- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.161
Deli gibi yemeyi çok özledimBugun nefsime yenik düşüp misafirlikteki tüm tabağı süpürdüm şimdi mide yanmasından uyuyamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli gibi yemeyi çok özledimBugun nefsime yenik düşüp misafirlikteki tüm tabağı süpürdüm şimdi mide yanmasından uyuyamıyorum![]()
Yedim ama tüm konforumu kaybettim ya yatakkta dönüp duruyorumDeli gibi yemeyi çok özledim![]()
Ben de aynen öyleydim hangisinin ağrıdığını bile bilmiyorum çok çok zor bir durum Allah şifa versin inşallahAyAlah razı olsun canım denerim kesinlikle her dis doktoru kabul etmiyor bir sürü sıkıntı bir de ben son 3 aylık döneme girdim o yüzden cesaret edemiyorum üstelik hangi disimin ağrıdığını bile bilmiyorum
Bende taa 17-18. haftalardan beri ozellikle yururken oluyor. Son zamanlarda 30 dkdan fazla yuruyemez oldum. Hem Turkiye'de hem burada sordugum doktorlarin hepsi normal dedi, cati kemikleri genisliyormus. Yatakta saga sola donerken bacaklarinizi bitisik tutmaya calisin, yine adim atarken cok ayirmayin.Günaydın kızlar
Ben yatakta sağdan sola dönerken bile vajinada ağrı-acı-baskı karışımı beni rahatsız eden bir şey hissediyorum. Yürürken, oturup kalkarken de oluyor. Sizde de oluyor mu? Doktoruma söyledim ee olacak bunlar falan dedi geçti![]()
Aynen bende de çok uzun zamandır oluyor. Enfeksiyon mu var diye endişe edip idrar da verdim ama bir şey çıkmadı. Teşekkür ederim cevap için, başka birinin de aynısını yaşıyor olması ve danıştığı doktorların da normal dediğini öğrenmek içimi rahatlattıBende taa 17-18. haftalardan beri ozellikle yururken oluyor. Son zamanlarda 30 dkdan fazla yuruyemez oldum. Hem Turkiye'de hem burada sordugum doktorlarin hepsi normal dedi, cati kemikleri genisliyormus. Yatakta saga sola donerken bacaklarinizi bitisik tutmaya calisin, yine adim atarken cok ayirmayin.
Günaydın kızlar
Ben yatakta sağdan sola dönerken bile vajinada ağrı-acı-baskı karışımı beni rahatsız eden bir şey hissediyorum. Yürürken, oturup kalkarken de oluyor. Sizde de oluyor mu? Doktoruma söyledim ee olacak bunlar falan dedi geçti![]()
Kızlar gece boyunca uyumadık kızımda uyumadı sanki karnım sertleşti, hareketleri karnımı delip gececek kadar güçlüydü kalktım ağladım bir daha uyumaya calistim yine agladım kalkıp boğazımda da bi doluluk hissi var![]()
Korse fayda etmedi demi?benim bu ara vajina ağrısı geçti şükür ama arada oluyor eskisi gibi değil.Bende taa 17-18. haftalardan beri ozellikle yururken oluyor. Son zamanlarda 30 dkdan fazla yuruyemez oldum. Hem Turkiye'de hem burada sordugum doktorlarin hepsi normal dedi, cati kemikleri genisliyormus. Yatakta saga sola donerken bacaklarinizi bitisik tutmaya calisin, yine adim atarken cok ayirmayin.
Kizlar günaydin 10.30 da randevum var bana dua edin suyum az desinler.Diyet yapmak istemiyorum
![]()
günaydın şeker probleminiz yoksa kesme şeker emin rahatlatıyor anındaBenimde mide yanmalarım şiddetlenmeye başladı uyutmadı pek dönüp durdum yataktakalktım şurup içtim biraz rahatladım derken dalmışım uykuya ama sonra da alarm çaldı kalktım işe geldim
![]()
günaydın şeker probleminiz yoksa kesme şeker emin rahatlatıyor anında
Antalya da değil mi randevun hadi bakalım bak çıkınca bekletme hemen haber ver olur muKizlar günaydin 10.30 da randevum var bana dua edin suyum az desinler.Diyet yapmak istemiyorum
![]()
Valla heyecan ile sizleri bekliyorum bugün sende gir çık yapınca bekletme bizi de haberdar etGünaydın bu gece herkesin kötü geçmiş herhalde benimde en deli sorunum belimin geçmeyen ağrısı10 da randevum var bakalım nasiliz
![]()
Normal canım benim de ara ara oluyor.Günaydın kızlar
Bazen hiç uyumuyorlar öyle benim de oluyor, normal canım. Benim bir kaç gündür geceleri çok sessiz güneş tutulmasından etkilendi herhaldeKızlar gece boyunca uyumadık kızımda uyumadı sanki karnım sertleşti, hareketleri karnımı delip gececek kadar güçlüydü kalktım ağladım bir daha uyumaya calistim yine agladım kalkıp boğazımda da bi doluluk hissi var![]()
Ben de oğlumda böyle bir şey hatırlamıyorumGünaydın :) bende aynı durumdayım oğlumda bu kadar zorlanmadım bu kız beni mahvetti
Sizleri okudukça görüyorum çocukların bu dönemleri ne kadar zor yaaBen de oğlumda böyle bir şey hatırlamıyorumo yüzden endişe ediyordum riskli bir durumun sinyali mi diye. Özellikle akşam oğlumu servisten alıp kucakta eve gelirken bebiş aşağıdan çıktı çıkacak gibi oluyor. 13-14 kilo. Çoğu zaman inat ediyor yürümeyeceğim diye. 2 yaş inadını bilirsin
oturuyor kalkmıyor ya da komple sırt üstü yere yapışıp tepiniyor. Yarım saat bi saat bekle istersen asla vazgeçmiyor
Servisin bina kapımızın önüne kadar gelebileceği bir yol yok o yüzden kucakta çocukla 4 kat inip 3 kat da yukarı çıkıyorum beni aşırı zorluyor
bakkalın çırağına para teklif etmeyi düşünüyorum günlük taşıması için eve kadar
yaklaşık 300 metre ve işte merdivenler. Ayıp olur mu acaba bilemedim.
28+5iz. Nedense bu kez erken doğacak korkusu var içimde ilkinde aklımdan bile geçmezdi