Etkisi devam etmiyordur bence canım test yaparsan sonucu bizimle de paylaşır mısın? Etkisi sürse sürse bi hafta sürsün senin 11 gün olmuş ben süreceği kanaatinde değilim açıkçası. Diğer transferlerdede çatlama iğnesi yapmama ragmen negatif cıktı yani etkisi olsaydı test beni yanıltır pozitif cikardi ve neticede kanda da negatifi görmüştüm. Hakkında hayırlısı olsunÇatlatma iğnesi bende oldum transferden bir hafta önce yani bugğn 11.günü iğnenin.etkisi halen devam eder mi acaba?
İnşaAllah canım pazartesi yapmayı düşünüyorum bakalımhadi hayirlisibende ayak üşümesi dışında bi değişiklik yok ne zaman test yapacaksın ayy ben heyecandan kalbim agzimda senin pozitif olman bana cesaret verir bende yaparım belki
Gerilme konusunda bilgim yok canım ama ben olsam biraz dikkat ederdim.Kızlar sabahları uyanınca yatakta esniyorum yani geriliyorum sizce bu tutunmasina zararlı bişey mi gecede sürekli öyleyim her uyanmamdaalışkanlık sanırım öyle yapınca vücudumu daha dinç hissediyorum. umarım bu gece ve sabah gerilmem bu konuda bilgisi olan varmı
Daha önceki ilaç tedavilerimde çatlatma iğnemin etkisi 14.gün geçiyordu bu sefer meraktan test yaptım bugün hemde kaset test silik çizgi çıktı ama iğne etkisidir bence üç gündr nasıl tutunup idrarada karışabilir ki?Etkisi devam etmiyordur bence canım test yaparsan sonucu bizimle de paylaşır mısın? Etkisi sürse sürse bi hafta sürsün senin 11 gün olmuş ben süreceği kanaatinde değilim açıkçası. Diğer transferlerdede çatlama iğnesi yapmama ragmen negatif cıktı yani etkisi olsaydı test beni yanıltır pozitif cikardi ve neticede kanda da negatifi görmüştüm. Hakkında hayırlısı olsun
Catlatma iğnesini transferde vermiyor o yumurta topalamasinda oluyorBen de dondurulmuş transfer oldum ve çatlatma iğnesi yapılmadı
Aynen canım öyle çok zor süreç geçirdim rahim katlamasi dediler üst üste tedaviler yüzünden histeroskopi oldum düzelttim. Açık miyom ameliyatı oldum polip amaletiyati oldum başıma gelmeyen kalmadı rabbim bu çektiklerimizin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah isteyen herkesi anne yapsınCanım seni çok iyi anlıyorumBenim de 1 aşılama, 2 transfer, 1 ameliyatım oldu. Şimdi 3. transfer. 16 sında benim de sonucum.. O kadar çok negatif sonuç gördüm ki artık test vs alamıyorum.. Sonuca bakabileceğimi bile sanmıyorum Burada yazılanları okuyunca en azından neler hissettiğimizi karşılıklı anlayabiliyoruz. Zor süreçler geçirdik, umarım istediğimiz sonucu bu sefer alırız
İnşallah burada yorum yazanlar bekleyenler inşallah herkes pozitif sonuçları da paylaşırızLeke benden de gelmedi,herkeste leke olmuyor içimizi ferah tutalım.
