- 14 Mayıs 2021
- 5.833
- 12.558
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.641
olsun belkı bu aya özel böyledir kuzucum.hadı ınsallah haftaya kocaman olur yumoş :) ınternetten de bakta dogal gıda olarak yumurta buyutmeye ne ıyı gelıyorsa oyle beslenmeye calıs kuzum bu hafta.içtiğin ilaçlar bosa gıtmesın bu ay inşallah büyür yumoşunValla canım benimki sıkıntılı amh çok düşük şuan döngümün 18. Günü ve yumurta 11 mm daha. Telrardan chclo progne hormon hapı verdi 6 gün iç pazartesi gel dedi bu ilacıda galiba adet süremi ızatması için verdi çünkü 21 ocak adet günüm normalde beklemedeyim istedigi büyüklüge gelirse çatlatma ignesi verecek büyük ihtimal
İnşallah tekrarlamaz canım ama yaptıra bilirsen baktır kanına burda eşle birlikte bakıyorlar benim tekrarladı için doktor kimyasaldan ziyade normal gebelik diyor ama tam beşinci haftada düşüyor kalp oluşurken ondan kan pırtılaşmasından şüpeleniyor rabbim şifayı buldursunKorkum tekrar kimyasal olmadı doktor iki ay tedaviye ara dedş
Alla alla hala büyümemiş mi yaniValla canım benimki sıkıntılı amh çok düşük şuan döngümün 18. Günü ve yumurta 11 mm daha. Telrardan chclo progne hormon hapı verdi 6 gün iç pazartesi gel dedi bu ilacıda galiba adet süremi ızatması için verdi çünkü 21 ocak adet günüm normalde beklemedeyim istedigi büyüklüge gelirse çatlatma ignesi verecek büyük ihtimal
Cuma test partisi var sende yap o günYok yapmadım son 2 güne kadar dayanayım yada adet günü olmazsam yaparım diye bekliyorum
hadi bakalım güzel haberler alalım bizde peşinizden gelelim artıkCuma test partisi var sende yap o gün
Olmaz mı daha az önce şimdi test yapsam çok mu erken olur acaba diye düşündüm. İlk idrarla değil diye vazgeçtim. Sanki ilk idrarla yapsam doğru sonuç alıcamKızlar sizdede yok düşünmicem artik akışına birakicam diyip sürekli aklınızda gebelik oluyor mubirsuru gebelik testi alıp almamak arasında gidip geliyormusunuz
Aslinda korkmuyorum canım yanmıyor biliyorum ama vajinusmus geçmişim var stres yapıyorum böyle panik atak geçiriyorum sanki yavaş yavaş ysnicem gibi ama bakmadi bana alttan karnımdan bakti uyuşmazlık iğnesini yaptirmadigim için kızdı insallah zarar vermez dedi simdi igne yapacaklarBende geldim bekliyorum allah rast getirsin canım alttan daha saglıklı canım korkma korkacak bişe yok
O gün hala erken oluyor benim için ama dayanamıyorumhadi bakalım güzel haberler alalım bizde peşinizden gelelim artık
Hahaaa bir ben değilmişim yaniOlmaz mı daha az önce şimdi test yapsam çok mu erken olur acaba diye düşündüm. İlk idrarla değil diye vazgeçtim. Sanki ilk idrarla yapsam doğru sonuç alıcamdaha 7.gündeyim
Ben ya eşime söz verdim almicam dedim reklamlar çıktı karşıma eşime diyorumki bak ben istemiyorum onlar karşıma çıkıyor esim sen bakiyosunda ondan cikiyor bakma cikmaz dedi ama canım cekiyo diyorumKızlar sizdede yok düşünmicem artik akışına birakicam diyip sürekli aklınızda gebelik oluyor mubirsuru gebelik testi alıp almamak arasında gidip geliyormusunuz
Gelişmiyor işte canım klomen içtigim halde 11 mm küçük dedim hayır dedi senin durumuna göre gayet iyi dedi rezerv düşüklügünden dolayı yani bakalım canım hayırslısı hakkımızdaAlla alla hala büyümemiş mi yani
Kız iyiki gitmişsin o zaman bak doktora , demekki yumurtaların yeterli olgunluğa ulaşamadığı için gebelik olmuyormuş belkide
O ilacın beyaz hapları östrojen ya belki de destekler büyümesini , inşallah öyle olur hadi
Tüp bebek aşamasında bir yerde de sadece beyazları kullandırıyorlardı okumuştum
Şifa olsun canım inşallah
Bende katılıyorum partiye o zamanCuma test partisi var sende yap o gün
Özele gidiyorum canım devket ugraşmaz ki tüp bebek der direkcanım özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi
yap bişey olmaz bende dayanamıyorum ne yapabiliriz ki ama negatif cıksada umudunu kırma sonucta kırmızıları görünceye kadar umut vardır gerci kırmızıyı görüncede sanki umut var hayatta hersey oluyorO gün hala erken oluyor benim için ama dayanamıyorum
Doğru valla canımız test çekiyor bizimBen ya eşime söz verdim almicam dedim reklamlar çıktı karşıma eşime diyorumki bak ben istemiyorum onlar karşıma çıkıyor esim sen bakiyosunda ondan cikiyor bakma cikmaz dedi ama canım cekiyo diyorum
haklısın ama benim bulundugum yer küçük ilçe ilde de sadece 1 tane özel hastane var ordada kadın doğum da çok iyi degil o yuzden devlette takip edemiyoruz yumurtlamayıÖzele gidiyorum canım devket ugraşmaz ki tüp bebek der direk
Valla kusura bakmasın da rezerv ayrı şey büyüklük küçüklük ya da tembellik falan ayrı şeyler hiç bir şey bilmiyormuşuz okumuyormuşuz araştırmıyomuşuz gibi davrandıklarında sinir oluyorum. Madem öyleymiş sabebi o xaman herkes gibi günde iki tane kullandırtsaymışGelişmiyor işte canım klomen içtigim halde 11 mm küçük dedim hayır dedi senin durumuna göre gayet iyi dedi rezerv düşüklügünden dolayı yani bakalım canım hayırslısı hakkımızda
Sordum hayatım yok dedıBizimkinde veriliyor. Ebeye sormuştum. Ara sağlık ocagını sor bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?