2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14 9 çıktı ve şekerim de var zaten doktor kan ve idrar istedi sonuçlara göre hastaneye yatirabilirmiş 🥺 erken doğum olur mu 32+1 deyim 1800 bebe de
Tahmini doğum tarihi aynı seninle benim bugün 33+0 senin bir hafta geri mi dedi doktor. Geçmiş olsun canım kilosu 32 ile uyumlu maşallah. Sakin kalmaya çalış tansiyon anlık oynayabiliyor benim hep düşük mesela ama geçen nst de 14-9 çıktı doktor takip et dedi takipteyim hep düşük bir sonraki nst de 12-8 normal çıktı. Ben o gün merdivenden inip çıkmıştım büyük ihtimal yoruldum ondan yüksek çıktı sonrakine asansöre bindim bilerek

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14 9 çıktı ve şekerim de var zaten doktor kan ve idrar istedi sonuçlara göre hastaneye yatirabilirmiş 🥺 erken doğum olur mu 32+1 deyim 1800 bebe de
Kuzum protein kaçağından şüphelenmiştir tansiyon yüksek olunca umarım bir şey çıkmaz 🙏 çıkarsa da bebişinin kg’su gayet iyi sağlıkla kavuşursunuz inşallah üzülme stres yapma stres daha çok tansiyonu tetikliyor 🙏

Tahmini doğum tarihi aynı seninle benim bugün 33+0 senin bir hafta geri mi dedi doktor. Geçmiş olsun canım kilosu 32 ile uyumlu maşallah. Sakin kalmaya çalış tansiyon anlık oynayabiliyor benim hep düşük mesela ama geçen nst de 14-9 çıktı doktor takip et dedi takipteyim hep düşük bir sonraki nst de 12-8 normal çıktı. Ben o gün merdivenden inip çıkmıştım büyük ihtimal yoruldum ondan yüksek çıktı sonrakine asansöre bindim bilerek
Benim 33+2 bugün hala nts’ye bağlanmadım 🤷🏻‍♀️

Bir gün bizimle aynı oda da uyumak istemeyecek, bir gün kendi yemek isteyecek,bir gün kendi yıkanacak ve giyinecek bende tadını çıkarmak istiyorum ihtiyacı olan her an yanındayım zaten o kendini hazır hissettiğinde kendisi istemeyecek
Aynen öyle oluyor canım. Oğlum 1.5 yaşındayken boşandım eşimden benimle yattı hep 9 yaşına kadar mayıs ayında evlendim hemen ayırmak istemedim ama kendi dedi anne odamda yatıcam diye bazen biz yanına gidip yatıyoruz babasını da kaybetti ya yanlız hissetmesin diye ama istemiyor gerek yok diyor iyi yatmışım yanında öpmüşüm koklamışım ne ara büyüdü bilmem. 2 senedir kendi banyo yapıyor zaten kendi yemeğini kendi yiyor 4-5 yaşlarından beri. Bize bağlı olmaktan uzaklaşıyorlar 😔 büyüyorlar yani çarçabuk

Yok benimki geç döllenme olduğu için 32 inşallah sıkıntı çıkmaz dün biraz abur cubur yedim ondan mı çıktı diye düşünüyorum

Kuzum protein kaçağından şüphelenmiştir tansiyon yüksek olunca umarım bir şey çıkmaz 🙏 çıkarsa da bebişinin kg’su gayet iyi sağlıkla kavuşursunuz inşallah üzülme stres yapma stres daha çok tansiyonu tetikliyor 🙏
İnşallah bir sıkıntı olmaz ya stres yapmamak elde değil maalesef

Bende ilk 6 ayda ayırırım diyordum hamileliğin başında sonra bi analık yüklendi neden ayırayım ki diyorum özlerim hem 🥹 iki yaşına kadar dursun yavrucak zamanla oturur düzen illaki bi de kucağımdan hiç indirmem bende ya dediğin gibi büyüyünce kucağa alamayacağız zaten 🥲
Canım 6 aylık bebeği ayırma. Amerikan pediatri derneği ilk 1 yıl anne babanın odasında ama kendi yatağında yatmasını öneriyor zaten. Bu arada uyku eğitimi de (en azından benim burda duyduğum yöntem) oda ayırmaktan bahsetmiyor. Ben kesinlikle aynı yatakta uyumayı düşünmüyorum ama anne yanı beşiğini şimdiden koyduk yanıbaşıma. Bi de Türkiye’de pek yapılmayan (hele hele şubat gibi soğukta hiç yapılmayan) ten teması konusu var ki, doğduğu gibi hem anneyle hem babayla ten tene teması sağlanıyor bebeğin. Ve hergün devamı öneriliyor.