Ya bunu bende bugün düşündüm biliyor musunuz. Ama sormaya utandımKızlar sabahları uyanınca yatakta esniyorum yani geriliyorum sizce bu tutunmasina zararlı bişey mi gecede sürekli öyleyim her uyanmamdaalışkanlık sanırım öyle yapınca vücudumu daha dinç hissediyorum. umarım bu gece ve sabah gerilmem bu konuda bilgisi olan varmı
Transfer de de veriliyor doğal siklus denilen yöntemde. Ben ve bi kaç arkadaş o şekilde oldukCatlatma iğnesini transferde vermiyor o yumurta topalamasinda oluyor
Çok çok geçmiş olsun kuzum yaAynen canım öyle çok zor süreç geçirdim rahim katlamasi dediler üst üste tedaviler yüzünden histeroskopi oldum düzelttim. Açık miyom ameliyatı oldum polip amaletiyati oldum başıma gelmeyen kalmadı rabbim bu çektiklerimizin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah isteyen herkesi anne yapsıntransfer günümü saymazsam bugün 3 gün ve çok korkuyorum hep belirti peşine düştüm buda beni korkutuyor
Ya bunu bende bugün düşündüm biliyor musunuz. Ama sormaya utandımyani bu kadar da pes felan derler mi ki diye
Aaa ben vurulmadim hastaneden hastaneye değişiyor demek transferden 5 gün önce pruleteks iğne vuruluyorum hala devam ama çatlatma iğnesi yok saçma olur ki zaten çatlatma iğnesi o döllenme için embriyo için çatlatma iğnesi olmaz ki bence o farklı bir yöntemdir uygulanan size benim daha önceki arkadaşım da transfer günü iğne yapmış tutunma iğnesi demişler onadaTransfer de de veriliyor doğal siklus denilen yöntemde. Ben ve bi kaç arkadaş o şekilde olduk
Bende bu şekilde transfer oldum ilaç kullanarak rahimi kalınlaştırmak yerine yumurtlayarak ve çatlatarak rahimi kalınlaştırıyolar sonrasındada transfer oluyoAaa ben vurulmadim hastaneden hastaneye değişiyor demek transferden 5 gün önce pruleteks iğne vuruluyorum hala devam ama çatlatma iğnesi yok saçma olur ki zaten çatlatma iğnesi o döllenme için embriyo için çatlatma iğnesi olmaz ki bence o farklı bir yöntemdir uygulanan size benim daha önceki arkadaşım da transfer günü iğne yapmış tutunma iğnesi demişler onada
Test gününe kadar başka şeylere odaklana bilen arkadaslari tebrik ediyorum becerebilen varsa. Bizim cenazemiz var halamın eşi vefat etti çok üzüldüm hatta bişey olacak diye sonra korktum, bugün hala yinede aklım belirtilerde Allah'ım yüzümüzü ak aylesin bu sefer inşallah herkes bebişini kucağına alırÇok çok geçmiş olsun kuzum yaÇok büyük emekler, fedakarlıklar umarım bu sefer 2023 bizlere iyi gelir güzel sonuçlarımızı paylaşırız. Ben de öyleyim kendimi dinlemeyeye çalışsam da sürekli acaba acaba diye belirti arıyorum. 16 sına kadar başka şeylere odaklanmaya çalışalım..
Şimdi dediğiniz gibi hastane doktor farklılığı. Bunu burda bi yerde açıklamıştım uzunca ama baya uzundu. Herkesin yöntemi Başka işte.Aaa ben vurulmadim hastaneden hastaneye değişiyor demek transferden 5 gün önce pruleteks iğne vuruluyorum hala devam ama çatlatma iğnesi yok saçma olur ki zaten çatlatma iğnesi o döllenme için embriyo için çatlatma iğnesi olmaz ki bence o farklı bir yöntemdir uygulanan size benim daha önceki arkadaşım da transfer günü iğne yapmış tutunma iğnesi demişler onada
Anladım canım sıkı sıkı tutunsun inşallahh transfer anında boll dua edelimCanım ben şu an oksapar iğne prolutex iğne ecopirin estrofem proluten depot haftalık yani 1 kere kalmadan iğne d vitamini folik asit bide prednol kullanıyorum.Benin ilk denemem olacak 25 yaşındayım. Kendiliğinden 1 düşük bide kurtajim oldu daha önce genetik test yapıldı bisey çıkmadı şu an işte sali gününe transferim var .sizin öykünüz nasil
Hayırlısı olsun canım. Bende çikolata kisti var bi de düşük olduğu için oksapar verdi bana bi de göbekten. Siz nerden yazıyorsunuzAnladım canım sıkı sıkı tutunsun inşallahh transfer anında boll dua edelim
Ben de 30 yaşındayım.. 2 yıldır hiç gebelik oluşmadı.. Doktorumun verdiği ilaçlar estrofem, progestan dex iğne, progestan fitil, duphaston, corasprin, prednol, biteral antibiyotik, folik asit.. İnşallah transferden sonra başka bir şey eklenmez
Bende de çikolata kisti var.. Doktorum tutunmaya engel değil diyor.inşallah tutunurHayırlısı olsun canım. Bende çikolata kisti var bi de düşük olduğu için oksapar verdi bana bi de göbekten. Siz nerden yazıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?