2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla bebekler cidden kafalarına göre bazen cidden öyle hafif hareket ediyor ki eee bu önce böyle değildi kesin bişey oldu diyorum hele dikkatimi verip tam dinlersem iyice hareket azalıyor ama hiç takip etmeyeyim hemen başlıyor 🥰bence takip ederken stres yapıyoruz onlar da etkileniyor ya 😅
Çok doğru 😊 ara ara benim kızda korkutuyor beni🙈 mesela dünde çok hareketliydi. Resmen tüm vücudu elleri kollarıyla dans etti içimde, karnım hop oturdu hop kalktı🥹🥰🙈 bugün daha sakin tekmeleri. Korkmamamız gerek bencede ya.

Yat dinlen bı sıcak çorba iç canım 🥹
Ah keşkem keşkemmm 🥹 çalışıyorum canım. Çokta yoğun dönemdeyim. Rapor alıp gitmem de beni dönüşte sıkıntıya sokar, burada işimi yapabilecek kimse yok şu an😞 doktor birkaç ilaç söyledi onları alıcam bakalım🤷🏻‍♀️

Çok doğru 😊 ara ara benim kızda korkutuyor beni🙈 mesela dünde çok hareketliydi. Resmen tüm vücudu elleri kollarıyla dans etti içimde, karnım hop oturdu hop kalktı🥹🥰🙈 bugün daha sakin tekmeleri. Korkmamamız gerek bencede ya.
Benimki bu hafta galiba babasını öğrendi artık gün içinde sakin bir iki pıt pıt ile geçiyor eşim okuldan geldi mi tamam garibim seviniyor galiba benimle konuşurken kız da içerde kıpır kıpır 🥰günleri günlerine uymuyor galiba önemli olan ciddi bir kıpırdama hissetmemek gibi şükür şimdilik hiç öyle olmadı kimsenin de olmasın 🤲🏻

Kızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?

Benimki bu hafta galiba babasını öğrendi artık gün içinde sakin bir iki pıt pıt ile geçiyor eşim okuldan geldi mi tamam garibim seviniyor galiba benimle konuşurken kız da içerde kıpır kıpır 🥰günleri günlerine uymuyor galiba önemli olan ciddi bir kıpırdama hissetmemek gibi şükür şimdilik hiç öyle olmadı kimsenin de olmasın 🤲🏻
Aminnnn canım amin 🙏🏻 Aynen günleri günlerine uymuyor.. onlarında keyifli yada durgun olduğu günleri var demek ki 😇

Sende kocayı kıza kaptiricaksin desene hari pabuç gidiyo dama 😂

Kizlar bebek harekeri azaldi dediniz dediniz sizi teselli ederken aha bana da oldu. Dunden beri cok yavasladi asiri hareketliydi🙄🤪
Benimde bugun sabah baya hareketliydi. Titretti beni sabah 🤣 ben normalde hic sert hareket hissetmiyorum. İnsallah bundan sonra guclu hareket etmeye baslar 🙏

Amin canım.. 🙏🏻 Gün sonunda benim de öyle beynim, karnım her yerim patlayacak gibi oluyor gerilmeler kasılmalar vücut alarm veriyor ama iş hayatı anlamıyor.
Elimde bir sihirli değnek olsaydı 32 haftayı şöyle bi 24-25lere çekerdim 😂 o haftalardan sonra iyice zulüm oluyor artık bence. E işe gittik geldik bitmiyor ki. Evde çocuk, ev işi, yemek bilmem ne bitmiyor bitemiyorrrrr 24 saat yetmiyor 🙈

Aynen öyle vallahi evde çocuk olması çok farklı bütün saatleri tüketmeye yetiyor :KK48:

Kızlar doktor ağrım için minoset yada parol demiş. İşyerimde parol bulamadım, minoset var. Hamilelerin hiç minoset içtiğini duymamıştım. Hiç içesim gelmiyor. Doktoru öneren var mı?

Canım minoset ve parol hamileler için aynı düzeyde bir sakıncası yok yani içebilirsin. Bana doktorum parol yoksa minoset iç demişti ben kullandım çok kere sıkıntı olmaz.

Sende kocayı kıza kaptiricaksin desene hari pabuç gidiyo dama 😂
Valla önce hiç pas vermiyordu bişey oldu şimdi elini koyduğu yerin altına geliyor kıyamam insan duygulanıyor da 🥰eşim benden beter zaten bu konuda ona her tepki verişinde gözler dolu dolu oluyor bu adam bu kız doğunca ne olur hiç fikrim yok 😅😂

Dişçi bana çekim yapılmıyor dedi ama kanal yapıldı. Anlamadım. Çekim neden olmadı. 5.ayı geçince yapmıyorlarmis. Doktorumdan yazı almıştım kanal içinde. 3hafta önce oldu ama iyiki yaptırmıştım hayatımda öyle agri cekmedim çünkü
E kanalda uyusturma olmadi mi

Dişçi bana çekim yapılmıyor dedi ama kanal yapıldı. Anlamadım. Çekim neden olmadı. 5.ayı geçince yapmıyorlarmis. Doktorumdan yazı almıştım kanal içinde. 3hafta önce oldu ama iyiki yaptırmıştım hayatımda öyle agri cekmedim çünkü
Kanal tedavisi basa bela ya disin ömrü çok olmuyor onu yaptiklarinda illa kaplama yapmaları gerekiyor ve 5 yil sonra kaplama cikiyor 2 disime yaptirmistim icten kirildilar cekilip kopru yapiĺdi bosluklara bence kanal tamamen pismanlik 😔

Sor bence doktoruna tekrardan teyit alirsin hem canim aklin kalmaz.

Back
X