2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Çok zor vallahi beta sonuclarini beklemek arttımi ne oldu. Akşam güzel haberi vereceğim inşallah

Canım benimde doğal siklus bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 13 şubatta.

benim gittiğim merkez beylikdüzü medicana inanılmaz yoğun kalabalık ama 1 kişi ile buradan denk gelemedim var mı oraya giden merak ettim :)
Ben de medicana da yıldız eren Çetin e gidiyorum. Annemin de doktoru o. Ameliyatını falan o yaptı. Benim özel sağlık sigortam yok güncel doğum fiyatlarını bilmiyorum ama yakında gideceğim. Bilgi alırım.

Çok beğendim aşırı ilgili bir doktor muayene bir saat sürdü. Adenomiyozis varmış bende ilk kez Serdar hoca tespit etti. Lucrin depot iğne verdi onu buldum vurdum. Başladık tedaviye
Canım selamlar, benim çook uzun ve zorlu bir hikayem var 2 rahim ameliyatı, 2 tüp bebek, 4 düşük… En son NK hücre paneli yapıldı rahmimde bebeğin büyümesini engelleyen katil hücreler olduğu bulundu. Tam çok sevindim tamam sebep bulundu artık çözümüne bakılır derken bu sefer doktor kullandığım ilaçlardan dolayı adenomiyozis olduğumu söyledi. Artık gerçekten çok ama çok yorulduğumu hissediyorum. Hiç umudum kalmadı.. senin adenomiyozis ile ilgili tedavi sürecin nasıl oldu? Doktorun yorumu neydi? Tüp bebek sürecine aşinayım ama adenomiyozis ile birlikte süreç daha da mı zorlaşıyor? Doktor başarı oranı için ne söylemişti? Paylaşırsan sevinirim.

Canım selamlar, benim çook uzun ve zorlu bir hikayem var 2 rahim ameliyatı, 2 tüp bebek, 4 düşük… En son NK hücre paneli yapıldı rahmimde bebeğin büyümesini engelleyen katil hücreler olduğu bulundu. Tam çok sevindim tamam sebep bulundu artık çözümüne bakılır derken bu sefer doktor kullandığım ilaçlardan dolayı adenomiyozis olduğumu söyledi. Artık gerçekten çok ama çok yorulduğumu hissediyorum. Hiç umudum kalmadı.. senin adenomiyozis ile ilgili tedavi sürecin nasıl oldu? Doktorun yorumu neydi? Tüp bebek sürecine aşinayım ama adenomiyozis ile birlikte süreç daha da mı zorlaşıyor, daha da uzuyor mu? Doktor başarı oranı için ne söylemişti? Paylaşırsan sevinirim.

Geçmiş olsun canım. İnşaAllah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim doktorum adenomiyozis için kesinlikle ameliyat önermedi. Lucrin depot iğne verdi. Bir kere ile tamamen düzelmez ama gebeliği kolaylaştırır dedi. Taze transfer olacaktı prosgesteron 1.87 çıkınca iptal etti. Dondurulmuş transfer olacak. Regl olmayı bekliyorum.Bu arada ikinci lucrin depot iğneyi yaptım. Transfer öncesi iyi gelsin diye.İlk iğneyi yaptıktan sonra regl ağrılarım kesildi. Yeniden muayeneye gittiğimde adenomiyozisi soracağım bana hatırlatırsan durumumu paylaşırım. Ben unutuyorum çünkü
Doktorum gebelik elde edeceğimizi söyledi. Adenomiyozisli bir hastasının da hamile olduğunu gösteren bir video paylaştı. Tecrübeli bir doktor. Allah’ın izni ile olacak İnşaAllah ben de inanıyorum

Cevabın için teşekkür ederim canım bir nebze de olsa umut oldu içime. Bu lucrin iğne kullanımı nasıl oluyor acaba? Bazı yorumlarda 3 6 aylık uzun süreli kullanım duydum. Ama sanırım sen transferden önce tek sefer mi yapıyorsun? Benim 2 tane dondurulmuş embriyom var, yurt dışında yaşıyorum sadece transfer için adet biter bitmez gelecektim ama bu adenomiyozis yüzünden sanırım çok daha fazla Türkiye de kalmam gerekecek

Evet canım benim tek kullanımlık oluyor transfer öncesi.3.75 mg
Süreci seninle paylaşırım. İnşaAllah senin de güzel haberlerini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…