Anama gitmistim kizlar ya sonra da dinlenmece iste bebem gelene kadar keyif yapmaya karar verdim işine karismiycam annem de yarin hamama gidiyomus yarin dogurma dedi sabah haberleselim ona gore gidem dedi tamam dedim
Anama gitmistim kizlar ya sonra da dinlenmece iste bebem gelene kadar keyif yapmaya karar verdim işine karismiycam annem de yarin hamama gidiyomus yarin dogurma dedi sabah haberleselim ona gore gidem dedi tamam dedim
Doğum yapan tüm anneler geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib eylesin...
Bu hafta doğuracak olanlarada Rabbim kolaylıklar versin...
Cümlesi hayırlı evlatlar olsun
Hoşgelmiş minnoşlar
Benimde kanama 1 gün oldu sonrasında 1 gün kahve leke daha sonrasında düzeldik. 1 şubatta kontrole gitcez.
Ağlama kuzum lütfen ben de bi ağlamaklıyım bugun canım çok yanıyor göğsümün altı oğluşuna hem anne hem baba olmuşsun bak ne kadar gurur verici nice mutlu yaşları olsun inşallah sağlıklı, huzurlu , bir ömür .
Anladım kilosuda gayet iyi maşallah belkide kan nişanmıydı acaba sağlıcakla gelsin
Doğum yapan tüm anneler geçmiş olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasib eylesin...
Bu hafta doğuracak olanlarada Rabbim kolaylıklar versin...
Cümlesi hayırlı evlatlar olsun
Hoşgelmiş minnoşlar
Benimde kanama 1 gün oldu sonrasında 1 gün kahve leke daha sonrasında düzeldik. 1 şubatta kontrole gitcez.
Bak benim de sancım vardı nstde geçen hafta belli olmaz hatta dünle bugün bariz sancım vardı da düzensiz diye çok tınlamıyorum. Bakarsın yarın doğururum bakalım kim önce doğuracak
Arkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldıkRabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.