Bizim kız ile 1 ayı bulacak bırakalı, hatırlarsınız belki benim kızım 18. Aya yaklaşırken yürüdü öyle olunca kaslar vs ne zaman hazır bilmeyince acele etmiyordum. Bir süre sabah uyanınca bezini değişeyim diye açıp kuru görmeye başladım bu baya bir sürdü tabi desteksiz merdiven çıkma vs olmalı yazıları görünce acele etmiyorum
Sonra hadi klozet şeklinde lazımlık alayım dedim. Benle o da gitti giyinik oturdu vs, her sabah kuru kalkınca bez çıkarıp yapar mı diye denedim yapmak istemiyorum dedi bezi takınca yaptı. Bu süre içinde birde kaka yapınca hep gösterdim kız bugün kahverengi ay bugün yeşil ıııı az da kokuyor sanki vs bezi öyle attım. Kaka yapacağı zaman da diyordu zaten.
Bir gün sabah götürünce çişini yaptı aynı gün kakam var dediği zaman ilk kez kakada tuvalete yapmak ister misin dedim gitti yaptı yine rengini konuştuk arkadaşlarının yanına yolladık el salladık

sonra arkadaşlarım gaza getirdi çıkar dedi bezi dönme burdan çıkardım.
2 gün pişmanlıktan öldüm hiç kaka kaçırmadı onda sorun yok geldi diyor gidip yapıyordu ama çiş ne diyor ne yapınca rahatsız, zaten merdiven bile zor çıkıyor geç yürüdü hazır değildi diye çok pişman oldum. Ama 2. Gün bir aydınlanma geldi çişim var der oldu.
Tabi arkasına diş yüzünden bir ishal hastalık süreci oldu bir takım

ciddi kazalar oldu ama şuan iyi şükür sadece ilk kez dün gece uyurken altına yaptı ve uyanmadı o neden oldu anlamadım işte. Biraz uzun oldu ama bizim süreç 28. Ayda böyle bitti şükür.