Insallah test sonucunda bir olumsuzluk görmez doktor.
Ama bu süreçte sen de sakin kalmaya çalış biliyorsun tansiyon stresle de çıkabiliyor kalbini ferah tutmaya çakış

Bir balık 🐟 nasıl peki huyları, yapısı, duygusal ki
Yani anne babadan öğrendikleri de illa ki etkiliyordur ama çok kibar, sevgi dolu, duygusal bi çocuk.
Tabi ki bir balık olarak suyla oynamaktan aşırı zevk alıyor. Deniz, havuz, banyo hiç farketmez. Mesela daha bugün bitmek üzere olan bi şampuan şişesini verdim, banyoda oynadı onunla bi güzel. 🥰
Bi de bazen çok ciddi oluyor bi işle uğraşırken full konstrasyon , aşırı düzenli ve bu kendi içinden geliyor. Seviyorum ben bu özelliklerini. Bi de inat var ama 2 yaş sendromu kaynaklı mı, ya da babasıgillerin geninden mi bilmiyorum 😂

Insallah test sonucunda bir olumsuzluk görmez doktor.
Ama bu süreçte sen de sakin kalmaya çalış biliyorsun tansiyon stresle de çıkabiliyor kalbini ferah tutmaya çakış
İnşallah 🤲 stres yapmıyorum aslında tansiyon yüksek çıkınca hastaneye yatış olabilir deyince başladı benim stres 😂 gurbette olmak çok zor yanımda kalacak eşimden başka kimse yok o da askeri personel izin alabilir mi bellisiz bir de net bir şey de yok aşırı stres yaptım şuan inşallah yükselmez tansiyon

İnşallah bir sıkıntı olmaz ya stres yapmamak elde değil maalesef
Çok haklısın. Ama doğmak isterse de yapacak bi şey yok. Küvozde bile kalmaz muhtemelen. Sadece kg düşük olur ama kısa zmnda toplar canım merak etme. Ama inş beklesin tabi normal vaktine kadar. Sen konuş onunla annesi, beklesin azcık tombikleşsin

İnşallah 🤲 stres yapmıyorum aslında tansiyon yüksek çıkınca hastaneye yatış olabilir deyince başladı benim stres 😂 gurbette olmak çok zor yanımda kalacak eşimden başka kimse yok o da askeri personel izin alabilir mi bellisiz bir de net bir şey de yok aşırı stres yaptım şuan inşallah yükselmez tansiyon
Insallah protein kaçağı yoktur yatışa vs de gerek kalmadan vaktinde gelir bebeğin.
Gurbet konusu öyle, bak sen hiç değilse türkiyede, dilini bilen insanlarlasın. Ben hastaneye gidince bunu nasıl söyleyeyim bunu nasıl sorayım diye ön hazırlık yapıyorum 😂 allahtan ebeler de doktor da İngilizceye gayet hakim . Ama şimdi de doğumda aklıma İngilizce gelir mi diye korkuyorum 🙂 rahatlamaya çalış, Allah dağına göre kar verirmiş inşallah sana da süreci kolay kılar 💕

Insallah protein kaçağı yoktur yatışa vs de gerek kalmadan vaktinde gelir bebeğin.
Gurbet konusu öyle, bak sen hiç değilse türkiyede, dilini bilen insanlarlasın. Ben hastaneye gidince bunu nasıl söyleyeyim bunu nasıl sorayım diye ön hazırlık yapıyorum 😂 allahtan ebeler de doktor da İngilizceye gayet hakim . Ama şimdi de doğumda aklıma İngilizce gelir mi diye korkuyorum 🙂 rahatlamaya çalış, Allah dağına göre kar verirmiş inşallah sana da süreci kolay kılar 💕
Ya Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲

Back
X