Ben de cumartesi transfer oldum ama kalite olarak grade 2 yazıyor. Kalitesi nasıl kötü mü bilemiyorumBende bugün transfer oldum 14 şubat 5 saat oldu 5. Gün embriyosu ve AA kalitesi hakkımızda hayırlısı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cumartesi transfer oldum ama kalite olarak grade 2 yazıyor. Kalitesi nasıl kötü mü bilemiyorumBende bugün transfer oldum 14 şubat 5 saat oldu 5. Gün embriyosu ve AA kalitesi hakkımızda hayırlısı![]()
Dualarım seninle canım rabbim yolun sonunu hayır eylesin inşallah sağlıkla kucağına bi bebiş versin bu süreçler çok yıpratıcı ve yorucu seni çok iyi anlıyorumÇok geçmiş olsun inşallah bu sağlıkla olur kucağına alırsın. ❤ Benim de 2.tüp bebek denemem ve 4.transferim . Hiç bi sebep yok aslında çocuk olmaması için. Sebepsiz infertilite diyor doktorum.pozitif gördüğüm transferler oldu ama malesef düşükle sonuçlandı. İnşallah bu defa olur
![]()
Amiiinn çok teşekkür ederim inşallahhhDualarım seninle canım rabbim yolun sonunu hayır eylesin inşallah sağlıkla kucağına bi bebiş versin bu süreçler çok yıpratıcı ve yorucu seni çok iyi anlıyorum
Benim de 23 şubat test gunum tutmadığını nasıl anlarız acaba bilginiz var mı?Ben de cumartesi transfer oldum ama kalite olarak grade 2 yazıyor. Kalitesi nasıl kötü mü bilemiyorum5.gün embriyosu. 23 şubat test günüm.
Tutmadığını anlamanın bi belirtisi yok maalesef. Test günü öğrenebiliriz ancak.Benim de 23 şubat test gunum tutmadığını nasıl anlarız acaba bilginiz var mı?
Ha şimdi hatırladım , inşallah tutunur bebişler rabbim emeklerimizi boşa götürmesinLutinus tablet
Progestan dex ampul kullanıyorum ben canım
Kan testinde 5 seferinden düşük çıkarsa negatif demek inşallah pozitif bir deger alırsın ve yüksek değerlerin çıkar Allah'ın izniyle rabbim emegini boşa götürmesinBenim de 23 şubat test gunum tutmadığını nasıl anlarız acaba bilginiz var mı?
Benim gayret iyi olduğunu söyledi değerim 409 du Mart 2 de gel dedi.Ha şimdi hatırladım , inşallah tutunur bebişler rabbim emeklerimizi boşa götürmesin
Amin hepimizin inşallahKan testinde 5 seferinden düşük çıkarsa negatif demek inşallah pozitif bir deger alırsın ve yüksek değerlerin çıkar Allah'ın izniyle rabbim emegini boşa götürmesin
Yaa canım aynı gün transfer olmuşuz. Hayırlısı insan güzel haberlerini alalım inşallahMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
İnşallah canım bi belirti olmasını bekliyorum günler hızlıca geçseYaa canım aynı gün transfer olmuşuz. Hayırlısı insan güzel haberlerini alalım inşallah
Canım dondurulmuş mu bir de kaçıncı gün embriyosuİnşallah canım bi belirti olmasını bekliyorum günler hızlıca geçse
Evet dondurulmuş 5. Gün çift transferCanım dondurulmuş mu bir de kaçıncı gün embriyosu
Canım aynıymışız benim ki tek doğal süreç takip edildi transfere kadar hiç ilaç kullanmadım ruh halim çok karışık bu 2. Tedavim. Umarım her ikimizde güzel haberler alırız.Canım dondurulmuş mu bir de kaçıncı gün embriyosu
Yaaa hayırlısı olsun inşallah hafif kaşık ağrısı dışında hiç belirtim yok. Henüz çok erken Rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba bende 13 subat pazartesi oldum transfer 3. Embiryosu dondurulmuş ve taze aynı anda transfer edildi kasik ve göğüs ağrım var sadece duphaston ve göbekten iğne var sizlerde belirti var mi inşallah hepimiz pozitif görürüz
Canı herkesteki belirtiler farklı olabiliyor daha çok kasık agrısı en belirgin ama belirtiyor yorma bi bakıyorsun 12 gün sonra gebe oldugun çıkıyorArkadaşlar göğüs şişliği ve sırt üstü yatarken küçük kasık ağrısı bir belirti midir dün hikayemi yazmıştım kısaca,sizde ki belirtiler nasıldı arkadaşlarım
Eevet bazen iğnelerin yan etkileri varMerhaba bende 13 subat pazartesi oldum transfer 3. Embiryosu dondurulmuş ve taze aynı anda transfer edildi kasik ve göğüs ağrım var sadece duphaston ve göbekten iğne var sizlerde belirti var mi inşallah hepimiz pozitif görürüz