2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ne bileyim tin tin gittim bide 😂bende bebeğe kilo olsun diye muz ceviz nasıl dikkatli yiyordum Allahım başıma gelen 😂diyete uyarsam bu düzene girer değil mi 4 kilo da olmaz harhalde ben ne kadarım zaten😳

Çok şükür diğer kısımlar için herşey iyiydi tek tek baktı babasına çekmiş boyu dedi 😅dediğim gibi rahim ağzı ve suyu için iyi dedi, kordon yok dedi, bol bol hareketli ol dedi, yürürken göbek çevreme bişey oluyor sanki karnım sertleşiyor kasılıyor sanıyorum dedim hayır hareket halindeyken rahim bebeği korumak için kendini gerer emniyet kemeri gibi düşün dedi durup dinlenince eski haline geliyorsa o normal dedi, ayrıca cidden bir kasılma olsun onu anlamaman mümkün değil dedi baya bilgi ile günü kapattık 😅
Mehmet bey zaten hep çok anlatır. Benim oğlana da iri bebek dedi son hafta 3750 doğar dedi çocuk 3150 doğdu 🤣

Kızlar bugün bi aksilik olmazsa son iş günümdü 🤲 kalan yıllık izinlerimi aldım sonra da çalışamaz raporu alacağım inşallah o kadar yoruldum ki aylarca belki yıllarca uyurum gibi geliyor, şöyle bir yatsam kimse ellemese.. doğuma kadar evde geçireceğim her ana şükretmeyi planlıyorum 😂

Ayy aynı bizim oğlan ya. Önce o kalkar sonra ezan okunur. Doğduğundan beri böyle. Müezzin diyoruz kendisine 😂

canım pek stres yapma kilo konusunu benim oğlum 2.5 yaşına gelecek ve hatırlamıyorum hangi haftamda kaç kiloydu, unuttum gitti çoktan. Yıllar yıllar önce doğum yapmış insanların hatırlaması bence imkansız ya

Benim doktorum da oğlumda ooo bu tosun 4 kilo üstü doğar, normal doğması zaten zormuş baksana tombalak bu falan diyordu sürekli 😁 bi doğdu 3355

ne yağı kullanıyordun canım

canım vazelini bi arkadaşım doktoruna sormuştu vazelin temiz içerik değil petrol ürünü ben önermiyorum demişti sürdüğümüz şeyler emiliyor deriden

benim annem de çok çatlamış ben de genetik ne sürsem de çatlarım diye çok da bi şey beklemeden lierac kullanmıştım oğlumda. Ve karnım sıfır çatlak. Hiç olmadı. Bacaklarıma ve popoma sürmeyi unutmuştum oralar çatladı. O yüzden işe yaradığını düşünüyorum. Karnım da kocamandı üstelik

ayy arkadaşım da gece uyuyormuş suyu gelmiş kızın ama artık nasıl olduysa ses duymuş gibi olmuş uyku sersemi, bomba patladı diye pencereye koşmuş panikle 😂😂 sonra eşi demiş ne bombası suyun gelmiş baksana 🤣🤣🤣
Benim oğlan da müezzin olur 🤣

Kızlar bugün bi aksilik olmazsa son iş günümdü 🤲 kalan yıllık izinlerimi aldım sonra da çalışamaz raporu alacağım inşallah o kadar yoruldum ki aylarca belki yıllarca uyurum gibi geliyor, şöyle bir yatsam kimse ellemese.. doğuma kadar evde geçireceğim her ana şükretmeyi planlıyorum 😂
Ay çok şükür canım çok sevindim benimkiler de pazartesi gelecek misin diye soruyorlar 🤣 pazar son raporda pazartesi de 32 haftalık oluyorum çalışamaz alacağım

Ay çok şükür canım çok sevindim benimkiler de pazartesi gelecek misin diye soruyorlar 🤣 pazar son raporda pazartesi de 32 haftalık oluyorum çalışamaz alacağım
Oh ne güzel gözün aydın canım senin de 🥰🥰
Çok şükür çalışma kısmını kazasız belasız atlattık 😌 şimdi artık bebeğe hazırlık yapmaya başlayabilirim 🙈 Allahtan ufaklık gündüzleri kreşe gidiyor, biraz ev işi biraz bebek hazırlığı derken kalan vakti huzurla geçiririm inşallah 🤲
Senin hırkalar çok minnoş bu arada ellerine sağlık ☺️

