Amin amin aminnGece 1de yattım şimdi de kalkmışım sanki yüzyıllardır uyuyorum öyle bi uykumu almışım yani. Ezan okunuyor kızlar, allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah. Hepimiz süper doğumlar yapalım. Hemen sütümüz gelsin, hemen başlayalım emzirmeye. Sütümüz yağlı olsun böyle bebelerimizi beslesin büyütsün korusun. Hepimizin yüzü bebelerimizden gülsün. Hepsi harika bireyler olsun. Herkes imrenerek baksın. Vicdanlı, merhametli evlat olsunlar. Hepsinin başarılarla dolu hayatı olsun. Hep mutlu olsunlar.
Kuvözde olan bebe vardı dün annesi yazmıştı dilerim hemencecik çıksın annesi ile buluşsun ve daha hiş ayrılmasınamin allahım. Kimseyi evlatları ile sınama, bebesi olmayanlara sırayla ver. İsteyen dileyen herkese bu hissi tattır.
Oy yerim onu doğumdan sonra yorulmuştur kuzucukUyuyamıyom bende o yüzden başlarında nöbet tutuyom bi de dünden uykusuzum zaten ama gözümü kırpmak istemiyom kızı takip etcem diye
Yani bi zahmet sarsın da baksana 8 gün diyoriyi geceler kızlar buralardayım takipteyim acayip gerilimli ve aaasaabiyetli zamanlar geçiriyorum herkese çemkiriyorum sanırım göt korkusu sardı beni
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canımSaol canım gidiyorum şimdi hayırşısıyla kavuşayım inşaAllah hepimizi
Yani bi zahmet sarsın da baksana 8 gün diyor
Sen takipte ol kuzum onların umrunda değil sonra alıp serumla besleyecekler çocuğu. Şekerli su verirlerdi o gibi durumda canlansın gözünü açsın hemen diyeİyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde
Amin canım inşallahgünaydın bende kavuşmasam mı artık bebeme ya valla çok özeniyorum hep ilk göreceğim anı hayal ediyorum emzireceğim anı off çok bekledim inşallah bende sağ salim kavuşurum bebebeme
Amin inşallah canımGece 1de yattım şimdi de kalkmışım sanki yüzyıllardır uyuyorum öyle bi uykumu almışım yani. Ezan okunuyor kızlar, allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah. Hepimiz süper doğumlar yapalım. Hemen sütümüz gelsin, hemen başlayalım emzirmeye. Sütümüz yağlı olsun böyle bebelerimizi beslesin büyütsün korusun. Hepimizin yüzü bebelerimizden gülsün. Hepsi harika bireyler olsun. Herkes imrenerek baksın. Vicdanlı, merhametli evlat olsunlar. Hepsinin başarılarla dolu hayatı olsun. Hep mutlu olsunlar.
Kuvözde olan bebe vardı dün annesi yazmıştı dilerim hemencecik çıksın annesi ile buluşsun ve daha hiş ayrılmasınamin allahım. Kimseyi evlatları ile sınama, bebesi olmayanlara sırayla ver. İsteyen dileyen herkese bu hissi tattır.
Bu söz çok doğruymuş ha ameliyat acısından duramadığım halde kalktım emzirmeye çalıştım farklı bi güç geliyo hakkatenAmin inşallah canımbak şimdiden sana analık yüklendi kucağına aldığında gör bide kendini panter olacaksın herkese karşı. Az kaldı hayırlısıyla
Canım kan şekeri düşüyordur zorla uyandırıp uyandırıp besleyin yoksa sarılık olurlar. Hatta vardır diye düşüyorum azıcık sarılık ondandır o halsizlik.Ondan mı bilemedimki bi konuşabilseler masumlar
Anasının boğazı duraydı mahkeme mahkeme gezmeyeydi duracaktı o daha da işte kurtlu anası varOy yerim onu doğumdan sonra yorulmuştur kuzucuksanarsın çileyi anası yerine o çekti
Yok canım neden engel olsun kiKızlar bilgisi dahilinde olan vardır inş aramızda, alt dudagımda ucuk çıktı. Bu durum spinal sezeryana engel mi ? Bebeğimi öpemem geçene kadar biliyorum zaten de, inş geçer o zmna kadar dayanırım Ama Yani bugün akşam dikişlerim baya canımı yaktı, o yüzden sorayım istedim açıkçası
Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir canım. Ondan erken doğdu bundan şöyle oldu yok onun gelmesi gereken vakti bu böyle düşüneceksin.Anasının boğazı duraydı mahkeme mahkeme gezmeyeydi duracaktı o daha da işte kurtlu anası var
Merhaba, lütfen çocuğunuza şekerli bir şeyler vermeyin. Karaciğerlerine ciddi zararlar verebilirsiniz Allah korusun. Onun yerine saat başı mama ile beslemek daha doğruİyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde
Bende hiç yatmamıştım kalkmak zor oluyor diye hep yürümüştüm hastanede. Bir yandan da emzirmeye çalışıyordum annelik bambaşkaBu söz çok doğruymuş ha ameliyat acısından duramadığım halde kalktım emzirmeye çalıştım farklı bi güç geliyo hakkaten
Canım mama ya da süt vermeye çalışın şeker ağır gelir çok bebişlere Allah korusun çok küçükler dhaa, zorla uyandır topuklarını ve burunlarını sık, soğuk suyu yüzlerine sür. Memeyi tutamıyorlarsa sağın azıcık, sonra bebek ağzını memeye koyunca memenin üzerinden sütü dökün ağzına gider.İyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde
Formül mama verseniz sütünüz artana kadar hem çocuğun şekeri de düşmemiş olur.. küp şeker yeni doğmuş bebege bilemedim açıkcasıİyi ki internet var yani hipoglisemi olur çocukta deyip deyip gitti bu hemşireler ben beslemeye çalışıyom asla yiyemiyo çocuk şekeri ölçüyolar 48-58-62 deyip gidiyorlar internetten bi baktım meğer alt sınır 70olmalıymış ne doktora falan soran var geliyolar ölçüp saat başı mama verin deyip gittiler dünden beri sadece doktoru arayıp söylesenize internetten bakmasam farkında değilim olayın annem eskiden bebelere tülbente lokum sarılıp emdirlirmiş dedi de aklıma geldi çocuğa biraz küp şekeri eritip ağzına sürdük canlansın diye yazıklar olsun bunların yapacağı işe ya çocuk bayılıp gidecek gözümün önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?