2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayyy darısı başıma 1 haftada 10 yıl yaşlandım resmen çiş olayini 2. Günde hallettik ama kaka Allah'ım çok zor tuvalet eğitimi kakasindan çok korkuyorrrrrrrr yapınca onun için agliyoruzz😮‍💨😮‍💨😮‍💨 baslacaklari korkutmak istemem ama çok çok sabır diliyorum .
Kaka bizim de kolay olmadı . 4. Gün söyledi yaptık görünce ağladı, baya ağladı. Çok kez yapmaya gittik korktu yapamadı , indik kilot giymeden klozet yanına yaptı görünce ağladı, lazımlıkta yaptı ağladı derken alıştı, şimdi kakayı arkadaşlarının yanına oyun oynaması için gönderip sifona basıp by diyoruz. Hiç kolay değilmiş. Tekrar bağlamazsan başarırsınız , vazgeçmeyin, sabır dilerim 🌸

Kaka bizim de kolay olmadı . 4. Gün söyledi yaptık görünce ağladı, baya ağladı. Çok kez yapmaya gittik korktu yapamadı , indik kilot giymeden klozet yanına yaptı görünce ağladı, lazımlıkta yaptı ağladı derken alıştı, şimdi kakayı arkadaşlarının yanına oyun oynaması için gönderip sifona basıp by diyoruz. Hiç kolay değilmiş. Tekrar bağlamazsan başarırsınız , vazgeçmeyin, sabır dilerim 🌸
Yok zaten baglayamam çünkü oda artık çişini tuvalete yapmaya alıştı brnde bekliyorum alışsın diye bakalim biz ne zman alisacagiz İnan yapmaya yapmaya kabız oldu bizimki resmen

Herkese uzun aradan sonra merhaba. Bugün kızımın doğum günü❤ Sizlerin de evlatlarinizin doğum günlerini kutlarım bu vesileyle. Ben hala hamilelik ve bu 1 sene nasıl geçti inanamiyorum. Dün gibi her şey. Çok zorlu bir hamilelik doğum süreci ve bunca uykusuz gece. Düşündüm ve gözlerim dolu dolu oluyor. Çok duygulandım bugün. Paylaşmak istedim.
Merhaba eski yorumlarınızı gördüm amh değerim düşük reglim biraz kısaldı 29 yaşındayım bir kaç farklı doktora gittim kimisi doğal yolla dene olur dedi kimisi erken menapoz dedi fakat FSH değerim 7 yani menapoza yakın değil.. yumurtlamada pik görüyorum sadece adet sürem kısaldı bunynla birlikte eşimin sperm sayısı iyi ama ileri hızı düşük çıktı . Tüp Bebek diyen var doğal yolla olur diyen var. Kafam karışık üzgünüm . Biraz bahseder misiniz yasadiklarinizdan

Back
X