Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Şubat ayında transfer olup hamile olanlar, burda buluşalım 🐣
Çok şükür keseyi gördük, kalbi duyduk dün çok az miktarda kanamam oldu o çok endişelendiriyor. Doktor olabilir dedi. Yatmamı söyledi ama insan çok korkuyor.
Çok şükür keseyi gördük, kalbi duyduk dün çok az miktarda kanamam oldu o çok endişelendiriyor. Doktor olabilir dedi. Yatmamı söyledi ama insan çok korkuyor.
Kizlar benim de çok şükür pozitif keseyi de gördük önümüz hafta kalp atışı için gideceğiz.ama ben hiç hamile olduğumu hissedemiyorum hatta bazen unutuyorum.sizce bu normal mi
Kizlar benim de çok şükür pozitif keseyi de gördük önümüz hafta kalp atışı için gideceğiz.ama ben hiç hamile olduğumu hissedemiyorum hatta bazen unutuyorum.sizce bu normal mi
Merhabalaaar ben de 20 Şubat'ta 2tane 3. Gün embriyosu transferi oldum kesede 1 tanesini gördü doktor diğeri gelişmemiş maalesef ama buna da şükür pazartesi günü de kalp atışı için gideceğiz rabbim bebislerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah