2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim neresi bilmiyorum. Ertugrul beyi biliyorsun ben dedim kilosu 1341 cok degilmi diye çünkü 27+4 um ben olcerken 29+1 dedi.
Attim canim bi bak anlarsan.
En ust 28+4 orta 29+1 sondaki 29+2
Bende hiç anlamam ki 🙈neyse sen şimdi ciğer geliştirici oldun mis gibi olmadı aynı şeker vs tüketme, Mehmet hoca dedi ki hamileyken aldığımız şeker fazla gelince garibim minikler bize yardım etmek için tüm şekeri almak gerekiyor gibi hissediyorlarmış ondan olanından fazla depolayıp büyüyorlarmış 🥺şeker ve hamur işi bırakınca böyle olan çoğu dengeye girmiş okuduğum kadarı ile

Bende hiç anlamam ki 🙈neyse sen şimdi ciğer geliştirici oldun mis gibi olmadı aynı şeker vs tüketme, Mehmet hoca dedi ki hamileyken aldığımız şeker fazla gelince garibim minikler bize yardım etmek için tüm şekeri almak gerekiyor gibi hissediyorlarmış ondan olanından fazla depolayıp büyüyorlarmış 🥺şeker ve hamur işi bırakınca böyle olan çoğu dengeye girmiş okuduğum kadarı ile
Dikkat edicem kuzu artik sart oldu🙈

Yaa bu ciger gelistirici beni mahvetti saat 9da tekrar olucam igneden korkmayan bu zamana kadar proluton a yagli oldugu halde sesi cikmayan ben cok tırsıyorum 😅 resmen icinde igne kaldi sandim cikarmadiniz mi diye sordum ya 🙃ins o kadinin eli agirmistir 😁
İşte o korku çok fena 🙈ben de kan sulandırıcı için ayağa geçmiştim Allahım iğne saati geldikçe korkudan bitiyorum baktım olmadı tekrar kola döndüm 😅

Kızlar mide yanmam başladı dün geceden beri, inşallah uzun sürmez ☹️
Bir de her sabah 6ya doğru uyanıyorum, 8e kadar asla uyuyamıyorum acaba doğunca da mı böyle olacak? Anne karnında ne zaman uyanıyorsanız doğunca da o zaman uyanık oluyor diyorlar ya.

Bir de her sabah 6ya doğru uyanıyorum, 8e kadar asla uyuyamıyorum acaba doğunca da mı böyle olacak? Anne karnında ne zaman uyanıyorsanız doğunca da o zaman uyanık oluyor diyorlar ya.
1 haftadır en uzun uyku sürem 1 saat.Gece sürekli ayaktayım. Sağım uyuşuyor dönerken tuvalete kalkıyorum, solum uyuşuyor tekrar tuvalete kalkıyorum. Burnum tıkalı boğazım kuruyor diye su içmeye uyanıyorum. Tekmeliyor ev içinde dolanıp yatmaya çalışıyorum. Hergün 7 de ayaktayım. Gündüz iş var, gece de böyle geçiyor. Doğum sonrası uykusuz geçecek günler için hazırlanıyorum sanırım

Ne yiyordu 😄 ben de bu akşam yemeğinde 3.tabağımı yiyorum. Doymadan bırakıyorum gibi hissediyorum. Fırında karnabahar brokoli. 3 tabak 🥴
Afiyet olsun 🤭9 yemek kaşığı taze fasülye 3 yemek kaşığı yoğurt bir dilim ekmek ile akşam yemeğinden selam olsun 😂😂

Afiyet olsun 🤭9 yemek kaşığı taze fasülye 3 yemek kaşığı yoğurt bir dilim ekmek ile akşam yemeğinden selam olsun 😂😂
O da güzelmiş, afiyetler olsun. Kontrolde (30+0) bebek 1,5 kilo olmuş normal haftasında dedi. Brokoliden ne olacak ki diyerek abarttım. Sonuçta sebze yediklerimiz, sen 3 kaşık fasulye daha koy tabağına 😄

Seni korkutmak gibi olmasın da genelde öyle oluyor... benim oğlan hep 5 de uyandırıldım beni hala sabah 6 da falan kalkar

Kitap okuyum dedim belki kafam dağılır dedim ama bilin kim engel oldu 🤣

Eklentiler

• 20221105_201911.webp
    20221105_201911.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 44
1 haftadır en uzun uyku sürem 1 saat.Gece sürekli ayaktayım. Sağım uyuşuyor dönerken tuvalete kalkıyorum, solum uyuşuyor tekrar tuvalete kalkıyorum. Burnum tıkalı boğazım kuruyor diye su içmeye uyanıyorum. Tekmeliyor ev içinde dolanıp yatmaya çalışıyorum. Hergün 7 de ayaktayım. Gündüz iş var, gece de böyle geçiyor. Doğum sonrası uykusuz geçecek günler için hazırlanıyorum sanırım
Benim de normalde pek uykuyla aram yok çok az uyurum ama gözüm kapanıyor dalamıyorum çok saçma bir döngü yani 😒 sürekli tuvalete kalkmak bende de var. Ben raporluyum diye 8den sonra en azından 10a kadar uyuyabiliyorum. Çalışıyorsan daha zor canım, ne kadarın kaldı izne?

Seni korkutmak gibi olmasın da genelde öyle oluyor... benim oğlan hep 5 de uyandırıldım beni hala sabah 6 da falan kalkar
Evet genelde öyle diyorlar. Umarım uykuyla aramın pek olmaması bebek doğduktan sonra işime yarar 😅

O da güzelmiş, afiyetler olsun. Kontrolde (30+0) bebek 1,5 kilo olmuş normal haftasında dedi. Brokoliden ne olacak ki diyerek abarttım. Sonuçta sebze yediklerimiz, sen 3 kaşık fasulye daha koy tabağına 😄
Ah işte senin gayet normal olunca 🥰ben bir süre böyle devam aralıkta düzelmiş derse tamamdır😅

Benim de normalde pek uykuyla aram yok çok az uyurum ama gözüm kapanıyor dalamıyorum çok saçma bir döngü yani 😒 sürekli tuvalete kalkmak bende de var. Ben raporluyum diye 8den sonra en azından 10a kadar uyuyabiliyorum. Çalışıyorsan daha zor canım, ne kadarın kaldı izne?

Evet genelde öyle diyorlar. Umarım uykuyla aramın pek olmaması bebek doğduktan sonra işime yarar 😅
Ara uykun varmış, o seni az da olsa rahatlatır. Buna da alışırız zamanla 🍀
30 haftalık olduk ama 37 e kadar devam edeceğim sağlığım el verirse. 4 ay rapor hakkımı doğum sonrası kullanmam gerekiyor.

İyi uykuyla aran yoksa rahatsın ben uykuya aşık bir insanım ama uykular 3.5 yıldır haram 🤣

Bende öyle diyordum ama nasip olmadı 🥲
Kızlar ben daha yeni öğrendim belki siz biliyorsunuzdur ama yine de söylim dedim.32. Hafta ile 37. hafta arası kadın doğumcu dışında başka doktor rapor alabiliyormuşuz izinden düşmüyormuş.bende 37ye kadar çalışcam ama aralarda sağlık ocağından bi kaç gün rapor alırım diyorum. Dilyy sen izne çıktın mı yoksa

Back
X