Ya kıyamam sana. Yüksekte tut azcık. Bol su iç. Seni bu hale sokanlara soksunlar inşllah ne diyeyim ya çocuğumun yanında kötü kötü konuşuyomAyaklarım bugün bu hale geldi
Eki Görüntüle 3193862

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kıyamam sana. Yüksekte tut azcık. Bol su iç. Seni bu hale sokanlara soksunlar inşllah ne diyeyim ya çocuğumun yanında kötü kötü konuşuyomAyaklarım bugün bu hale geldi
Eki Görüntüle 3193862
Yok anam onlar ne yapıp ne edip alttan çıkarıyorlar olan bize oluyorSezeryan olmuştur belki
Allah yardımcınız olsun canım, bir an önce toparlasın inşallahKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım. Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Dünle ilgili herşey yolundadır umarımTükürdüğüm Merkür retrosu bugün bitiyomuş dün biteydi ben bu kadar üzülmezdim belkim
Evet ilk zamanlar çok döküldü sonradan durduDurdumu sonradan saç dökülmeniz
Yok cnm tek katSenin ev de mi 2 katlı?
Gözünüz aydın inşallah bebeğinde sağlıcakla kucağına gelcektirKizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım. Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Çok şişmiş fazla ayakta kaldın tabiAyaklarım bugün bu hale geldi
Eki Görüntüle 3193862
Bende çantaları kapadım bende hazırım umarım gelmez 2 hafta daha sabreder ama hiç umudum yokMeryem ana otum da geldi artik doguma hazirim insaAllah kizlar![]()
Durur insaAllah canimBende çantaları kapadım bende hazırım umarım gelmez 2 hafta daha sabreder ama hiç umudum yok![]()
Genitalimde çıban çıktı eşşek kadar ne yapacağımDurur insaAllah canim![]()
Bana yazın aynı fiyatı abla verdi. Şirket deil 2+1 ev dolap yatak koltuk var1 tane bile süs eşyası yok komsumun eviydi idareten eşya koymustukAbla 500 tl. Dedim 800 felansa şirketten alırım 2 kişi geliyor daha iyi olur felan. 1600 tölö dedi ya![]()
Ben en son 3 yıl once 400 verdiydim 2 kişiydi otekine de verdiydim.Kız nerde yaşıyonuz siz 1600neebana 400e geldi evim 160m2 küçük yer olunca böyle oluyo heralde
265 metre kare 6+1 evim 450 tl 15 günde 1 geliyor abla siz nerden aldınız bu fiyatları Allah aşkınaAbla 500 tl. Dedim 800 felansa şirketten alırım 2 kişi geliyor daha iyi olur felan. 1600 tölö dedi ya![]()
Vallah ankarada yaşıyorum, ablalar 500e şirket 1600 tölöye geliyor.265 metre kare 6+1 evim 450 tl 15 günde 1 geliyor abla siz nerden aldınız bu fiyatları Allah aşkına
Gecer insaAllahGenitalimde çıban çıktı eşşek kadar ne yapacağım![]()
Çok yüksek tansiyon neden sağlık ocağı hastaneye yönlendirmedi ki?Merhaba arkadaşlar bugün sabah sağlık ocağına gittim tansiyon olcturdum 16.9 çıktı kazağım biraz sıkıyordu diğer kolumdan tekrar ölçüm yaptık kazağı bollaştirip 14.5 çıktı yarın doktor kontrolüm var bugün doktora gitmedim tekrar da olcturemedim bir şey olmaz inşallah ya şuan vicdan yaptım eşim de yok evde![]()
Vallahi fena fiyatlarmış bana senelerdir aynı abla geliyor 350 tl idi yeni yıl sonrası 450 yaptı ondan bu fiyat o zamanVallah ankarada yaşıyorum, ablalar 500e şirket 1600 tölöye geliyor.
3 gözü var yarın patlatıcam onuGecer insaAllah![]()
Uçuk tabi. Uçuk çıkarıyordum az daha. Kim kazanıyor abi bu paraları da versin. Saçma sapan işler.Vallahi fena fiyatlarmış bana senelerdir aynı abla geliyor 350 tl idi yeni yıl sonrası 450 yaptı ondan bu fiyat o zaman
1600 tl çok uçuk bir rakam![]()