Bende 3 ocakta oldum transfer Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin insAllahMerhaba arkadaşlar bende 3 Ocakta dondurulmuş 2 adet embriyo transfer oldum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Hayırlı olsun İnşaAllah canım. İnşaAllah pozitif sonuçlar alırız:)Merhaba arkadaşlar bende 3 Ocakta dondurulmuş 2 adet embriyo transfer oldum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Hayırlı olsun İnşaAllah canım benim de 3. Transferim. Rabbim pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin İnşaAllah olumsuz düşünmek yok güzel düşün bu kez olacak İnşaAllahMerhaba, benim de 4 Ocakta dondurulmuş embriyo transferim oldu. 3. transferim oluyor, hiç umutlu değilimSürekli negatif sonuç almaktan yoruldum.. Yine de burada bu yazılanları okumak biraz olsun güç verdi.. Umarım güzel sonuçlarımızı paylaşabiliriz..
Merhaba transferden sonra estrafor, progestan fitil. Folbiol B12 . Corasprin pruleteks göbekten iğne vuruluyorum salı günü transfer yaptım ayın 3 de bugün 3 gün mü yoksa 4 gün mü sayılıyor transfer zamanını saymadak 3 gün oluyor ve çok tırsıyorum bu benim dondurulmuş larıma birlikte 7 denemem hiç pozitif sonucum olmadı. Her transferinde farklı hastaneler farklı ilaçlar verdi ilk zamanlar biseyler hissettim daha sonra hiç bişey hissetmiyordum. Yine korku sardı beni bu sefer kalçadan değilde göbekten yapıyorum ignemi bu gittiğim doktor çok iyi bir doktor araştırdık ama ben sürekli olumsuzluk yaşadığım için korkuyorum tekrar hislerim kaybolursa ya yine tutmazsa diye benden 8 tane yumurta toplandı olgunlari aldılar sadece 5 tane dollendi beni aradılar 3 günü 3 de dondurulmaya müsait iyi kalite dediler ben istemedim ya yavaslarsa dedim 1 gün daha beklettiler 1 tanesi çok iyi 4 .gün embriyosu olarak dondurdular diğerleri yavaşladı sadece 1 tane daha ilerledi oda 5 gün embriyosu oldu ama çok iyi kalitede olmasına rağmen iyi dediler donduruldu ve ayın 3 de çözüldü ve sordum duraksama varmı diye hayır dediler hatta tekrar bölünmeye başladı dediler ve transfer oldum şuan bekliyorum ama kalbim yerinden fırlayacak mis gibi çünkü artık bir daha denemeye ne gücüm var maddi açıdan nede manevi açıdan piskolojim kaldırmıyor inşallahYeni yılın ilk ayında transfer olacaklar toplaşalim hangi ilaçları kullanıyorsunuz süreç nasıl gidiyor hep beraber paylaşalım seruvenimizi umarım hepimiz pozitif güzel sonuç görür sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alırız
Rabbim hepimize nasip eder pozitif görürüz inşallahMerhaba transferden sonra estrafor, progestan fitil. Folbiol B12 . Corasprin pruleteks göbekten iğne vuruluyorum salı günü transfer yaptım ayın 3 de bugün 3 gün mü yoksa 4 gün mü sayılıyor transfer zamanını saymadak 3 gün oluyor ve çok tırsıyorum bu benim dondurulmuş larıma birlikte 7 denemem hiç pozitif sonucum olmadı. Her transferinde farklı hastaneler farklı ilaçlar verdi ilk zamanlar biseyler hissettim daha sonra hiç bişey hissetmiyordum. Yine korku sardı beni bu sefer kalçadan değilde göbekten yapıyorum ignemi bu gittiğim doktor çok iyi bir doktor araştırdık ama ben sürekli olumsuzluk yaşadığım için korkuyorum tekrar hislerim kaybolursa ya yine tutmazsa diye benden 8 tane yumurta toplandı olgunlari aldılar sadece 5 tane dollendi beni aradılar 3 günü 3 de dondurulmaya müsait iyi kalite dediler ben istemedim ya yavaslarsa dedim 1 gün daha beklettiler 1 tanesi çok iyi 4 .gün embriyosu olarak dondurdular diğerleri yavaşladı sadece 1 tane daha ilerledi oda 5 gün embriyosu oldu ama çok iyi kalitede olmasına rağmen iyi dediler donduruldu ve ayın 3 de çözüldü ve sordum duraksama varmı diye hayır dediler hatta tekrar bölünmeye başladı dediler ve transfer oldum şuan bekliyorum ama kalbim yerinden fırlayacak mis gibi çünkü artık bir daha denemeye ne gücüm var maddi açıdan nede manevi açıdan piskolojim kaldırmıyor inşallahAllah ım isteyen herkese de banada nasip eder kucaklarimiz boş kalmaz inşallah biraz uzun oldu ama yaşadıklarımı anlatsam buraya sığmaz umarım 2023 herkese uğurlu gelir isteyen bakabilen herkes anne olur inşallah
Göbekten vur dedi doktor canım . göbekten vuruyorum ama müthiş derecede yakıyor sonrasında da acısı geçmiyor hemen .beton gibi sert yapıyor vurulan bölgeyiİğne seninde kalcanda beze gibi ağrılı sislik yaptı mı ya ben çok rahatsızım bu konuda
