2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yatis8m yapıldı nstde sancı var
Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
Cok çok geçmiş olsun geçen hafta aynı şeyleri yaşadım 1.5 gün hastanede kaldik inşallah azalacak sancılar seninde çok şükür ki açılma yok. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Gecen haftaki hastane serüveninden sonra doktorumuz bu ara sık görüşelim demişti bugün kontrole gittik. Doktorumuz bu sene çok fazla sancı şikayetiyle gelen Hamile var dedi. Sürekli serum veriyoruz sadece benim hastalarımda değil hastane de diğer doktorların hastalarında da bu durumda artış var dedi.
İnsan bazen kendini suçluyor çok mu yordum bebeği acaba benim yüzümden mi böyle oldu diye.. Ama çoğu insan ayni durumu yaşıyormus bunu anladım.
Salı gününe yine kontrolumuz var bakalım hayırlısı...

Hayatımda ilk.kez alttan muayene yaptırabildim açılmam yok. Nidilat başladılar, 3 saatte bir nst, kan ve idrar alindi eğer sancı devam ederse sevk edecekler Antalya merkeze yenidogan yoğun bakım olan bir yere
Ciğer geliştirici olmusmuydun sen

Çok geçmiş olsun canım insallh gerek kalmaz sevke sabaha saglikla çıkarsınız hastaneden

Sancıların azalacak inşallah eve çıkacaksınız, öyle hissediyorum 🙏🏼 Dualarım seninle canım

Dilyy Dilyy seni düşünerek uyandım resmen, inşallah Rabbimin de izni ile bak yine çıkacaksınız o hastahaneden, o minik kız ile neler geçti başınızdan bu da geçecek 🤲🏻💜

Back
X