- 7 Ekim 2021
- 389
- 284
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ocak değil de Şubat'ta inşallah yarın opu olacam dondurulacakYeni yılın ilk ayında transfer olacaklar toplaşalim hangi ilaçları kullanıyorsunuz süreç nasıl gidiyor hep beraber paylaşalım seruvenimizi umarım hepimiz pozitif güzel sonuç görür sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alırız![]()
Selam canm ben de 6 ocakta transfer olucam suan estrofem, progestan fitil, prednol birde folik asit kullaniyorum 2. denemem 5.gun embriyo. yalniz hic kan tahlili falan yapmiyor doktor transfer oncesi neye guveniyor emin olamiyorum sizde kan tahlili olacakmi transfer oncesi? estrofeme basladiktan 30 aralikta kontrole gittim rahim kalinligi 7.1 cikti bu normal midirYeni yılın ilk ayında transfer olacaklar toplaşalim hangi ilaçları kullanıyorsunuz süreç nasıl gidiyor hep beraber paylaşalım seruvenimizi umarım hepimiz pozitif güzel sonuç görür sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alırız![]()
Hadi hayırlısı canım şimdiden pozitif sonuçlar alırsın inşallah .Ben Ocak değil de Şubat'ta inşallah yarın opu olacam dondurulacak
Evet aslinda baya sevilen tutulan bir doktor ultrason ile bakiyor ama kan tahlili yapmiyor bilmiyorum gerek mi gormuyor acabaselam canim Kan tahlili ve ultrason yapıyor canım estrofeme adet 3 günü başladım kan tahlili yapmaması ilginç doktorun iyi bi doktor mu kan tahlili ve ultrason oluyor benim bildiğim
Geçmiş olsun canım. Tedavinin en basinda rahim flmi cekilmisti bana hani kısırlığa ne sebep diye o filmi cekiyolar. Transfer öncesi ne flim nede genetik tani yapmiyolar. Transfer sonrasi negatif olursa genetik taniya gonderip araştırıyor tutmamasına genetik faktör etkisi var mi yok mu diye . Yapabileceğin en güzel şey moralini yüksek tut böyle düşüncelerle stres yapma kiminin 5 gün iyi kalite 2 adet embriyosu tutmaz kiminin 2.gün dusukkalite embriyosu tutar . Allahın ol demesine nasip edip etmemesine bakar herşeyMerhabalar,
21 Aralık ilk denememizdi, 5. Gün transferi, 30 Aralık test yaptım beta hcg 13’tü, bugün maalesef 3’e düşmüş, tutmadı. Bir tane iyi kalite 5. gün dondurulmuş embriyom var, bu ay her şey yolunda giderse beklemeden denemeyi düşünüyoruz. Tespit edilen bir sorunumuz yok, bilinmeyen infertilite ama bu transfer öncesi rahim filmi genetik tanı vs. gibi testler falan yapılmalı mı diye düşünüyorum, daha hocayla görüşmedik, adeti bekliyorum. İkinci denemede tutmazsa genelde bu tarz testler yapıyorlarmış diye de okudum. Nedenini ve ne yapılabileceğini bilememek çok yıpratıcı. İkinci transfer öncesi dikkat ettiğiniz yaptığınız şeyler var mı?
Bildiğim kadarıyla 7 üzeri transfer içinnuygun, zaten transfere kadar daha da kalınlaşır ilaçlarla. Kan akışını teşvik etmeye özen gösterin en çok bu öneriliyorSelam canm ben de 6 ocakta transfer olucam suan estrofem, progestan fitil, prednol birde folik asit kullaniyorum 2. denemem 5.gun embriyo. yalniz hic kan tahlili falan yapmiyor doktor transfer oncesi neye guveniyor emin olamiyorum sizde kan tahlili olacakmi transfer oncesi? estrofeme basladiktan 30 aralikta kontrole gittim rahim kalinligi 7.1 cikti bu normal midir
Hadi hayırlısı canım inşallah burada bulunan hepimiz müjdeli güzel haberler alırız Rabbim yar ve yardımcımz olsun emeklerimizin karşılığını allalım inşallahMerhaba bende 16 17 gibi transfer olcak 11 ine kontrole gittiğimde iyice kesinleşecek estoferm ve corasprin kullanıyorum birde climinal bant insallhh kavusuruz meleklerimize![]()
İnsallh canım bakalım senin belli mi ne zaman transferHadi hayırlısı canım inşallah burada bulunan hepimiz müjdeli güzel haberler alırız Rabbim yar ve yardımcımz olsun emeklerimizin karşılığını allalım inşallah![]()
Beeen varııım merhabaKızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)
Hayırlı olsun İnşaAllah canım. Ay hadi güzel haberlerimizi de paylaşmak nasip olur İnşaAllahBeeen varııım merhaba![]()