Hayırlısı kuzum şükür bu günümüzeEn önemlisi bu zatenYoksa eşinde ve sende olmaması için hiç bir sebep yok
amaan ne bılem canım hastayımya psıkolojım bozuldu,ılacta ıcemeyınce,dun ıse gelemedım düşün yanı,duzelırım ınsallah bıkac gune.sureklı koca pesınde koş yumurtlamadıydı degerlendırmeyd vıtamındı fındıktı fıstıktı sıkıldım vallaha,hayılırısı olsun bakalım,varsa pazar gunune cıkar zaten kı oldugunu hc sanmıyorum,pazartesı diş filmi çekilcem7 diyorsun kız 7 cıkmaz zatenokadar cok yabancıların test surecını ızledımkı melisaa93 senın attıgından sonra kara batak gıbı, 7.gunde goren olmadı hıc
Son iki gün kalana kadar hep bekledim ya bennoldu sen beklıcennnmı yoksaaa
Öyle hemen yelkenleri suya indirmek yok kızarım bak ama migren konusunda seni en iyi ben anlarım canım arkadaşım inşallah iyi olursunAman ne bılemdepresyona gırdım dun ıse bıle gelemedım aşırı basım agrıyordu.diş bı yandwn baş bı yandan,sırf o varsa dıye fılmde cektıremıyorum mıgren ılacımıda alamıyorum bosa cıkıyo ya sonunda ona uzuluyorum.olsa hıssederdım heralde ya umudum hıc yok nedense
belkı busefer beklemezsın dedımSon iki gün kalana kadar hep bekledim ya ben
Ahahahturklerınkını ben sevmıyorum ısedıkelerı ıdrarı bıle gostermıyolar testlerıde cok gostermıyolar sadece bla bla anlatıyolarbende o günden sonra ingiliççe arattım 10 tane izlemişimdir bitane kadın vardı starbucksun kabına ısemıs
Bu ay sen ben D dra21 üçümüz de umutsuzuz desene. Üzülmeyin kardeşlerim. Allah geciktiriyorsa güzelleştirecektir. Hep olumlu düşünün. Adeti bekliyorum ama artık üzülmicem
Zor bir anımda bana kendini topla demiştin şimdi de ben sana diyorumamaan ne bılem canım hastayımya psıkolojım bozuldu,ılacta ıcemeyınce,dun ıse gelemedım düşün yanı,duzelırım ınsallah bıkac gune.sureklı koca pesınde koş yumurtlamadıydı degerlendırmeyd vıtamındı fındıktı fıstıktı sıkıldım vallaha,hayılırısı olsun bakalım,varsa pazar gunune cıkar zaten kı oldugunu hc sanmıyorum,pazartesı diş filmi çekilcem
Hep aynı oluyosa normal bence3 dongudur ovulasyonu takıp ettım ya pıkten 11 gun sonra adet oluyorum ben.luteal fazım cok kısa degılmı kızlar sızce?
Haydaa test mi yaptın hemde 7. Gün kuzum nasıl çıksın dur yabizim neden böyle umut yok 25. İnde yumurtlayan herkes böyle
Kııız bu nası koyuluk simsiyah olmuş hahahaha koooş kocişinin kollarına ve çatlayana kadar ayrılmaKızlaaaaaaaaaar aha da pik. Napcam şimdigece saat 2-3 gibi olur ilişki. Yani 9-10 saat sonra. İdeal midir ay heyecanlandım
Yapalım askım olur sabahleyınimagination forever cumartesi test yapalım mı üzülmek yok ama aksi çıkarsa ki inşallah çift çizgi görürüz
Bugünden itibaren bir hafta gün aşırı değerlendirmelisin benceKızlaaaaaaaaaar aha da pik. Napcam şimdigece saat 2-3 gibi olur ilişki. Yani 9-10 saat sonra. İdeal midir ay heyecanlandım
Ne zaman verir Allah hiç belli olmaz kuzucum lütfen pozitif düşününUmutsuzlardan biri de benimHiç bir takibim yok ilaç kullanıyorum
Pik demek yumurtlama yakın demek, ne zaman çatladığı önemli yani silikleştiği bence kuzum iki gün sonra da çatlayabilir piki baz almamak gerek bence. Adet tarihi için.3 dongudur ovulasyonu takıp ettım ya pıkten 11 gun sonra adet oluyorum ben.luteal fazım cok kısa degılmı kızlar sızce?
Çok sagol canm benımZor bir anımda bana kendini topla demiştin şimdi de ben sana diyorumHer şey çok güzel olacak şu anda çabalamamız gerekiyor. Vazgeçmezsen amacına ulaşabilirsin İnşAllah ağrıların geçer ve kendini daha iyi hissedersin
Allahım hadi inşallah kuzum Allahım duy sesimizi amin ya Rabbim yaBugünden itibaren bir hafta gün aşırı değerlendirmelisin bencePik gibi pik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?