- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.021
Geçmiş olsun canımBebiş iyi çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımBebiş iyi çok şükür
Ooo cok iyii bizde kızartıp fırınlayıp yiyelim ancaKuzu karadenizlilere gelin geldim tarifi bu![]()
Misir unuyla hamsi kizart ben onu iyi yiyorumGüzel o zamanbana balık kokuyor bu ara yiyemiyorum kullandığım multivitaminin de içinde yok o yüzden almayı düşünüyorum
Çorbasını yapmıyorlar kuzum ama diger turlusunu yapiyoruz esimin anneannesi sagolsun yapınca çagırıyor hemen yan dairemizde zaten kokusu geliyorOoo cok iyii bizde kızartıp fırınlayıp yiyelim ancasiz her türlü çorbasini herseyini yapın
![]()
Denemek lazım canım hamsiyi normalde pek sevmem ama hamilelikte işler değişebiliyorMisir unuyla hamsi kizart ben onu iyi yiyorum![]()
Gecmiyosa mecbur git canım alttan muayeneyi kabul etme normal bı ultrason vb baktır istersenBenim yine ağrım var kasiklarım bobreklerim ağrıyor yine aynikorkuma hastaneye gidemem artik. Gecen seferki adrenalinden sonra
Geçmiş olsun. Sağlıkla çıkınKuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
Ay gecti şükür tuvalete sikisinca oluyor böyle büyüğeGecmiyosa mecbur git canım alttan muayeneyi kabul etme normal bı ultrason vb baktır istersen
Cok gecmis olsun idrar enfeksiyonu mu?Kuzucum bebek önden gitmeye başlayınca Aralık 12 ye geldi doğum aralığa bakıyorum genelde ama burayı da okuyorum.
Ben
hastanedeyim, enfeksiyon yüksek çıktı. Yatış verdiler son durumum böyle. Dua edin
İdrar değil canım pid diye geçiyor rahim enfeksiyonuCok gecmis olsun idrar enfeksiyonu mu?
Insallah bian evvel duzelie dönersin evine. Sem iyice ağırlamışsındır canim
Kaçınci haftada basladi canimBana günde bir bunu kullan demişti doktorum öyle devam ediyorum![]()
Aynen geliyorum inşallahKonuştum anladi gayet net anlattımSen de geliyormussun çok sevindim
3. Ay bitmişti diye hatırlıyorumKaçınci haftada basladi canim
Vallahi bende yamuldum 3 kere dişimi fircaladim bugün onlar biraz rahatlattıDisimin ağrısından ölüyorum kızlar, hicbir aey fayda etmiyor ne olur bana dua edin... Belki birinizin duası kabul olur![]()
Kaç kere fircakadigimi unuttum artık, ağzımdaki tüm dişleri sokesim var ağrıdan ağlıyorumVallahi bende yamuldum 3 kere dişimi fircaladim bugün onlar biraz rahatlattı![]()
Allah allah bana diye kullan demedi acaba3. Ay bitmişti diye hatırlıyorum![]()
Karanfil ve zeytinyağı karıştır karanfillerin başlarını az ez dolapta dursun onu kullan. Ya da direk karanfil al agizna uyuşsunKaç kere fircakadigimi unuttum artık, ağzımdaki tüm dişleri sokesim var ağrıdan ağlıyorum
Ya herkes öyle almış bi ben abartmışım galiba26.haftadayim 8 kilo almışım![]()