Ben yaptkm ama normal kaset test yaptım çok hafif belli belirsizTest yapan olursa görselini paylaşabilir mi?erken gebelik testi mi daha net gosteriyo?
Erken gebelik testi daha hassas olduğu için daha erken tespit edebiliyor canımTest yapan olursa görselini paylaşabilir mi?erken gebelik testi mi daha net gosteriyo?
Yok canım kist için bi tedavi olmadı. Evet kaderimiz aynıYaa kaderimiz aynı desene canım. Ne durumda kistin tek yönlü mi çift mi . Bide baskilama tedavisi gördün mü menepoz süreci yani
Aaa evet canım söyleyince şimdi geldi aklıma bugün sıktım birazIğne yaparken etini çok sıkma canım iğne girdikten sonra sıkma gevşek bırak .iğneyi yavaş yavaş ver .kimisi bi anda veriyor ilacı kaskatı oluyo. Islem bitince Bol kolonyali pamuk ile sil getekirse biraz buz tut
Hadi gözün aydınBen yaptkm ama normal kaset test yaptım çok hafif belli belirsiz
Inşallah tutar canım moralini bozma Iyi düşün iyi olsun. Ben belirti bulamıyorum kendimde sonuç ne olacak merak içersindeyim beklemek çok stresliSizde varmı belirti kızlar
Ben test yaptım sabah sabah dayanamadım ve yine negatif. Erken sanırım ama moralim bozuldu tabi. 6.gün bu günInşallah tutar canım moralini bozma Iyi düşün iyi olsun. Ben belirti bulamıyorum kendimde sonuç ne olacak merak içersindeyim beklemek çok stresli
Bende de yok üç gün biraz belim de ağrı oldu kasiklarimda batma ve ağrı oldu ama şuan bişey yok gibi bugün 4 gün olacak rabbim bekleyislerimize emeklerinize karşılık hepimize hayırlı evlatlar versin bu sene hepimiz kucağımıza alırız inşaallahSizde varmı belirti kızlar
Kaset test yaptıysan çıkmaması normal canım erken gebelikte belki çıkabilirdiBen test yaptım sabah sabah dayanamadım ve yine negatif. Erken sanırım ama moralim bozuldu tabi. 6.gün bu gün
Erken bence daha canım üçüncü gün embiriyosu geç belli olur hatta bazen idrarda çıkmaz direk kanda çıkar moralini bozma Rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok . Hafta içi kan vereceksin bence kan sonucu bekle en iyisi.Ben test yaptım sabah sabah dayanamadım ve yine negatif. Erken sanırım ama moralim bozuldu tabi. 6.gün bu gün
Bence bekle.moral bozmaya gerek yok.benim tutan embriyoda 8.gün çıkmıştı kaset testteBendede hiç bi belirti yok hafta içi test yapsammi kararsizim bi yanım hafta içi yap diyor bir yanım 16 ocak kan testi gününü bekle diyor
İnşaAllah canım teşekkür ederimErken bence daha canım üçüncü gün embiriyosu geç belli olur hatta bazen idrarda çıkmaz direk kanda çıkar moralini bozma Rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok . Hafta içi kan vereceksin bence kan sonucu bekle en iyisi.
Erken gebelik testi yaptım canım test için erken sanırımKaset test yaptıysan çıkmaması normal canım erken gebelikte belki çıkabilirdi
Bende aynı durumdayım ilkindeçok fazla ağrım olmuştu tutmuştu bunda hiç transfer olmamış gibiyim sadece gazım ve kasık ağrım varEmbriyom tuttuğu zaman bisürü belirti vermişti.yerleşirken 2.gün çok ağrımıştı.şimdi ne ağrı ne sızı.boş boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?