2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Çatlatma iğnesi bende oldum transferden bir hafta önce yani bugğn 11.günü iğnenin.etkisi halen devam eder mi acaba?
Etkisi devam etmiyordur bence canım test yaparsan sonucu bizimle de paylaşır mısın? Etkisi sürse sürse bi hafta sürsün senin 11 gün olmuş ben süreceği kanaatinde değilim açıkçası. Diğer transferlerdede çatlama iğnesi yapmama ragmen negatif cıktı yani etkisi olsaydı test beni yanıltır pozitif cikardi ve neticede kanda da negatifi görmüştüm. Hakkında hayırlısı olsun

Kızlar sabahları uyanınca yatakta esniyorum yani geriliyorum sizce bu tutunmasina zararlı bişey mi gecede sürekli öyleyim her uyanmamda alışkanlık sanırım öyle yapınca vücudumu daha dinç hissediyorum. umarım bu gece ve sabah gerilmem bu konuda bilgisi olan varmı

Gerilme konusunda bilgim yok canım ama ben olsam biraz dikkat ederdim. İnşaAllah zararı yoktur

Daha önceki ilaç tedavilerimde çatlatma iğnemin etkisi 14.gün geçiyordu bu sefer meraktan test yaptım bugün hemde kaset test silik çizgi çıktı ama iğne etkisidir bence üç gündr nasıl tutunup idrarada karışabilir ki?

Aynen canım öyle çok zor süreç geçirdim rahim katlamasi dediler üst üste tedaviler yüzünden histeroskopi oldum düzelttim. Açık miyom ameliyatı oldum polip amaletiyati oldum başıma gelmeyen kalmadı rabbim bu çektiklerimizin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah isteyen herkesi anne yapsın transfer günümü saymazsam bugün 3 gün ve çok korkuyorum hep belirti peşine düştüm buda beni korkutuyor

Ya bunu bende bugün düşündüm biliyor musunuz. Ama sormaya utandım yani bu kadar da pes felan derler mi ki diye

Çok çok geçmiş olsun kuzum ya Çok büyük emekler, fedakarlıklar umarım bu sefer 2023 bizlere iyi gelir güzel sonuçlarımızı paylaşırız. Ben de öyleyim kendimi dinlemeyeye çalışsam da sürekli acaba acaba diye belirti arıyorum. 16 sına kadar başka şeylere odaklanmaya çalışalım..

Transfer de de veriliyor doğal siklus denilen yöntemde. Ben ve bi kaç arkadaş o şekilde olduk
Aaa ben vurulmadim hastaneden hastaneye değişiyor demek transferden 5 gün önce pruleteks iğne vuruluyorum hala devam ama çatlatma iğnesi yok saçma olur ki zaten çatlatma iğnesi o döllenme için embriyo için çatlatma iğnesi olmaz ki bence o farklı bir yöntemdir uygulanan size benim daha önceki arkadaşım da transfer günü iğne yapmış tutunma iğnesi demişler onada

Bende bu şekilde transfer oldum ilaç kullanarak rahimi kalınlaştırmak yerine yumurtlayarak ve çatlatarak rahimi kalınlaştırıyolar sonrasındada transfer oluyo

Test gününe kadar başka şeylere odaklana bilen arkadaslari tebrik ediyorum becerebilen varsa. Bizim cenazemiz var halamın eşi vefat etti çok üzüldüm hatta bişey olacak diye sonra korktum, bugün hala yinede aklım belirtilerde Allah'ım yüzümüzü ak aylesin bu sefer inşallah herkes bebişini kucağına alır

Şimdi dediğiniz gibi hastane doktor farklılığı. Bunu burda bi yerde açıklamıştım uzunca ama baya uzundu. Herkesin yöntemi Başka işte.

Anladım canım sıkı sıkı tutunsun inşallahh transfer anında boll dua edelim
Ben de 30 yaşındayım.. 2 yıldır hiç gebelik oluşmadı.. Doktorumun verdiği ilaçlar estrofem, progestan dex iğne, progestan fitil, duphaston, corasprin, prednol, biteral antibiyotik, folik asit.. İnşallah transferden sonra başka bir şey eklenmez

Hayırlısı olsun canım. Bende çikolata kisti var bi de düşük olduğu için oksapar verdi bana bi de göbekten. Siz nerden yazıyorsunuz

Hayırlısı olsun canım. Bende çikolata kisti var bi de düşük olduğu için oksapar verdi bana bi de göbekten. Siz nerden yazıyorsunuz
Bende de çikolata kisti var.. Doktorum tutunmaya engel değil diyor.inşallah tutunur Yalova da yaşıyorum. İstanbul pendik medikal parkta doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…