafta 1140gram oldu. Benim rahim ağzım aynı durumda. Sebep takmamak kalmadı. Doktora bekliyorum konuşacam. Madem takmiyorlar özele gidecem orda takacam. Bunu lazım bana acil 🤣🤣🤣🤣
Merhaba canim sevindim senin adina. Peki hala Rusya da misin?
Tekrardan gecmis olsun umarim ailene kavusursun yakin zamanda

Son düzenleme:
Evet hastahane odası cidden sıcaklık olarak iyi oluyor bende lcw gezerken uzun ne aşırı kalın ne aşırı ince bir hırka aldım senin aldığın gibi pijama alıp üstüne de onu giyeceğim sabahlık gibi, takımı kaç beden aldın

Kızlar bende ultrasondan çıktım. Asyam gayet iyi hiç bir sorun yoktu. Enfeksiyon da yok. Şuan 27-28 hafta 1140gram oldu. Benim rahim ağzım aynı durumda. Sebep takmamak kalmadı. Doktora bekliyorum konuşacam. Madem takmiyorlar özele gidecem orda takacam. Bunu lazım bana acil 🤣🤣🤣🤣
Masallah kuzuya. O attigin ne canim resim? Kaç olculuyorlardi senin rahim ağzını?

Merhaba, ben pazartesi sordum doktoruma sayenizde burada görüp bu konuyu : rahim ağzı ölçümü.
Doktorum dedi rutin kontroller arasina girmiyor (sorun yoksa vs bakmiyoruz dedi, sasirdim biraz bence hamilelik surecinde herkes baktirmali bir tane vajinal muayene ile), sadece sen istersen yapabiliriz dedi ve vajinadan teklif etti. Ben o gün istemedim, bir dahaki kontrolde baktirmayi dusunuyorum.
Canim birazda şikayetine gore bskiyorlar rahim agzina. Ama benim ozeldeki doktorum ultrasondan her defasinda bakıyor. Cuma iyi dedi ama dün devlette kısalmış denildi bekliyorum bakalim bugünde perinatoloji bakacak

Son 2 ayda daha çok kilo alacağımızı varsayarsak ben de 20 yi bulurum diye düşünüyordum.
İlk 5 ay sadece 2 kilo aldım.
Sonraki 2 ay 5 kilo aldım🥴 ama daha iyi hissediyorum.
Son 3 ay 10 kilo daha alırım sanırım.
Veririz yahu, kaç defa hamile oluyoruz 🤣 sadece tatlıyı abartmamak için elimden geleni yapıyorum. Bebeğe zararı olmasın diye. (doğum süresinin 40 hafta, yani 10 ay olacağını hamile kalınca öğrendim😄)
Bak ben de ilk dort ay 3 kilo falandim. Ne olduysa bi tatile gittim 10 gun, donusunde 3.5 daha aldigimi gormustum. Son bir ayda da kalanini almisim. Masallah bize :)) dun bi tahlil icin buradaki hastanede tanimadigim bi kadin dogumcuya gittim. Pek kilo almamissin aslinda dedi, sasirdim. Dedim doktor 9 kilo :) karbonhidrati azalt, vajinal dogum istiyorum diyosun, bebek fazla kilo alirsa doguramazsin dedi. Dedim okay. Peki pilav yemezsek, tost yemezsek, makarna yemezsek, manti yemezsek, borek yemezsek, biberi kizartip kahvaltida ekmekle yemezsek nasil doyucaz :) hic bunlari dusunen yok :)

Olsun faydalı ama çikolatadan abur cuburdansa çok daha etkili
Kesinlikle haklisin kuzu.

Bu arada dun gittigim doktor gunluk bir iki parca bitter cikolatanin ve gunluk bir fincanin kahvenin yuksek tansiyona iyi geldigine dair yapilan arastirmalardan bahsetti.
Tansiyon seker sorunu olanlar mutlaka arastirsin ve sorsun bu konuyu. Olmayanlar da ayni sekilde tuketip riski dusurebilirler belki.

Ne oreceksin canim oglana galiba?
Ben bu kış bisey baslamadim.
Canım oğluma yelek öreceğim beyazlı mavili olanla, beyaz kadife ile kızıma yelek, diğer sadece açık mavi ile de eltim hamile aynı haftadaki onun oğluna hirka örecegim 😂Mavili beyazlı ipi hiç beğenmedim ama oğlan onu seçmiş bahanesiyle gidip

Evet hastahane odası cidden sıcaklık olarak iyi oluyor bende lcw gezerken uzun ne aşırı kalın ne aşırı ince bir hırka aldım senin aldığın gibi pijama alıp üstüne de onu giyeceğim sabahlık gibi, takımı kaç beden aldın

XL aldım gayet iyi oldu sıkmadı çok bol da değil ikisinin arası bir şey

Back
X