Ben dün kaset test yapmıştım belli belirsiz bişiy çıkmıltı bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir negatif.çatlatma iğnemin etkisi geçmiş en azından onu görmüş oldumErken gebelik testi yaptım canım test için erken sanırım
Sizin 3 ocaktı değil mi o zaman bn de daha durayım. Tutunmadıysa en azından tek gün öğrenirim. Diğer türlü negatif çıkarsa moralim bozuk zor geçiririm diğer günleriBen dün kaset test yapmıştım belli belirsiz bişiy çıkmıltı bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir negatif.çatlatma iğnemin etkisi geçmiş en azından onu görmüş oldum
YInşallah tutar canım moralini bozma Iyi düşün iyi olsun. Ben belirti bulamıyorum kendimde sonuç ne olacak merak içersindeyim beklemek çok stresli
İşte ondan korkuyorum.çok emek var işin içinde insan üzülüyor.benim bgn 4.gün.zaten ilk 2 gün çok belirti veriyor.şuan hissettiğim ilaçların yan etkisi.Bende aynı durumdayım ilkindeçok fazla ağrım olmuştu tutmuştu bunda hiç transfer olmamış gibiyim sadece gazım ve kasık ağrım var
Bekleyelimbakalım ben ilkinde altıncı gün çok silik şekilde görmüştüm erken gebelik testindeSizin 3 ocaktı değil mi o zaman bn de daha durayım. Tutunmadıysa en azından tek gün öğrenirim. Diğer türlü negatif çıkarsa moralim bozuk zor geçiririm diğer günleri
Benimde 4. Günüm birazcık daha sabredelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahY
İşte ondan korkuyorum.çok emek var işin içinde insan üzülüyor.benim bgn 4.gün.zaten ilk 2 gün çok belirti veriyor.şuan hissettiğim ilaçların yan etkisi.
Mmm daha var 6. Güne acele etmeyelim o zamanBekleyelimbakalım ben ilkinde altıncı gün çok silik şekilde görmüştüm erken gebelik testinde
İnşaAllah pozitifi de görürsün canım kaçıncı günün?Ben dün kaset test yapmıştım belli belirsiz bişiy çıkmıltı bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir negatif.çatlatma iğnemin etkisi geçmiş en azından onu görmüş oldum
Dördüncü günüm canım çıkmaması notmal galiba bide normal kaset test yaptımİnşaAllah pozitifi de görürsün canım kaçıncı günün?
E yani :) çok çok erken değil mi sakın moralini bozma güzel düşün. Olacak inşaAllahDördüncü günüm canım çıkmaması notmal galiba bide normal kaset test yaptım
Kızlar testte negatif olup kanda pozitifi goren cok insan var o yuzden moralinizi yuksek tutun insallah Allah diyecek ve olacak Rabbim hepimizi mujdeli haberle sevindirsin insallahE yani :) çok çok erken değil mi sakın moralini bozma güzel düşün. Olacak inşaAllah
Âmin İnşaAllah canımKızlar testte negatif olup kanda pozitifi goren cok insan var o yuzden moralinizi yuksek tutun insallah Allah diyecek ve olacak Rabbim hepimizi mujdeli haberle sevindirsin insallah❤
Benim 6. tedavim ve 4. Tüp bebek denemem 3 ocak dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi üçüncü güne kadar belirtiler var gibiydi ama şu an hiç bir belirtim yok! Doğrusu yine negatif görmekten çok çok korkuyorum İnşaAllah hepimiz pozitifi görür ve bebişimizi/bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yok moralimi bozmadım çıkmayacağını biliyodum bile bile yaptım test yapmak hoşuma gidiyoE yani :) çok çok erken değil mi sakın moralini bozma güzel düşün. Olacak inşaAllah
İnşallah canımYok canım kist için bi tedavi olmadı. Evet kaderimiz aynısonumuz da bebişle olsun inşallahh
Hiçbi belirtin yokmu mesela kasık ağrısı filan oluyo bemde ama ilaçlardandjr diye düşünüyorumBelirti yoksa pozitifi görme şansın yüzde 2 fln.bıktım ya artık
Öyle düşünmeyin ya hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünüz. Hepimizle birlikle. Bide belirtisiz de görenler çokBelirti yoksa pozitifi görme şansın yüzde 2 fln.bıktım ya artık
Yok maalesef.Allahtan umut kesilmez yinede.Hiçbi belirtin yokmu mesela kasık ağrısı filan oluyo bemde ama ilaçlardandjr diye düşünüyorum
İnşallah hayırlısı olur.Öyle düşünmeyin ya hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünüz. Hepimizle birlikle. Bide belirtisiz de görenler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?