Allah bilir sophie aldınBen bi paket 1 alayım gidişata göre alırımsorumsuz ana çocuğun götüne bez almamış diş kaşıyıcısı bile hazır çocumun bezi yok
![]()

Ben memur çocuğuma dayarım pırasayı diş kaşıyıcısı olarak agsjahaja

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bilir sophie aldınBen bi paket 1 alayım gidişata göre alırımsorumsuz ana çocuğun götüne bez almamış diş kaşıyıcısı bile hazır çocumun bezi yok
![]()
Ay yavrumun bacakları löp löp et olsun meme emsin büyüsün kilo alsın da alırız büyük bez napakBiraz fazla olmuş canım 1 numara bide sleepy gerçekten extra küçük gibi, prematüre boy bebek bezi gibi geldi bana da çantaya koyarken dün. Üstlerinde yazan kilo aralığının üst sınırında asla olmuyorlar yani 2-5 yazılıyor ama 5 kiloluk bebeğe olması imkansız 4e bile olmaz. Bide baya inceymiş inş memnun kalırız. Bende 84 tane var abisi gibi kaka cimrisi olursa ben de bitiremem. Oğlum sadece anne sütü alıyordu kabız asla değildi ama 10 günde bir kaka yapıyordu, kızçenin toto ayarı farklı mı olcek bakakım![]()
Kızım 3400 doğmuştu 1 numaradan 1 paket(40adet) kullanmıştık o da hemen bitti zaten. Sonra 2 numara ile devam etmistikKizlar bebek bezi almıştım sleepy 1 alana 1 bedava 128 tane 1 numara oldu acaba çok mu oldu yaa. Bebek zaten biraz kilolu doğacak gibi pişman oldum şimdi keşke iki alsaydim bı de açtım gelir gelmez çantaya koymaya çok küçük geldi gözüme
Benim kizim gayet temiz gelmisti ,kiyafetleri öyle kanli falan da degildi. Ben aldigimhastane çıkışını vereceğimsayın anneler. bu hemşireye verilecek bebek kıyafetini öyle cok iyi bişey vermeyin diyorlar. kan vs cok oluyormus. yine değiştiriliyor gibi. şimdi hemşireye ne vercez. ozaman. bebek gelince ne zaman kıyafet değiştircek. eve cıkarırken mi cicili giydircez : deli sorular kafamda![]()
Vallaha bende şuan 32 kadar yıllık izin rapor aldım pazartesi 32 oluyorum şimdi 32 de çalışmak istiyorum sırf 5 hafta aktarabilmek için az bir zaman değil ama durum biraz riskli doktor pek taraftar değil çalışmaya sende 32 kadar biraz daha dinlen rapor al zaten sene doluyor rapor hakkın varsa ben sağlık ocagiyla konuştum 5 5 şeklinde 10 gün verdi 32 gelince bir daha konuşursunben de yaşadım ya aynı şeyi düzensizdi benim iki gün yatırdılar, şimdi iyiyiz şükür yarın 20 gün doluyor benim de kafamda deli sorular, işe dönsem mi diye ama korkuyorum da yine aynı şeyi yaşamaktan yoksa bir buçuk hafta kadar senelik izin kullanıp 32 de çalışamaz mı alsam diye düşünüyorum bana bi akıl verin kızçeler
Bende öyle düşünüyorum canım hem kanlı gelse nolacak giysin canım yavrum❤ nasıl olsa yedeklerimiz olacakBenim kizim gayet temiz gelmisti ,kiyafetleri öyle kanli falan da degildi. Ben aldigimhastane çıkışını vereceğim
1 küçük paketin varsa iyi tamam yeter. Şu yüzden dedim ne kadar kilolu da olsa bebek, büyük no ile kaka çiş taşabilir. Kilolu da olsalar o kadar minnok doğuyorlar kiHayır bana küçük bi paket al yeter dediydiler bende 2şer paket 2 ve 3 aldım![]()
Canım ya kıyamam, diyabetik tatlılar var kafelerde filan ya da migroslarda diyabet bölümü oluyor. Oralara bir bak.Şekeri olan analar tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz gebeliğin başında aşermedim şimdi canım o kadar çikolata istiyor ki ağlamak istiyorum ya nasıl geçecek bu şeker isteği dayanamıyorum![]()
![]()
Aynen. Katiliyorum sana benim 40 günde 210 adet 1 numara bez gitti şimdi kızıma günde 4 5 gdiiyor hele 1 numarayı görünce ayy bukadar minikmi olacak dedim insan nasıl alışıyor zamanla minicik olacaklarBezler nasıl uçup gidiyor şaşarsınızBezi açıyorsun, altına yeni bez seriyorsun o sırada cırtttt
Gitti mi o bez
İlk zamanlar 10 ya da daha fazlası gidiyor günde. Şimdi bile 2 yaşında kızım var günde 4 gidiyor.
