- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
Farklı yerde verdiysen değer değişmiş olabilir mi canım
Canim aynı yerde mi yaptırdın bence bir kan daha ver. Kimyasaldan anlamam açıkçasi ama umarım sağlıklı bir gebeliktir
Aynı yerde mi verdin?
Ayni hastanede mi yaptirdin ?
Canım stres olma lütfen, testini tekrarla bir gün sonra betanın tekrar yükseldiği görülmüştü bu forumda.
Aynı yerdi kızlar ama ikincisinde cihaz arızasından dokayı geç açıklandı. Net sonuç sanırım cumaya belli olurSeptembeRose canım benim Farklı yerde mi verdin aynı yerde mi , nolur üzülme Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkında en güzeliyle
Kuzum sivasda arkadaşlarımız var farklı gezi planlarımız olduğu için orayı tercih ettik. Normalde gidip kayak merkezindeki otelde konaklayacaktık ama ulaşıma çözüm bulamadılar sinir olduk şimdi merkezde konaklayıp tur şirketiyle günü birlik kayağa gitmeye karar verdikSiz rotayı Kayseri yapın benceErciyes’e merkezden ulaşım çok kolay
Canım benim yedinci günde hiç bişey belli olmaz kiAman ne bılemdepresyona gırdım dun ıse bıle gelemedım aşırı basım agrıyordu.diş bı yandwn baş bı yandan,sırf o varsa dıye fılmde cektıremıyorum mıgren ılacımıda alamıyorum bosa cıkıyo ya sonunda ona uzuluyorum.olsa hıssederdım heralde ya umudum hıc yok nedense
Aynısını bende dün düşündüm mantar baslangıcı gibiydim fitil koyacaktım koydum sonra cok korktum bebeğe zarar gelirse diye sonrada düşündüm her ay aynı olay pozitifi beklemek ne kadar zorDişim agrıyor yüzüm agrıyor ıkı gundur migrenım tutuyor resmen depresyona gırdım .herseyı ertelıyoruz saglıgımızı ertelıyoruz ya pozıtıfse dıye ama malesef yani hep boşa.
Belki de dediğin gibi olur canım. Aşılama da belli ki seni strese soktu çok ağrı çektin kasıldın ondan dolayı tutmadı belki. Şimdi rahat bir şekilde değerlendirmeleri keyifli hale getirerek dene bu ay daHepinize teşekkür kızlar..ağladım ve dedim kendime alış artık sen hiç bir zaman kolayca hiç bir şeyi elde etmedin ve ben biliyordum çocukta zor olucağını hiss etmiştim ama sonu güzel olucak onuda biliyorumBir bir cevab yazmıyorum kızlar toplam olarak deyim iyiki önceden kendimi hazırlamıştım..çünkü ben hamileyken hiç kasık bel karin ağrısı yaşamadım..hep adet öncesi oluyor..bu defada ağrı olunca dedimki olmadı..he birde erken gebelik testlerde hafif çizgiyi birde umursamıcam..koyu olucak varsa var yoksa yok at çöpe.Bir nece ay arı sütünü denemek istiyorum belki bu gün sipariş edicem..evde jelde ovu testide var..bu kadar belki olur
İnşallah cihaz hatasıdır canım ya da başta yükselemeyil sonradan rayına giren örneklerde çok var İnşallah sağlıkla tutunur devam ederAynı yerdi kızlar ama ikincisinde cihaz arızasından dokayı geç açıklandı. Net sonuç sanırım cumaya belli olur
Bende düşünüyorum diyorum herhalde hissederdimAman ne bılemdepresyona gırdım dun ıse bıle gelemedım aşırı basım agrıyordu.diş bı yandwn baş bı yandan,sırf o varsa dıye fılmde cektıremıyorum mıgren ılacımıda alamıyorum bosa cıkıyo ya sonunda ona uzuluyorum.olsa hıssederdım heralde ya umudum hıc yok nedense
Bence benim doktorum iyi diğil ve ya olmadı sadece..İn şa Allah canım artık stres yapmadan devam edicemBelki de dediğin gibi olur canım. Aşılama da belli ki seni strese soktu çok ağrı çektin kasıldın ondan dolayı tutmadı belki. Şimdi rahat bir şekilde değerlendirmeleri keyifli hale getirerek dene bu ay daİnşAllah beklediğimiz ay bu aydır
İnşAllah güzel bir artışla sonucunu alırsın canım Allah a emanetAynı yerdi kızlar ama ikincisinde cihaz arızasından dokayı geç açıklandı. Net sonuç sanırım cumaya belli olur
Cihazda arıza varmış işte belki de o yüzden hatalı olduAynı yerdi kızlar ama ikincisinde cihaz arızasından dokayı geç açıklandı. Net sonuç sanırım cumaya belli olur
En önemlisi bu zatenBence benim doktorum iyi diğil ve ya olmadı sadece..İn şa Allah canım artık stres yapmadan devam edicem
7 diyorsun kız 7 cıkmaz zaten
noldu sen beklıcennnmı yoksaaaAşkım dur hele bir yerleşsin bir hcg salsın 7. Gün test yapılır mıson ikiye kadar bekle en az
MaşAllah darısı haftaya keseye kalp atışına olsunBen beklenen adetin birkaç gün öncesinde ve birkaç gün sonrasında belirti yaşadım. Adet olacakmış gibi alt karın ağrım vardı ve biraz göğüs hassasiyeti. Ancak şiddetli değildi. Sonra belirtiler geçti.
Sadece iştahım çok açıldı. Sürekli yemekteyim. Pek bir fark yok bir ay önceki halimle yani şuan
Birkaç kere kan tekrarladım, düzenli yükseliş var. İlk muayeneme henüz gitmedim. Haftaya gideceğim. Kese+bebek+kalp atışı duysak tabi daha kesinleştirmiş olacağız. Bekliyoruz.
Hayırlısı bakalım
Seninde kimyasal olmuştu sanırım ? Kaçıncı haftada oldu ?
Ay ben de deli gibi izlerim YouTube ana sayfam o videolarla dolu7 diyorsun kız 7 cıkmaz zatenokadar cok yabancıların test surecını ızledımkı melisaa93 senın attıgından sonra kara batak gıbı, 7.gunde goren olmadı hıc
Canım cihaz arızası varmis baksana umitlendirmek gibi olmasın ama bence de cuma tekrar test ver istersenAynı yerdi kızlar ama ikincisinde cihaz arızasından dokayı geç açıklandı. Net sonuç sanırım cumaya belli olur
Özür dilerim, yanlış hatırlamışımMaşAllah darısı haftaya keseye kalp atışına olsunbulantı olmasındansa iştah artması daha iyi bence şanslısın yok canım benim kimyasal olmadı yaklaşık 3-5 aydır deniyoruz her zaman değerlendiremedik yatılı misafir vs. Adet düzensizliğim vardı doktor ilaç ve çatlatma iğneyle denedi bu ay bakalım. Dua et banada lütfen
turklerınkını ben sevmıyorum ısedıkelerı ıdrarı bıle gostermıyolar testlerıde cok gostermıyolar sadece bla bla anlatıyolarAy ben de deli gibi izlerim YouTube ana sayfam o videolarla doluaramalara da ingiliççe yazarım yabancılarınki çıksın diye Türkler 10 saat konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?