2023 Şubat ayında transfer olup hamile olanlar, burda buluşalım 🐣

soyasosu

1köpek🐾1perikızı👼annesi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
6.388
13.532
448
Merhaba arkadaşlar, 17 Şubatta transfer yaptırmıştım. Testlerim pozitif, beta hcg katlanarak arttı. Doktorum 11 Mart için ultrasona çağırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sizler ne durumdasınız ? 🎈🎈

Merhaba arkadaşlar, 17 Şubatta transfer yaptırmıştım. Testlerim pozitif, beta hcg katlanarak arttı. Doktorum 11 Mart için ultrasona çağırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sizler ne durumdasınız ? 🎈🎈
Son durum nedir, umarım herşey yolunda gidiyordur:)

Kizlar benim de çok şükür pozitif keseyi de gördük önümüz hafta kalp atışı için gideceğiz.ama ben hiç hamile olduğumu hissedemiyorum hatta bazen unutuyorum.sizce bu normal mi

Kizlar bir de benim vajinamin alt sol tarafindan arada bı anı ağrı girip çıkıyor böyle olan var mi

Kizlar benim de çok şükür pozitif keseyi de gördük önümüz hafta kalp atışı için gideceğiz.ama ben hiç hamile olduğumu hissedemiyorum hatta bazen unutuyorum.sizce bu normal mi
Çok normal, benim de henüz tam olarak belirtilerim başlamış değil.

Aynı korkular bende de var, çok iyi anlıyorum ❤️ hatta azcık midem bulanır gibi olsa mutlu oluyorum🐣

Merhabalaaar ben de 20 Şubat'ta 2tane 3. Gün embriyosu transferi oldum kesede 1 tanesini gördü doktor diğeri gelişmemiş maalesef ama buna da şükür pazartesi günü de kalp atışı için gideceğiz rabbim bebislerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️🤲🏼🤲🏼

Back
X