Amin inşaallah rabbim herkese hayırlısını versin bebişlerimiziRabbim hepimize nasip eder pozitif görürüz inşallahzor bi süreç geçirmişsiniz. İnşallah sonucu güzel olur bu sefer
Evet acıtıyor inşallah sonucu güzel olsunda o acıya razıyımGöbekten vur dedi doktor canım . göbekten vuruyorum ama müthiş derecede yakıyor sonrasında da acısı geçmiyor hemen .beton gibi sert yapıyor vurulan bölgeyi
Allah mübarek cuma günü hurmetine bizlere evlat bahşetsin . Çektiğimiz maddi manevi sıkıntılarımızın karşılığını bize bebek müjdesiyle versin. bizi annelik ile şereflendirsin.cok zor süreçler ama inanıyorum ki birgün hepimizin kalpten inanarak ettiği dualar kabul olacak. Hikâyelerimiz mutlu bitecek inşallah.Merhaba transferden sonra estrafor, progestan fitil. Folbiol B12 . Corasprin pruleteks göbekten iğne vuruluyorum salı günü transfer yaptım ayın 3 de bugün 3 gün mü yoksa 4 gün mü sayılıyor transfer zamanını saymadak 3 gün oluyor ve çok tırsıyorum bu benim dondurulmuş larıma birlikte 7 denemem hiç pozitif sonucum olmadı. Her transferinde farklı hastaneler farklı ilaçlar verdi ilk zamanlar biseyler hissettim daha sonra hiç bişey hissetmiyordum. Yine korku sardı beni bu sefer kalçadan değilde göbekten yapıyorum ignemi bu gittiğim doktor çok iyi bir doktor araştırdık ama ben sürekli olumsuzluk yaşadığım için korkuyorum tekrar hislerim kaybolursa ya yine tutmazsa diye benden 8 tane yumurta toplandı olgunlari aldılar sadece 5 tane dollendi beni aradılar 3 günü 3 de dondurulmaya müsait iyi kalite dediler ben istemedim ya yavaslarsa dedim 1 gün daha beklettiler 1 tanesi çok iyi 4 .gün embriyosu olarak dondurdular diğerleri yavaşladı sadece 1 tane daha ilerledi oda 5 gün embriyosu oldu ama çok iyi kalitede olmasına rağmen iyi dediler donduruldu ve ayın 3 de çözüldü ve sordum duraksama varmı diye hayır dediler hatta tekrar bölünmeye başladı dediler ve transfer oldum şuan bekliyorum ama kalbim yerinden fırlayacak mis gibi çünkü artık bir daha denemeye ne gücüm var maddi açıdan nede manevi açıdan piskolojim kaldırmıyor inşallahAllah ım isteyen herkese de banada nasip eder kucaklarimiz boş kalmaz inşallah biraz uzun oldu ama yaşadıklarımı anlatsam buraya sığmaz umarım 2023 herkese uğurlu gelir isteyen bakabilen herkes anne olur inşallah
Inşallah pozitifi görünce unuturuz çekilen çileyiEvet acıtıyor inşallah sonucu güzel olsunda o acıya razıyım
Merhaba arkadaşlar bende 3 Ocakta dondurulmuş 2 adet embriyo transfer oldum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
İlla leke geliyor mu ki hiç lekesiz de atlatan var sanırım bide çok erken değil mi daha sizin için de bende 2 ocakta oldum da. Gerçi bende hiç bi belirti yok ta gene de yanlış yönlendirmeyeyim.bende 3 Ocak iki embriyo transferi yaptım ama leke gelmedi hala çok korkuyorum
Bu benim 7 Ci denemem dondurulmuş larla 5 tanesi normal diğerleri dondurulmustu topalm 7 Ci denemem oluyor ondan korkuyorumİlla leke geliyor mu ki hiç lekesiz de atlatan var sanırım bide çok erken değil mi daha sizin için de bende 2 ocakta oldum da. Gerçi bende hiç bi belirti yok ta gene de yanlış yönlendirmeyeyim.
Anladım. İnşallh hayırlısıyla pozitif olue bu seferBu benim 7 Ci denemem dondurulmuş larla 5 tanesi normal diğerleri dondurulmustu topalm 7 Ci denemem oluyor ondan korkuyorumhiç pozitif görmedim çünkü
Doktoruna danış istersen canım biz ne desek boş fakat stres yapma bence transfer yapmak için spektrum takılıyor ya ondan kaynaklı küçük bir tahriş de olabilir
İnşallah canım inşallah rabbim hepimize pozitif sonucu göstersin, doğurup kucağımıza da almayı nasip etsinAnladım. İnşallh hayırlısıyla pozitif olue bu sefer
16 sı dedi doktorum ama sabredebileceğimi zannetmiyorum bugğnden başladım test yapmayaBenimde transferim 3 ocakta oldu test gününüz ne zaman
İğneden sonra arnica krem verdi doktor bana. İşe yarıyor sende kullan istersen. Masaj yaparak sürüyorum.İğne seninde kalcanda beze gibi ağrılı sislik yaptı mı ya ben çok rahatsızım bu konuda
Benimde 16ocak16 sı dedi doktorum ama sabredebileceğimi zannetmiyorum bugğnden başladım test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?