Hayırlısı olsun İnşAllahNe zaman verir Allah hiç belli olmaz kuzucum lütfen pozitif düşününseviyorum seni
Canım sağlıkla gelsinTestim yok. Esim alacK bugun. Dunden beri sirtimda agri var. Belirti sayilir mi ?
Kocişimi bulsam koşacam da işte, işte garibanKııız bu nası koyuluk simsiyah olmuş hahahaha koooş kocişinin kollarına ve çatlayana kadar ayrılma
yumurtana kurban senın beeeKızlaaaaaaaaaar aha da pik. Napcam şimdigece saat 2-3 gibi olur ilişki. Yani 9-10 saat sonra. İdeal midir ay heyecanlandım
Senin Allah’ıma kurban dua et geliyorum arkanayumurtana kurban senın beee
oğlusuna don ve dekı sen burda cızgı fılm ızle ben mutfagı toplayacagımKocişimi bulsam koşacam da işte, işte garibanzaten akşam geldğinde de yapamayız benim oğluşun uyuması gece 2 2.5 buluyor artık kısmetten öte yol yok
Rabbimin izniyle geleceksinnnSenin Allah’ıma kurban dua et geliyorum arkana
Hiç belli olmaz senin koca asker değil mi keskin nişancı sayılırKocişimi bulsam koşacam da işte, işte garibanzaten akşam geldğinde de yapamayız benim oğluşun uyuması gece 2 2.5 buluyor artık kısmetten öte yol yok
Ağlattın beni de senin için en güzelini diliyorumHepinize teşekkür kızlar..ağladım ve dedim kendime alış artık sen hiç bir zaman kolayca hiç bir şeyi elde etmedin ve ben biliyordum çocukta zor olucağını hiss etmiştim ama sonu güzel olucak onuda biliyorumBir bir cevab yazmıyorum kızlar toplam olarak deyim iyiki önceden kendimi hazırlamıştım..çünkü ben hamileyken hiç kasık bel karin ağrısı yaşamadım..hep adet öncesi oluyor..bu defada ağrı olunca dedimki olmadı..he birde erken gebelik testlerde hafif çizgiyi birde umursamıcam..koyu olucak varsa var yoksa yok at çöpe.Bir nece ay arı sütünü denemek istiyorum belki bu gün sipariş edicem..evde jelde ovu testide var..bu kadar belki olur
Geçen onu yaptık aşırı streslendik ya odaklanamadık yapalım bitsin geldi olay iyice sinirlerim bozulmuştu. Biz de dedik geç olsun güç olmasınoğlusuna don ve dekı sen burda cızgı fılm ızle ben mutfagı toplayacagımbabsıda bende tuvalete gıdıyorum desın o işi cozun 10 dk da benım ısleyen taktık
Bu işte keskin nişancı olabilseydi keşke aylardır vuramadı gittiHiç belli olmaz senin koca asker değil mi keskin nişancı sayılırbak Papatyamaviss e meğer keskin nişancı oymuş tek atışta gol attı
Leke mi geliyor direk adet mi benm ovuden sonra 9. 10. Gün leke başlıyor 4 5 Gün sonra normal adet oluyorm3 dongudur ovulasyonu takıp ettım ya pıkten 11 gun sonra adet oluyorum ben.luteal fazım cok kısa degılmı kızlar sızce?
benımkı cene konusunda tam bır taramalıdırHiç belli olmaz senin koca asker değil mi keskin nişancı sayılırbak Papatyamaviss e meğer keskin nişancı oymuş tek atışta gol attı
Aminn sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun sağlıkla ilerlesin inşAllahÖzür dilerim, yanlış hatırlamışım
Hadi bakalım inşallah bu ay Rabbim nasip eder. İnşallah hayırlısı ve sağlıklısı olsun
Yapalım askım olur sabahleyın
he bıraz oyle oluyo bende hıc bısey anlamıyorum maksat kocayı memnun etmek oluyor onu yaptgımız zamanGeçen onu yaptık aşırı streslendik ya odaklanamadık yapalım bitsin geldi olay iyice sinirlerim bozulmuştu. Biz de dedik geç olsun güç olmasın
1 gun leke sonra adet baslıyor kuzumLeke mi geliyor direk adet mi benm ovuden sonra 9. 10. Gün leke başlıyor 4 5 Gün sonra normal adet oluyorm
canım valla bende pikten 8 saat sonra değerlendirdim ne yapayım yani ikimizde çalışıyoruzKocişimi bulsam koşacam da işte, işte garibanzaten akşam geldğinde de yapamayız benim oğluşun uyuması gece 2 2.5 buluyor artık kısmetten öte yol yok
Aa süperKızlaaaaaaaaaar aha da pik. Napcam şimdigece saat 2-3 gibi olur ilişki. Yani 9-10 saat sonra. İdeal midir ay heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?