2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Erken gebelik testi yaptım canım test için erken sanırım
Ben dün kaset test yapmıştım belli belirsiz bişiy çıkmıltı bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir negatif.çatlatma iğnemin etkisi geçmiş en azından onu görmüş oldum

Ben dün kaset test yapmıştım belli belirsiz bişiy çıkmıltı bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir negatif.çatlatma iğnemin etkisi geçmiş en azından onu görmüş oldum
Sizin 3 ocaktı değil mi o zaman bn de daha durayım. Tutunmadıysa en azından tek gün öğrenirim. Diğer türlü negatif çıkarsa moralim bozuk zor geçiririm diğer günleri

Inşallah tutar canım moralini bozma Iyi düşün iyi olsun. Ben belirti bulamıyorum kendimde sonuç ne olacak merak içersindeyim beklemek çok stresli
Y
Bende aynı durumdayım ilkindeçok fazla ağrım olmuştu tutmuştu bunda hiç transfer olmamış gibiyim sadece gazım ve kasık ağrım var
İşte ondan korkuyorum.çok emek var işin içinde insan üzülüyor.benim bgn 4.gün.zaten ilk 2 gün çok belirti veriyor.şuan hissettiğim ilaçların yan etkisi.

Sizin 3 ocaktı değil mi o zaman bn de daha durayım. Tutunmadıysa en azından tek gün öğrenirim. Diğer türlü negatif çıkarsa moralim bozuk zor geçiririm diğer günleri
Bekleyelimbakalım ben ilkinde altıncı gün çok silik şekilde görmüştüm erken gebelik testinde

Y

İşte ondan korkuyorum.çok emek var işin içinde insan üzülüyor.benim bgn 4.gün.zaten ilk 2 gün çok belirti veriyor.şuan hissettiğim ilaçların yan etkisi.
Benimde 4. Günüm birazcık daha sabredelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

Benim 6. tedavim ve 4. Tüp bebek denemem 3 ocak dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi üçüncü güne kadar belirtiler var gibiydi ama şu an hiç bir belirtim yok! Doğrusu yine negatif görmekten çok çok korkuyorum İnşaAllah hepimiz pozitifi görür ve bebişimizi/bebişlerimizi kucağımıza alırız

Hçbir belirtisi olmadan pozitif sonuç alan çok kişi var tedbir alıp takdiri Allaha bırakıcaz onun hazinesi boldur bizide sevindirir inşallah

Belirti yoksa pozitifi görme şansın yüzde 2 fln.bıktım ya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…