Sabaha karşı baya sancım vardı bence. Adet olduğum zaman ağrı vururdu o ağrıyla tuvalete giderdim basardı beni sürekli. Sabah da aynı öyleydim. Sürekli tuvalete gittim büyük abdest meselesi adjkfjsj. Sonra karnım toplandı baya o sancıyla. Size yazdıktan sonra uyumaya çalıştım uyudum , az önce kahvaltı yaptık. Açlıktan ölüyordum.
Doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizim de bugün kontrolümüz vardı 2cm açıklık var bol bol yürüyüşe devam ilişkiye girebiliyosanız bence en faydalı şey olur dedi dr bilginiz olsun çok rahat doğrursun dedi çatı muayenesinde bakalım heyecanlıyım haftaya tekrar çağırdı o zamana kadar kendi gelmezse tabi
Günaydın kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun
Günaydın kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah öpüyorum sizi allaha emanet olun