2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Yaa kaderimiz aynı desene canım. Ne durumda kistin tek yönlü mi çift mi . Bide baskilama tedavisi gördün mü menepoz süreci yani
Yok canım kist için bi tedavi olmadı. Evet kaderimiz aynı sonumuz da bebişle olsun inşallahh

Slm.bende 4 ocakta transfer oldum.çok umut yok.az korkuyorum çünkü belirti yok.sadece 2.gün kahve akıntı geldi okadar

Aaaa evet canım söyleyince şimdi geldi aklıma bugün sıktım biraz teşekkür ederim

Iğne yaparken etini çok sıkma canım iğne girdikten sonra sıkma gevşek bırak .iğneyi yavaş yavaş ver .kimisi bi anda veriyor ilacı kaskatı oluyo. Islem bitince Bol kolonyali pamuk ile sil getekirse biraz buz tut
Aaa evet canım söyleyince şimdi geldi aklıma bugün sıktım biraz teşekkür ederim

Inşallah tutar canım moralini bozma Iyi düşün iyi olsun. Ben belirti bulamıyorum kendimde sonuç ne olacak merak içersindeyim beklemek çok stresli
Ben test yaptım sabah sabah dayanamadım ve yine negatif. Erken sanırım ama moralim bozuldu tabi. 6.gün bu gün

Sizde varmı belirti kızlar
Bende de yok üç gün biraz belim de ağrı oldu kasiklarimda batma ve ağrı oldu ama şuan bişey yok gibi bugün 4 gün olacak rabbim bekleyislerimize emeklerinize karşılık hepimize hayırlı evlatlar versin bu sene hepimiz kucağımıza alırız inşaallah

Ben test yaptım sabah sabah dayanamadım ve yine negatif. Erken sanırım ama moralim bozuldu tabi. 6.gün bu gün
Erken bence daha canım üçüncü gün embiriyosu geç belli olur hatta bazen idrarda çıkmaz direk kanda çıkar moralini bozma Rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok . Hafta içi kan vereceksin bence kan sonucu bekle en iyisi.

Bendede hiç bi belirti yok hafta içi test yapsammi kararsizim bi yanım hafta içi yap diyor bir yanım 16 ocak kan testi gününü bekle diyor

Embriyom tuttuğu zaman bisürü belirti vermişti.yerleşirken 2.gün çok ağrımıştı.şimdi ne ağrı ne sızı.boş boş.

İnşaAllah canım teşekkür ederim

Embriyom tuttuğu zaman bisürü belirti vermişti.yerleşirken 2.gün çok ağrımıştı.şimdi ne ağrı ne sızı.boş boş.
Bende aynı durumdayım ilkindeçok fazla ağrım olmuştu tutmuştu bunda hiç transfer olmamış gibiyim sadece gazım ve kasık ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…