2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Her türlü burdan uygun zaten ya. Birkaç markanın fiyatı aynı sadece tr ile. Ama indirim fln yapılmıyor hiç. Giyim markalarından. Saolasın bi bakayım su kargoya

Bebeğin zeki olması için de Ala suresi okunuyormuş bu da benden olsun
Bu süreçte en çok üzüldüğüm şey maneviyata zaman ayıramamak, maalesef çok yoğun çalışıyorum. İnşallah bir an önce uzaklaşabilirsem bu konuya odaklanacağım ben de.
Zamanı olup da böyle güzel
değerlendirebilenlere ne mutlu

Amin canm bende senin gibi tam tersi 2 kızım var 1de oglum olsun istiyorum hayırlısı tabi insanız yanı hangisi yoksa öbürünü istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gücüne gitmesin

Doğuma kadar bir tane bile yapsak kâr bulantınız geçince devam edersiniz inşallah
Bende öğrenir öğrenmez hatme basladm ama 4.cüze anca geldm ahh kendimizi iyi hissetsek ne güzl ama ben kılabildiğim namaz sonrası tespihler çekiyorum ve bu gruptaki tüm arkadaslarımı niyetimle alarak kimin gönlünde ne niyeti varsa die Rabbim hepimizinkibi kabul etsin inş

Valla ne güzl olur benim Bi tevhit grubm var whasap grubu kurup yapabiliriz istiyenlerle ne güzel olur çünkü kimin kime duası kabl olur belli olmaz cnm

Kızlar günaydııııın
Günümüz güzel geçsin inşallah
Biz hafta sonu bebek arabamızı aldık prego Quatturo vip diye bir model seçtik çok içime sindi. Biz e bebekten gayet piyasanın altına aldık indirim vardı 5400e trendyolda bile 7küsürdü. İşin kötüsü dün fark ettim ki neredeyse tüm arabalara 2bin liraya yakın zam gelmiş… Ben artık herşeyi yavaş yavaş almayı düşünüyorum çünkü her gün fiyatları değişiyor nasıl olucak böyle bilmiyorum

Prego Quantummuş karıştırdım
Çok çeşit bakınca.

Güle güle mutlulukla binsin bebeğiniz. Ben de Türkiye’de reflü yatağı bakacağım sanırım. Araba burda daha ucuz ama yatağı Türkiye’den almak mantıklı geldi

hayırlı olsun ne güzel içine de sinmiş
en zorunu başarmışsın
ben daha hiç o olaylara girmedim gözüm korkuyor

Bakayım buna ben de. Biz de bakıyoruz ama bakalım ne olur
Biraz ağır ama alt sepeti kocaman ve 4yasına kadar kullanılabilir diye bunu tercih ettik kardeş düşündüğümüz için sağlam olsun dedik. Manevraları çok güzel,sürüşü de kolay.Sizde araştırın bakalım çok karmaşık işler

hayırlı olsun ne güzel içine de sinmiş
en zorunu başarmışsın
ben daha hiç o olaylara girmedim gözüm korkuyor
Teşekkür ederiz
Biraz zor oldu ama çok seçenek var hepsi farklı,karmaşık bide fiyat artışı bizi hemen almaya itti iyi ki de almışız yoksa çok üzülürdük. ilk bebek olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor bide alınacak şeyler fazla olunca İnşallah sizde içinize sinen en güzel şeyleri alırsınız yavrunuza

Daha şimdiden ikinci çocuk motivasyonu var vay yiğidim

bu arada inceledim gerçekten çok beğendim
benim tek düşündüğüm tek başımayken açıp kapamada taşımada zorlanır mıyım
biraz ağır demişsin kapladığı yer nasıl?
hem böyle güzel olsun hem de hafif tek başıma zorlanmayayım istiyorum

Kız yazık heves etmiş adam işte 3 ay doldu nasılsa , düşük riski bitti şükürler olsun. Sen cinsiyetten sonrayı mı bekliyorsun ?
Ilk bebegimi 13 haftalik kaybettim canim. Kendime göre hala kritik donemdeyim. O yuzden ruyamda da diyorum. Bir kez daha mi gitsek doktora diye. Aslında kendimi çok kaptırmamak icin kimseye söylemiyorum.
Bir kac haftaya söyleriz insallah

Amin canm bende senin gibi tam tersi 2 kızım var 1de oglum olsun istiyorum hayırlısı tabi insanız yanı hangisi yoksa öbürünü istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gücüne gitmesin
Doktor erkege benzetti nasibimde yokmuş babalık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…