- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
İnşallah bana öyle der ya hem emin değildi çıkıntı gördüm dedi hemde emin gibiydi üzülme falan dedi bilmiyorum bakalım bidakine net belli olurBelki değisir bu zamandakiler tam net olmuyor cnm benm 2. Kızıma önce erkek dedi 13 haftada sonra kız dedi dün Bi arkadasm dio ogluna kız demş hep kız eşyaları almışlar erkek olmş bu zamandaki cinsiyet tahmini çokta net oluyo 16 17 haftalarda biraz daha netleşir bence ben gittim doktor hiç bişe diyemem şimdi dedi çok küçk çünkü dedi
Amin canm hepsi bizim çocuğumuz tabi ama gönül işte o duyguyuda tatmak istiyo Rabbim büyük gitmez inş gücüne kalbimizde kötü niyetle istemiyoruzBenimde 2 kızım var kuzularım 1 de oğlum olsun isterim gönlümden sonra da Allah'ın gücüne gitmesin diyorum hayırlısı diyorum eşim kız istiyor mesela Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yoyko park yataklar var internette gördüm yan kısmı inebiliyor yatağın yanına koyuyorsun. Alt değiştirme aparatı var kademeli yatak zaten zamanla alta çekebilirsin kullanışlı geldiBen anne yanı beşiklerden düşünüyorum. Doğal ebeveynlik isminde bir kitap okuyorum ve bebek için en iyisinin anneye yakin uyuması olduğunu düşünüyorum. Elbette farkli görüşler var herkes içine sineni yapar
Araba olarakta kesinlikle hafif bir sey alabilirim ben oldukça zayıf biriyim, süpürgemi bile en hafifinden secmistimcybex gb pockit var aklımda. Ve araba bagajı için o kadar ideal ki minicik olana kadar küçülüyor ☺
Ne özürü cabim hic önemli degil.bide kayinvaldemin duymasi demek tum urfanin duymasi demek gibi birazda yoksa bende bilsin istiyorumPardon canım özür dilerim. Herkes kendi yaşadığını bilir tabiki. Haklısın. Ama inş bu sefer öle olmaz hayırlısıyla. Rabbim güldürsün yüzünüzü karı koca
Ay cok hos görünüyor. Hicbir tecrübem yok ama bebek donerse düşer bencehazır konular açılmışken ben de bunu göstermek istiyorum. tecrübeli anneler kullanışlı ve sağlıklı olur mu sizce? ben tamamen görüntüsüne vuruldumEki Görüntüle 3107896
bebek içinde bu şekilde duruyor ama evet yine de güvenli değil gibi sankiAy cok hos görünüyor. Hicbir tecrübem yok ama bebek donerse düşer bence
hepsi çok mantıklıYa ben minimum eşya almayı planlıyorum, yatak için park yatak alıcam mesela. Yanıbaşıma koyarım. Yataş juno ben de beğeniyorum ama çok az kullanılıyor ve fiyatı 800-900 civarı gerek var mı? Bilemiyorum. Z zerefsann ben o gösterdiğin yerine babybjörn alıcam o daha kullanışlı gibi. Benek arabasını da travel almıcam. Hatta şuan almayabilirim bile zaten kış çocuğu. Yaza kadar evdeyiz
Anne yanı beşikle park yatağın farkı ne? Park yatağı da sizin yatağın yanına koymuyor musunuz? Bi de mesela anne yanı beşikte içindeki şilte beşikle birlikte mi geliyor yoksa o ölçü standart siz mi alıyorsunuz? İlk bebek olunca insan böyle kalıyor benim gibiBen anne yanı beşiklerden düşünüyorum. Doğal ebeveynlik isminde bir kitap okuyorum ve bebek için en iyisinin anneye yakin uyuması olduğunu düşünüyorum. Elbette farkli görüşler var herkes içine sineni yapar
Araba olarakta kesinlikle hafif bir sey alabilirim ben oldukça zayıf biriyim, süpürgemi bile en hafifinden secmistimcybex gb pockit var aklımda. Ve araba bagajı için o kadar ideal ki minicik olana kadar küçülüyor ☺
Yatınca ortası çökuyormus. Ben dümdüz duruyorsa bebek yuvarlanır demistim. Bu konudaki cahilliğim beni korkutuyor gercektenbebek içinde bu şekilde duruyor ama evet yine de güvenli değil gibi sanki
Eki Görüntüle 3107901
hepsi çok mantıklıcidden yaza kadar nereye gidicez ki sanki. evet babyjörn çok güzelmiş onu duydum ben de. işte bazen bazı şeyler gözüme çok güzel görünüyor
Kızlar ben beşiktir arabadır anakucağıdır herşeyi ikinci el almayı düşünüyorum.fiyatlar çok beni de aşar. Çok şükür çalışıyoruz ama yeni evlendik arabayı değiştirdik zaten düğünden kalan borç dışı birşey olmadı. Bir oğlum da var onu da düşünüyorum babası nafaka ödemiyor çünkü.Elimden geldiğince iyisi olsun ama uygun olsun mantığıyla hareket etmeye çalışacağım
bazen yaralarımız hayal edemediğimiz kadarYa bide ben ankara’da yaşıyorum geçen sene 2-3 ay kar kalkmadı burdan
Kızlar bazen çok tuhaf hissediyorum. Geçen sene ocak ayında dış gebelik ameliyatı olmuştum ve iyileşme sürem 1 ay sürmüştü. Kötü günlerdi. Bu sene o zamanlarda bebeğim kucağımda olacak inşallah. Ühühjüü çok duygusalım bugün
valla ben de sen söyleyene kadar düz sanıyodum inceleyince farkettimYatınca ortası çökuyormus. Ben dümdüz duruyorsa bebek yuvarlanır demistim. Bu konudaki cahilliğim beni korkutuyor gercekten
Ikinci sorunun cevabını bende bilmiyorum canim benimde ilk bebekAnne yanı beşikle park yatağın farkı ne? Park yatağı da sizin yatağın yanına koymuyor musunuz? Bi de mesela anne yanı beşikte içindeki şilte beşikle birlikte mi geliyor yoksa o ölçü standart siz mi alıyorsunuz? İlk bebek olunca insan böyle kalıyor benim gibi
Minimum eşya her zaman dilediğim oluyor ama benim.dur durağım yok ya. O yuzden birsuru gereksiz şeyi eve dolduracak gibiyim. Sabretmeye ve bilinçli olmaya çalışıyorum. Bebek arabası fikrini bende ertelemek istiyorum. Çünkü ana kucagi almayı düşünüyorum. Bide o dönem hem kis hem bebek hafif olduğu için ana kucağında taşınır diyorum.Ya ben minimum eşya almayı planlıyorum, yatak için park yatak alıcam mesela. Yanıbaşıma koyarım. Yataş juno ben de beğeniyorum ama çok az kullanılıyor ve fiyatı 800-900 civarı gerek var mı? Bilemiyorum. Z zerefsann ben o gösterdiğin yerine babybjörn alıcam o daha kullanışlı gibi. Benek arabasını da travel almıcam. Hatta şuan almayabilirim bile zaten kış çocuğu. Yaza kadar evdeyiz
Evet park yataklarda da var anne yani ama park yataklar bana gorsel olarak pek güzel gelmiyorYoyko park yataklar var internette gördüm yan kısmı inebiliyor yatağın yanına koyuyorsun. Alt değiştirme aparatı var kademeli yatak zaten zamanla alta çekebilirsin kullanışlı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?