Yaa bi de bu nedir ama 😂 sen pazartesi gitmezsen hastane patlıyor mu ne yani bir kişi eksik olursa olmuyor mu 🙈 iş yapmayan, yaptırılamayan, dengesiz, yarı çatlak personeller var ya hani, onlardan değiliz diye oluyor böyle valla…

Ayy aynı bizim oğlan ya. Önce o kalkar sonra ezan okunur. Doğduğundan beri böyle. Müezzin diyoruz kendisine 😂

canım pek stres yapma kilo konusunu benim oğlum 2.5 yaşına gelecek ve hatırlamıyorum hangi haftamda kaç kiloydu, unuttum gitti çoktan. Yıllar yıllar önce doğum yapmış insanların hatırlaması bence imkansız ya

Benim doktorum da oğlumda ooo bu tosun 4 kilo üstü doğar, normal doğması zaten zormuş baksana tombalak bu falan diyordu sürekli 😁 bi doğdu 3355

ne yağı kullanıyordun canım

canım vazelini bi arkadaşım doktoruna sormuştu vazelin temiz içerik değil petrol ürünü ben önermiyorum demişti sürdüğümüz şeyler emiliyor deriden

benim annem de çok çatlamış ben de genetik ne sürsem de çatlarım diye çok da bi şey beklemeden lierac kullanmıştım oğlumda. Ve karnım sıfır çatlak. Hiç olmadı. Bacaklarıma ve popoma sürmeyi unutmuştum oralar çatladı. O yüzden işe yaradığını düşünüyorum. Karnım da kocamandı üstelik

ayy arkadaşım da gece uyuyormuş suyu gelmiş kızın ama artık nasıl olduysa ses duymuş gibi olmuş uyku sersemi, bomba patladı diye pencereye koşmuş panikle 😂😂 sonra eşi demiş ne bombası suyun gelmiş baksana 🤣🤣🤣
Neee bomba patladı mı sanmış Allahım daha neler duyacağız 😂😂😂

Oh ne güzel gözün aydın canım senin de 🥰🥰
Çok şükür çalışma kısmını kazasız belasız atlattık 😌 şimdi artık bebeğe hazırlık yapmaya başlayabilirim 🙈 Allahtan ufaklık gündüzleri kreşe gidiyor, biraz ev işi biraz bebek hazırlığı derken kalan vakti huzurla geçiririm inşallah 🤲
Senin hırkalar çok minnoş bu arada ellerine sağlık ☺️
Teşekkür ederim canım valla ben kreşe vermediğime pişman oldum babaannesi bakıyor diye şimdi yapışık ikiz gibiyiz tuvalete bile peşimden geliyor uyku zaten yalan oldu en azından kreşe gitseydi biraz uyurdum o olmadığında 🥲

Yaa bi de bu nedir ama 😂 sen pazartesi gitmezsen hastane patlıyor mu ne yani bir kişi eksik olursa olmuyor mu 🙈 iş yapmayan, yaptırılamayan, dengesiz, yarı çatlak personeller var ya hani, onlardan değiliz diye oluyor böyle valla…
Kesinlikle canım 😅 valla umurumda değil benim hamileligim zaten riskli bu haftaları bile zor gördüm.

Al işte 😂😂bana da saldı korkuyu bıraktı hoş yüzüme de diyor böyle demezsem dikkat etmezsin diye 😂😂
Sen dikkat et de ufak tefek kacaklardan bir şey olmaz 🤣 on kere hamile kalmıyoruz sonuçta ben şu an kendimi öyle kandırıyorum. İlkinde canım hiçbir şey istemiyordu bunda maşallah iştahım açıldı

Sen dikkat et de ufak tefek kacaklardan bir şey olmaz 🤣 on kere hamile kalmıyoruz sonuçta ben şu an kendimi öyle kandırıyorum. İlkinde canım hiçbir şey istemiyordu bunda maşallah iştahım açıldı
Bakalım belki bir ay sonra özgür bırakır 😂

Bana sıkı diyet verdi 🙈bebek 1.400 gr çıktı karnı 2 hafta önde olduğu için 300 gr fazlası var dedi şuan 28. Hafta içinde böyle hızlı kilo alırsa şekeri için sıkıntı olur dedi bir ay sonra bebek kilo alsın sen hiç almadan gelmiş olman lazım dedi, sıfır şeker sıfır hamur işi kızartma vs hiç bir şey yokmuş, rahim ağzın iyi ama bebek hızlı kilo alırsa erken doğumu tetikler dedi korktum
Mehmet bey mi soyledi canim, o kilolu bebek istemiyor zaten 🤭

Back
X