2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Maryoo01

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
389
284
23
33
Yeni yılın ilk ayında transfer olacaklar toplaşalim hangi ilaçları kullanıyorsunuz süreç nasıl gidiyor hep beraber paylaşalım seruvenimizi umarım hepimiz pozitif güzel sonuç görür sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alırız

Ben Ocak değil de Şubat'ta inşallah yarın opu olacam dondurulacak

Selam canm ben de 6 ocakta transfer olucam suan estrofem, progestan fitil, prednol birde folik asit kullaniyorum 2. denemem 5.gun embriyo. yalniz hic kan tahlili falan yapmiyor doktor transfer oncesi neye guveniyor emin olamiyorum sizde kan tahlili olacakmi transfer oncesi? estrofeme basladiktan 30 aralikta kontrole gittim rahim kalinligi 7.1 cikti bu normal midir

selam canim Kan tahlili ve ultrason yapıyor canım estrofeme adet 3 günü başladım kan tahlili yapmaması ilginç doktorun iyi bi doktor mu kan tahlili ve ultrason oluyor benim bildiğim

BU AY Kİ REGL İLE BİRLİKTE TRANSFER İÇİN HAZIRLANICAM İNŞALLAH HERKES HAYIRLI SONUÇLAR ALIRLAR.

selam canim Kan tahlili ve ultrason yapıyor canım estrofeme adet 3 günü başladım kan tahlili yapmaması ilginç doktorun iyi bi doktor mu kan tahlili ve ultrason oluyor benim bildiğim
Evet aslinda baya sevilen tutulan bir doktor ultrason ile bakiyor ama kan tahlili yapmiyor bilmiyorum gerek mi gormuyor acaba

Bilemedim valla canım benim bildiğim kan ultrason şeklinde ilerler . Ilk defa böyle birseye denk geldim yine de hayırlısı bakalım belki o şekilde tedavi ilerletiyo doktorun iyiyse sorun etme inşallah güzel süreçler sonuclar olur

Merhabalar,
21 Aralık ilk denememizdi, 5. Gün transferi, 30 Aralık test yaptım beta hcg 13’tü, bugün maalesef 3’e düşmüş, tutmadı. Bir tane iyi kalite 5. gün dondurulmuş embriyom var, bu ay her şey yolunda giderse beklemeden denemeyi düşünüyoruz. Tespit edilen bir sorunumuz yok, bilinmeyen infertilite ama bu transfer öncesi rahim filmi genetik tanı vs. gibi testler falan yapılmalı mı diye düşünüyorum, daha hocayla görüşmedik, adeti bekliyorum. İkinci denemede tutmazsa genelde bu tarz testler yapıyorlarmış diye de okudum. Nedenini ve ne yapılabileceğini bilememek çok yıpratıcı. İkinci transfer öncesi dikkat ettiğiniz yaptığınız şeyler var mı?

Selam kızlar benimde 5. gün 5 tane embriyom var. Bu ay Ki adetine göre transfer sürecine gireceğiz ya ocak sonu yada şubat başına kalıcak

Geçmiş olsun canım. Tedavinin en basinda rahim flmi cekilmisti bana hani kısırlığa ne sebep diye o filmi cekiyolar. Transfer öncesi ne flim nede genetik tani yapmiyolar. Transfer sonrasi negatif olursa genetik taniya gonderip araştırıyor tutmamasına genetik faktör etkisi var mi yok mu diye . Yapabileceğin en güzel şey moralini yüksek tut böyle düşüncelerle stres yapma kiminin 5 gün iyi kalite 2 adet embriyosu tutmaz kiminin 2.gün dusukkalite embriyosu tutar . Allahın ol demesine nasip edip etmemesine bakar herşey

Bildiğim kadarıyla 7 üzeri transfer içinnuygun, zaten transfere kadar daha da kalınlaşır ilaçlarla. Kan akışını teşvik etmeye özen gösterin en çok bu öneriliyor

Merhaba bende 16 17 gibi transfer olcak 11 ine kontrole gittiğimde iyice kesinleşecek estoferm ve corasprin kullanıyorum birde climinal bant insallhh kavusuruz meleklerimize
Hadi hayırlısı canım inşallah burada bulunan hepimiz müjdeli güzel haberler alırız Rabbim yar ve yardımcımz olsun emeklerimizin karşılığını allalım inşallah

Kızlar merhaba, transfer olanlara hayırlı olsun. İnşaAllah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Benim 2 Ocak’ta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. Var mı 2 Ocak’ta transfer olan :)

kızlar benim yarın transfer günü. Günde 4 estrofem, 1 progesteron iğne , 1 corasprin, regenesis max ,d3k2, propolis ve arı sütü alıyorum. Dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…