Ayy aynı bizim oğlan ya. Önce o kalkar sonra ezan okunur. Doğduğundan beri böyle. Müezzin diyoruz kendisine
canım pek stres yapma kilo konusunu benim oğlum 2.5 yaşına gelecek ve hatırlamıyorum hangi haftamda kaç kiloydu, unuttum gitti çoktan. Yıllar yıllar önce doğum yapmış insanların hatırlaması bence imkansız ya
Benim doktorum da oğlumda ooo bu tosun 4 kilo üstü doğar, normal doğması zaten zormuş baksana tombalak bu falan diyordu sürekli

bi doğdu 3355
ne yağı kullanıyordun canım
canım vazelini bi arkadaşım doktoruna sormuştu vazelin temiz içerik değil petrol ürünü ben önermiyorum demişti sürdüğümüz şeyler emiliyor deriden
benim annem de çok çatlamış ben de genetik ne sürsem de çatlarım diye çok da bi şey beklemeden lierac kullanmıştım oğlumda. Ve karnım sıfır çatlak. Hiç olmadı. Bacaklarıma ve popoma sürmeyi unutmuştum oralar çatladı. O yüzden işe yaradığını düşünüyorum. Karnım da kocamandı üstelik
ayy arkadaşım da gece uyuyormuş suyu gelmiş kızın ama artık nasıl olduysa ses duymuş gibi olmuş uyku sersemi, bomba patladı diye pencereye koşmuş panikle

sonra eşi demiş ne bombası suyun gelmiş baksana