Evet ya ben de 1 numaraya baktım, dedim böyle minnok popo mu olur kardeşim yaAynen. Katiliyorum sana benim 40 günde 210 adet 1 numara bez gitti şimdi kızıma günde 4 5 gdiiyor hele 1 numarayı görünce ayy bukadar minikmi olacak dedim insan nasıl alışıyor zamanla minicik olacaklar
maşallah çok sevindimKuzum ciktim oglede hastaneden prigestan ve nidicard diye bi ilac verdi carsamba da randevu almadan kontrole gel dedi. Cok sukur iyiyim insaAllah kuzum
Bak ben talasemi tasiyicisiyim ekstra demir eksikligi anemim var kanamalarim cok yogun oldugundan perisan olurdum ama bana en etkili genel kan ilaci ferro sanoldu gece yatmadan aliyorum yaninda 1 mandalina yiyorum mide yanmasi problemim cok olmadigi icin. Beni kabiz da yapmiyo cok kullandigim bi ilac oldugundan sanirim tavsiye ederim kuzum
ya bana da doktorum bugün o kadar kahve çay içme haftada 2 kez kahve kaçamağı yap en fazla dedi yıkıldım. ben de bunları içmeden duramıyorum bağımlılık oldu. Allah yardımcın olsun çok zor ama az kaldı sabırŞekeri olan analar tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz gebeliğin başında aşermedim şimdi canım o kadar çikolata istiyor ki ağlamak istiyorum ya nasıl geçecek bu şeker isteği dayanamıyorum![]()
![]()
Bende günde bi fincan filtre içiyorummaşallah çok sevindimtut kendini biraz kurtlanma
ben de onu alicam bugün ama hangisini almaliyim veya ikisi aynı mı acaba, gyno ferro sanol ve ferro sanol duodenal
ya bana da doktorum bugün o kadar kahve çay içme haftada 2 kez kahve kaçamağı yap en fazla dedi yıkıldım. ben de bunları içmeden duramıyorum bağımlılık oldu. Allah yardımcın olsun çok zor ama az kaldı sabır![]()
İnsan oğlu rahat çabuk alisirmis bizde 1.5 senede alıştıkEvet ya ben de 1 numaraya baktım, dedim böyle minnok popo mu olur kardeşim ya![]()
%85liklerden falan yesen 1 parçacık çok oynamaz aslında şekerini hem ihtiyacını da keser ama baya bitter tabiŞekeri olan analar tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz gebeliğin başında aşermedim şimdi canım o kadar çikolata istiyor ki ağlamak istiyorum ya nasıl geçecek bu şeker isteği dayanamıyorum![]()
![]()
Bende öyle düşündüm küçük bi kare bitter yiyip yürücem dayanamim%85liklerden falan yesen 1 parçacık çok oynamaz aslında şekerini hem ihtiyacını da keser ama baya bitter tabi
Kuzum ikiside guzel etkili ilaclar sen bilirsinmaşallah çok sevindimtut kendini biraz kurtlanma
ben de onu alicam bugün ama hangisini almaliyim veya ikisi aynı mı acaba, gyno ferro sanol ve ferro sanol duodenal
ya bana da doktorum bugün o kadar kahve çay içme haftada 2 kez kahve kaçamağı yap en fazla dedi yıkıldım. ben de bunları içmeden duramıyorum bağımlılık oldu. Allah yardımcın olsun çok zor ama az kaldı sabır![]()
Ben dayanamıyorum şeker var ama demekki bebeler istiyo ben hiç tatlı sevmezdim deyo deyip yiyorum bugün 7 mandalina bir elma yedim bi de pasta yapcm şimdiŞekeri olan analar tatlı yemeden nasıl duruyorsunuz gebeliğin başında aşermedim şimdi canım o kadar çikolata istiyor ki ağlamak istiyorum ya nasıl geçecek bu şeker isteği dayanamıyorum![]()
![]()